archiolo 02.10.06, 08:17 Wiecie coś o tym osiedlu, jak tam się mieszka czy położenie jego nie będzie uciążliwe. Proszę o Wasze opinie bym mógł podjąć właściwą decyzje, z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
archiolo Re: Kolonia Staszica 04.10.06, 10:31 A może ktoś coś wie nie mieszkający tam? Zależy mie na małej opini. Ja tylko sie ciszę,że nie budował tego Multi-Hekk. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lampka.nocna Re: Kolonia Staszica 06.10.06, 16:59 Nie slyszalam negatywnych opini o tym osiedlu. Pobudowali raczej solidnie, cicho. Jedynym mankamentem tego osiedla jest trudne przejscie przez pasy (szczegolnie dla dzieci)i uciazliwe wlaczanie sie do ruchu w strone Warszawy. Ale nie jest to wina dewelopera tylko kultury czesci kierowcow. Podobno maja robic jakas kladke/sygnalizacje - najlepiej zapytaj sie o to w Urzedzie Gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
m888z Re: Kolonia Staszica 06.10.06, 20:59 mieszkam w zachodniej części Piaseczna i smród z oczyszczalni nawet tu momentami doprowadza mnie do pasji a Kolonia Staszica zdaje się leży w sąsiedztwie oczyszczalni tak więc wydaje się, że musi tam być jeszcze trudniej znieść ten fetor Odpowiedz Link Zgłoś
noski Re: Kolonia Staszica 11.10.06, 10:39 potwierdzam. mieszkam na tym osiedlu. zapachy szczególnie w lato mogą być uciążliwe. ponadto samoloty, które latają nam nad głowami. ogólnie przyjemnie, od niedawna plac zabaw i dużo zieleni, wspólnota sama sobie zarządza , dosyć niski czynsz . Zarząd ostatnio "wygrał" sprawe kładki. Okolica raczej przemysłowa,do sklepu po bułki daleko, do szkoły, przedszkola daleko. Część budynków "zimowała" zanim dokonczono budowę po upadłym developerze.....Komunikacja miejska utrudniona. Ja planuje możliwie szybką ewakuacje z tego osiedla :) Odpowiedz Link Zgłoś