iamstrong 29.11.09, 15:50 kolejny podszywacz na kocie :x Tym razem padło na sysiek4444.... wredny podszywacz wbi się sysiek44444 tylko ich nie pomylić bo zakopie od kopie zbije zakopie i jeszcze raz odkopie i zabije.... ave 1 sysiek :x Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iamstrong Re: an3cia aakuje -.- 29.11.09, 15:50 kolejny podszywacz wabi się* xDDDD klawiatura mi się zcina ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: an3cia aakuje -.- 29.11.09, 15:55 Tia . Nastepna , ale mam to gdzieś . mnie już nie ma i nie będize . może kiedyś .... : q niech se zakładają konta ` niby syśka . niech se jaja robią mnie to nie bawi . ; x niech se ta laska coś tam na traktora jak tamta sysiek444 gadała . x ddddd tamtą nawet lubiłam . x d i myśle , że to ta sama , tylko się za bardzo rozzłościła . a tamta to oczywiście była an3cia . a ta to ta sama co tamta . xdd ok spokój . mylic mnie z nia nie mylic róbcie se co chcecie , ja spadam . tak gadajcie z bogiem , bedzie fajnie . x ddd Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: an3cia aakuje -.- 29.11.09, 15:53 ciuś ciuś an3ciu sysiek bd płakał sorry za zaśmiecanie i wgl ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: an3cia aakuje -.- 29.11.09, 16:04 jak to ? to Ty syś odchodzisz ? tak jak Indie ? powiedź, że nie . Prosze ... Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: an3cia aakuje -.- 29.11.09, 16:09 MIałam odejść wcześniej zmierz . x d ale jakoś trudno bło , ale teraz to odchodzę na sera . tak to paa . ; * jeszcze mnie dizsiaj zobaczycie . przynajmniej na to wychodzi .. ; q Odpowiedz Link Zgłoś