Dodaj do ulubionych

odwiedziny

04.08.06, 12:14
Ciekawa jestem czy ktoś z Państwa odwiedził już swoje przyszłe mieszkanie?
Jeśli tak, to jakie pierwsze wrażenia? Jestem z IV etapu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marta_s_b Re: odwiedziny 08.08.06, 09:04
      Tak, my bylismy na budowie tydzien temu (IV etap). Byla godzina 18.30 a w
      naszym mieszkaniu bylo jeszcze 3robotnikow. Zrobione byly tynki na scianach i w
      trakcie sufity - to zreszta dobrze bo moglismy podejrzec jak wyglada sprawa
      docieplenia dachu. Posadzek jeszcze nie bylo. Ogolne wrazenie bylo dobre, ale
      trzeba wpasc jak bedzie juz wszystko zrobione bo teraz trudno sie bylo poruszac.
      Nasz pan do spraw technicznych twierdzi ze termin na wrzesien jest jeszcze
      mozliwy, ale plan bardzo napiety. A i musze powiedziec ze mimo roznych
      wczesniejszych Panstwa uwag, nie mamy zadnych zastrzezen do NW. Najmniejszego
      klopotu przy ustalaniu terminu wejscia na budowe mimo ze ze w mieszkaniu nie
      bylo jeszcze posadzek i sufitow. Oby tak dalejej:)
      Pozdrawiam
      • renata013 Re: odwiedziny 23.08.06, 22:47
        Bardzo miło nas zaskoczono
        -gdyż okno w kuchni jest na wysokości 98cm a nie tak jak miało być wcześniej 88cm
        -w pierwszym etapie w przyszłym tygodniu będą dokonywane ostatnie poprawki i już
        są prawie zatwierdzone terminy odbioru -przynajmniej I etap
        -na razie robią parkingi przed naszym etapem i są ogrodzenia-na razie
        zardzewiałe ;(
        - co do ogólnej oceny to nie jest najgorzej
        -jeszcze parę poprawek i mieszkanka będą cacy ;)
        -tylko te szpary między oknami na dole trochę nas martwią... no i same okna
        -podobno będę wyrególowane.. oby...

pozdrawiamy
        <R i D>
        • marta_s_b Re: odwiedziny 24.08.06, 12:37
          Bardzo sie ciesze z dobrych wiadomosci! Ciekawa jestem jakie poprawki-procz
          wyregulowania okien- Panstwo wychwycili? No i kiedy maja nastapic pierwsze
          odbiory? My wlasnie dostalismy wezwanie do zaplacenia VI transzy i w przyszlym
          tygodniu chcielibysmy znow obejrzec nasze mieszkanie.
          Pozdarwiam i zycze powodzenia!
          Marta IV etap
          • kasi5 Re: odwiedziny 28.08.06, 23:23
            Byłam dziś na budowie.Rozgardiasz tam straszny, akurat przed naszymi oknami/etap
            IV/kupa styropianu do ocieplania domu.W środku tynki ok, wylewki też.Niestety
            nie znam się na tyle aby ocenić wszystko właściwie.Na pewno wybiorę się z
            inspektorem. Nie mogę doczekać się wykańczania!Pozdrawiam.Acha mam pytanie : po
            jakim czasie od zrobienia wylewek można kłaść parkiet?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka