na4 14.03.07, 11:42 Moje dziecko 6l w przedszkolu ma judo. Jednak w tym roku pewnie pójdzie do zerówki w szkole, jednak fajnie bybyło żeby mogło kontynuować treningi. Czy gdzies w Piasecznie czy okolicy są organizowane takie zajęcia dla 6l. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajot7 Re: Judo dla dzieci 14.03.07, 12:36 Sa bardzo fajnie prowadzone zajęcia judo ,dla takich "'maluchw" też, w szkole w NOWEJ iWICZNEJ. Prowadzi je . o ile dobrze pamiętam nazwisko Artur Brzeziński, brązowy medalista mistrzostw Europy. Mój syn bardzo sobie chwali a ja niejednokrotnie sie przyglądam i jestem pełna uznania dla instruktora, że tak dobrze radzi sobie z dzieciakami. ew w SP nr 5 sa zajęcia karate, instruktor też bardzo pozytywnie oceniany Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: Judo dla dzieci 14.03.07, 12:48 a może ktoś ma namiar na p. Brzezińskiego lub jakąs informację kiedy te zajęcia sie odbywaja Odpowiedz Link Zgłoś
andre1973 Re: Judo dla dzieci 14.03.07, 18:05 w sp nr 1 na świętojańskiej jest judo dla maluchów we wtorki i w środy na 17 Odpowiedz Link Zgłoś
arek732 Re: Judo dla dzieci 19.03.07, 02:45 z doświadczenia nie polecam judo w sp1. Moje childreny już próbowały. Odpowiedz Link Zgłoś
mon351 Re: Judo dla dzieci 27.09.07, 17:42 czy mogę dowiedzieć się kiedy odbwają się zajęcia judo w Nowej Iwicznej ? I prosiłabym o kontakt z instruktorem Odpowiedz Link Zgłoś