Dodaj do ulubionych

Fashion House

18.11.05, 21:28
Co myślicie o organizacji ruchu? Dla mnie to tragedia. Nie byłem w środku
tego marketu więc sie nie wypowiem ale stoje co rano w korkach i szla mnie
trafia. Może ktos ma ciekawy pomysł jak i komu nawciskać za ostatnie
utrudnienia. Moim zdaniem nie jest to ani ZDM ani GZDK tylko poprostu
Burmistrz Gm. Piaseczno, bo zdaje się, że on wydał pozwolenie na budowę, a
warunki tej zabudowy to inna bajka.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mahony2109 Re: Fashion House 19.11.05, 00:10
      ZDMowi nic do tego. ZDM to Zarząd Dróg Miejskich Miasta Stołecznego Warszawy, a
      to poza Warszawą. Niestety. Jak widać w Warszawie da sie takie rzeczy załatwić.
      Wystarczył jeden dzień cyrku na Poleczki i następnego już zrobili co się dało i
      mimo innych remontów w okół zminimalizowali cyrk. Za Puławską jako drogę
      krajową odpowiada chyba Dyrekcja Dróg Krajowych czy jak to się zwie. I tu
      zaczynają się schody, bo to bardzo niepomocna instytucja. Na Gminę Piaseczno
      też można naciskać, ale oni nigdy niczego nie potrafią wymusić, więc życzę
      powodzenia... :-/
      • arek732 Re: Fashion House 19.11.05, 23:47
        OK. Tak dłużej nie można tego ciągnąć. Trzeba poprosu komus "zasrać" życie, bo
        inaczej tego nie widzę. Tylko komu? albo od kogo zacząć? Proszę o podpowiedź,
        tyle by była w miarę skuteczna.
        Pozdrawiam.
        • kpt5 Re: Fashion House 21.11.05, 11:30
          Zgodnie z podawanymi wcześniej informacjami instytucją odpowiedzialną za jakość
          drogi nr 79 (Puławska) jest GDDKiA. Telefon do Inzynierii Ruchu GDDKiA (22)
          870 68 59. Wydaje mi się, że ludzi ukrywających się pod tym numerem należy
          atakować. Oni reagują jeśli otrzymają silny impuls w postaci "ostrej" krytyki!!!
          Chyba trzeba zacząć dzwonić pod ten numer i uswiadomić urzędnikom, jaka jest
          sytuacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka