kamaimarcin 23.07.06, 22:14 Witamy wszystkich sąsiadów ze wszystkich etepów. Czy jest ktoś z VII etapu? My mamy górny apartament w środkowym segmencie. pozdrawiamy Kama i Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronin21 Re: VII ETAP poznajmy się 26.09.06, 18:24 Witam, mamy dolny apartament nr 5. Karolina i Przemek. Odpowiedz Link Zgłoś
gosias16 Re: VII ETAP poznajmy się 03.10.06, 22:31 Witam, obserwuje wasze forum i zastanawiam sie, czy piszecie o osiedlu willa nowa na ul. wilanowskiej? ktos napisal cos o gazie... interesuje sie tym osiedlem i zostalam poinformowana, ze tam jest tylko prad. czy moze zle cos zrozumialam? ale raczej nie, bo mieszkania sa ogrzewane elektrycznie... w kazdym razie sie zastanawiam, czy drogo takie ogrzewanie wychodzi? dostal juz ktos jakis rachunek? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi5 Re: VII ETAP poznajmy się 04.10.06, 13:36 Mieszkania ogrzewane są gazem, w kuchni natomiast nie ma gazu do kuchenek- muszą być elektryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi5 Re: VII ETAP poznajmy się 04.10.06, 13:38 Źle przeczytałam, ty myślisz nie o tym osiedlu.To jest osiedle Nasza Willa. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kardel Re: VII ETAP poznajmy się 27.09.06, 10:57 Jestem z drugiego etapu i wczoraj odebrałam klucze. Jeszcze nie mamy liczników gazowych i elektrycznych, okna są niezbyt szczelne, obawiam się podtapiania ze względu na niższe usytuowanie budynku, brakuje wentylacji w garderobie a co dalej to zobaczymy. Poszukuję towarzyszy do wspólnej zabawy dla swoich pociech 7 i 2 lata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasi5 Re: VII ETAP poznajmy się 27.09.06, 13:02 Ja z etapu IV,mam pytanie odnośnie starszej pociechy, gdzie mianowicie bedzie chodził do szkoły ?W dzielnicy?Ponieważ za rok mój synek idzie do pierwszej klasy i zastanawiam się czy nową szkołę otworzą.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.kardel Re: VII ETAP poznajmy się 28.09.06, 21:56 Cieszę się. że pojawil się ktoś w roczniku córki Moja córka rozpoczęła edukację na Nefrytowej w Józefosławiu w klasie zerowej więc nie wykluczone, że trafi do wspólnej klasy z Pani synkiem w nowej szkole przy Żwirowej. Pozdrawiam i do zobaczenia na osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_brandys Re: VII ETAP poznajmy się 03.11.06, 09:14 Witam, Jesteśmy z VII etapu - dolny apartament w środkowym segmencie. Wynika z tego, że będziemy sąsiadami z jednej klatki :-) Pozdrawiam Kasia i Arek Odpowiedz Link Zgłoś
kamaimarcin Re: VII ETAP poznajmy się 14.11.06, 21:19 Skoro bedziemy sasiadami, to chyba warto sie poznac Jetesmy mloda para - za rok planujemy slub, od 4 lat mieszkamy w Mysiadle. Prcaujemy w Warszawie. Kontakt zapoznawczy - marcin@kamaimarcin.pl, gg: 1147032 Pozdrawiamy Kamila i Marcin Odpowiedz Link Zgłoś