mamahof 23.03.05, 00:09 Podajcie proszę adresy sklepów z dobrą wędliną i mięskiem w okolicach Piaseczna(mieszkam tu od niedawna). Dodam, że nie chodzi mi o supermarkety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woy Re: sklep z wędlinami 23.03.05, 08:14 Jadąc ul. Pod bateriami z Piaseczna w kierunku na Gołków, za skrzyżowaniem z Łąkową (ulica która w lewo kieruje się do Jazgarzewa) po lewej stronie jest masarnia, kolejki tam solidne od rana. Jest to prawdopodobnie jedyna masarnia w okolicy gdzie wędzi się jeszcze metodami naturalnymi. Ze względu na kolejki rzadko tam bywamy, ale czas zacząć. O tym wędzeniu dowiedziałem się z inspektoratu weterynaryjnego. Zdaje w określonych dniach można kupić poszczególne rodzaje wędzonych wędlin. w. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_2002 Re: sklep z wędlinami 23.03.05, 08:45 A wjakich godzinach czynna jest ta masarnia pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.2b Re: sklep z wędlinami 23.03.05, 08:51 Ta masarnia w poniedziałki chyba nie działa. Tak mi się wydaje. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: sklep z wędlinami 23.03.05, 09:04 Niestety nie wiem ale to chyba ta hurtownia na ulicy gołkowskiej, czyli tam już nie jest pod ul. bateriami, jest podany telefon. www.hurtownie.pl/info.php?id=25367 w. Odpowiedz Link Zgłoś
orales73 Re: sklep z wędlinami 24.03.05, 11:32 bazarek przy Szkolnej, w drugiej części bliżej Jana Pawła jest sklepik masarni z Gołkowa - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: sklep z wędlinami 30.03.05, 17:22 O TAK, TAK , MASARNIA JEST SUPER POMIJAJĄC KOLEJKI, ALE WSZYSTKO SMACZNE I PRZEDE WSZYSTKIM ŚWIEŻE , MIĘSKO - POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś