renatb 17.02.06, 09:15 Od września mój syn idzie do zerówki, prawdopodobnie do SP nr 5. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregor7212 Re: zerówka w szkole 21.02.06, 13:42 Córka jest już w pierwszej klasie, zerówkę w piątce ma za sobą. Nie ma co ukrywać - mnóstwo dzieci i zwykłe problemy państwowej szkoły. Ale nie ma tam nic co by zdecydowanie zniechęciło. Taka zwykła szkoła jak za "naszych czasów" (mam 33 lata). A teraz się dodatkowo rozbudowuje i warunki powinny się poprawić. Nic wyjątkowego ani pozytywnie ani negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: zerówka w szkole 22.02.06, 08:59 Mój syn jest już na "wylocie" uczył się w warunkach skandalicznych, nauka na 2,5 zmiany, dużo dzieci, lekcje na korytarzach i w stołówce. Co do metod nauczania nauczycieli też nie mam najlepszego zdania (np. religia, wf), oczywiście nie o wszystkich. Nie wspominając tu o ciągłych zastępstwach co oczywiście rzutuje na postępy w nauce np. angielskiego. Nie wiem jak bedzie od września, bo szkoła jest praktycznie rozbudowana, więc może warunki nauki się poprawią. Jeśli jest taka możliwość niech Pani zostawi dziecko w zerówce w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś