antajka 14.08.07, 19:33 polećcie mi proszę fajny zepół na wesele w okolicach piaseczna. bez disco polo, coś sensownego. dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-borkowski Re: zespół na wesele 14.08.07, 19:45 Skontaktuj się z zespołami: www.we-dwoje.pl/slub;wesele;piaseczno,210,firmy_km,247.html Poproś ich o płytę z nagraniami i myślę, że coś wybierzesz. Chociaż zapewne ktoś ma sprawdzone kapele :) Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: zespół na wesele 14.08.07, 19:52 Znalazłem teraz dość ciekawie prezentujący się zespół z Piaseczna: www.zespol24ha.com.pl Na ich stronie są utwory oraz ich repertuar, który przedstawia się ciekawie. Może skontaktuj sie z nimi :) Miłego dnia Martin Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: zespół na wesele 14.09.07, 14:04 wejdz na tą stronkę www.bajka.muzyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gitarolin Re: zespół na wesele 18.09.07, 13:00 www.contrast.zespol.webpark.pl antajka napisała: > polećcie mi proszę fajny zepół na wesele w okolicach piaseczna. bez > disco polo, coś sensownego. dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
arturcargo Re: zespół na wesele 18.09.07, 13:21 Witam, Polecam zespol EXPROBLEM z Mszczonowa. Grali u mnie zarowno wesele jak i poprawiny (kondycje wiec maja), bylo super.....- tak przynajmniej mowia goscie;-)Pani Eliza: 601315010 Odpowiedz Link Zgłoś