Dodaj do ulubionych

woda siąpi

24.10.06, 09:04
zamiast lecieć uczciwie strumieniem z kranu. tylko u mnie czy ogólnie w
Piasecznie?
Obserwuj wątek
    • rabena Re: woda siąpi 24.10.06, 09:12
      nie tylko, całe osiedle słowicza też, sikorskiego, jakaś poważniejsza awaria
      • misiania Re: woda siąpi 24.10.06, 09:21
        aha. czyli mycie w miednicy może mnie czekać również dzisiaj wieczorem? byle
        cokolwiek w tym kranie było...
        • kinia_709 Re: woda siąpi 24.10.06, 10:09
          Cieszcie się ze u Was siąpi. U mnie od wczoraj nie ma wcale. Ani nie można nic
          ugotowac ani się umyć... Poza tym zero informacji. Obawiam się że jak dzis
          wrócę do domu, to wody cały czas nie będzie.
          Czy ktoś wie coś wiecej? co się stało i kiedy będzie naprawione?
          • miafarrow Re: woda siąpi 24.10.06, 11:23
            chyba już naprawione. U mnie też siąpiło wczoraj i dziś rano, ale teraz już
            leci porządnie.
            • anmala Re: woda siąpi 24.10.06, 12:43
              Wczoraj była całkiem spora awaria Jana Pawła/Puławska. Po 16 zdrowo lała sie tam
              woda, kwiacarnię która tam jest podtopiło. Jak była przyczyna tego czegos nie
              wiem, wydaje mi się, ze mogła to spowodować maszyna która zasypywała w tym
              miejscu wykop. Ale sa to tylko moje przypuszczenia.
              • mahony2109 ciekawostka nt. tej awarii 24.10.06, 14:05
                Wczoraj wieczorem w Piasecznie Północnym (na tyłach Auchan) woda leciała z
                kranów pierwszy raz jak w Wawie. Było takie ciśnienie jakiego nie ma nawet
                zimą... szczerze mówiąc jakiego nigdy w Piasecznie nie widziałem. Zastanawiałem
                się dlaczego, teraz już wiem. Chyba to, że woda leci normalnie tylko gdy część
                miasta ma awarię, to prosty dowód na to, że popodłączali za dużo budynków w
                sotsunku do przepustowości rur czy mocy pomp. Może w końcu czas na jakieś prace
                mające na celu poprawę dostaw wody... przed następnym latem, kiedy znów
                przestanie gdzieniegdzie cieknąć :-/

Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka