mamkazuzi 22.06.05, 13:44 Poszukuje dobrego dentysty najlepiej takiego, ktory przyjmuje do pozna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woy Re: dobry dentysta 23.06.05, 09:21 Dariusz Kardynał, Chyliczkowska 5a 715 30 20 Po paru wizytach na Chyliczkowskiej mój syn chce zostać dentystą. Wcześniej zmienialiśmy 4-5 razy dentystę, paniczny strach, narkoza itp, nic nie działało. Gość ma fajne podejście, choć nie jest specem od dzieci. polecam w. Odpowiedz Link Zgłoś
kjagoda Re: dobry dentysta 23.06.05, 11:47 A ja polecam dr Joannę Strąk w Anadencie na Ludowej Odpowiedz Link Zgłoś
huczusia Re: dobry dentysta 23.06.05, 13:54 Potwierdzam. dr Strąk jest bardzo dobrym somatologiem, leczy również dzieci. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ninkka Re: dobry dentysta 22.07.05, 14:49 Dr Iwona Wojtowicz 7507240 Agatowa 6 To Na osiedlu segmentów za Auchan. Poi prawej stronie czwarta ulica w prawo to Agatowa. Gabinet w domu. Przyjmuje prawie "całą dobę" Bardzo polecam. Konkretna, fachowa i dzieci i dorośli i ortodoncja Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.2b Re: dobry dentysta 24.07.05, 12:03 Podpisuję się pod Trimedem. Bardzo dobre podejście do dzieci. Wcześniej byłam na przciwko parku w Piasecznie (chyba Chyliczkowska), tu gdzie kapliczka i facet kompletnie nie miał podejścia do 3 latka. pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
mamba11 Re: dobry dentysta 12.01.06, 12:11 Polecam doktora Kardynała. Córka lat 3 chętnie chodzi do dentysty, a po każdej wizycie bawi się w dentystę. Polecam i dla dorosłych i dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
emila752 Re: dobry dentysta 13.01.06, 11:59 Witam. Jezeli chodzi o dentyste dla dzieci to bardzo polecam Pania dr Koprowska, przyjmuje na Ursynowie w srody i piatki 14.30 - 19.30 6448578 Koncertowa 6. Natomiast dla doroslych jest prywatna przychodnia dentystyczna w Gorze Kalwarii - tez polecam- troche drogo ale skutecznie. Zgubilam adres ale jadac od Piaseczna mijamy basen i za kioskiem pierwsza uliczka w prawo, zaraz po lewej stronie znajduje sie przychodnia. Przyjmuja do późna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś