ana-66 28.08.07, 23:53 Przepraszam,ale nie rozumiem czemu nikt nie pisze na tym fajnym forum.Czy coś się stało z końcem lipca? Brakuje mi WAs! Piszcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-borkowski Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 07:23 ana-66 napisała: > Brakuje mi WAs! Piszcie proszę. A dlaczego ana-66 sama nic nie piszesz? Należysz do tych co tylko czytają? Zapraszam do rozmów. :) Miłego dnia Martin Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 08:32 no właśnie wiedzę że "czytacze" się upominają bo nie ma co czytać już :D Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 08:58 no ja sie malo odzywam bo tu sami kociarze jezdzacy na rowerach, a ja ani kotow ani jazdy na rowerze nie lubie;) jak zaczelam o psach to cisza:) wiec nie chce sie wypowiadac w tematach o ktorych nic nie wiem;) mimo to pozdrawiam serdecznie i....czytam dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:09 agnieszka.rak1 napisała: > no ja sie malo odzywam bo tu sami kociarze jezdzacy na rowerach, a > ja ani kotow ani jazdy na rowerze nie lubie;) Ja nie jestem ani "kociarzem", ani jeżdżącym na rowerze a udzielam się na forum Piaseczna i wielu innych, prowadząc również swoje. Oprócz tych dość ciekawych tematów wspomnianych przez ciebie były również w międzyczasie i takie, które dotyczyły ogólnie mieszkańców Piaseczna... PRZYKŁADY: Nocny Express forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=66841699 Mieszkanie na osiedlu Słowicza prosze o rady forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=67150899 16 - piętorwy budynek przy Młynarskiej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=65068288 To tylko przykłady z pierwszej strony na forum, a jest takich tematów więcej, gdzie jak widać wypowiadają się jedynie powtarzające się osoby. Ciebie Agnieszko nie widzę wśród wypowiedzi? Czyżby większość z Was wolała czytać, niż napisać coś od siebie? To nie jest portal informacyjny, tylko forum dyskusyjne. Zapraszam do rozmów i wyrażania swoich opinii na pojawiające się na forum tematy. Miłego dnia Martin Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:13 niedługo wam się skończy bo dziś było aż 5 stopni na plusie... ciekawe jak na zamarzniętym piasku będzieta grali:P Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:17 woy napisał: > i siatkarze plażowi są jeszcze! O jedzeniu nikt nie podjął :( A muzyka? Ja ostatnio słucham tylko 'Pasodoble'. Lubicie taki klimat? A propos siatki. Widziałem siatkę do... siatki w Zalesiu G. obok basenu, ale tam chyba trawa. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:16 przyznaje racje....ale....autobusami nie jezdze bo poruszam sie autkiem, a co do osiedli i innych miejsc w Piasecznie - w wiekszosci przypadkow nie do konca wiem gdzie to jest bo mieszkam w Piasecznie od niecalych 2 miesiecy i ciagle nie moge sie zebrac do kupienia dokladnej mapy Piaseczna;) ale musze sie pochwalic jednym - odwiedzilam polecana przez Was pizzerie - Sloneczniki:)))) pizza calkiem dobra tylko mogliby dodawac prawdziwego czosnku a nie w granulkach;) ogolnie calkiem sympatyczne miejsce:) - FAKT! moglam o tym napisac od razu...postanawiam poprawe:))) ale czytac Wasze wpisy uwielbiam wiec nie odbierajcie mi tej przyjemnosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:21 Poszłaś na pizzę bez nas?! ;) Co do czosnku - fakt. Ja wolę też marynowane pieczarki, bo te świeże im wysychają. Zresztą ostatnio zauważyłem spadek formy w Słonecznikach. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:25 richo napisał: > Poszłaś na pizzę bez nas?! ;) hmm...wlasciwie to poszlam po pizze bo nie zdazylam niczego upichcic dla znajomych ktorzy mieli wpasc:) obejrzalam wiec lokalik w trakcie czekania na zamowienia a pizze zjadlam w domeczku:) > Co do czosnku - fakt. Ja wolę też marynowane pieczarki, bo te świeże > im wysychają. rzeczywiscie nie sa zbyt dobre, najlepiej najpierw poddusic takie z cebulka na maselku lub nawet oleju - bajka:)ale nie przesadzajmy, komu w pizzerii chce sie dusic pieczarki z cebulka na masle przed nalozeniem na pizze;) a marynowane musze wyprobowac - nigdy nie jadlam takich na pizzy:) Zresztą ostatnio zauważyłem spadek formy w > Słonecznikach. > niestety nie mam porownania... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:41 agnieszka.rak1 napisała: > ciagle nie moge sie zebrac do kupienia > dokladnej mapy Piaseczna;) Po co wydawać pieniądze na papierowe mapy. Masz dostęp do internetu, to korzystaj z tych internetowych: www.piaseczno.eu/pliki/mapa.htm miejsce.targeo.pl/Piaseczno,3,638596,469563 www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Piaseczno&Submit.x=95&Submit.y=11&Submit=Szukaj i tak jeszcze można dłużej wymieniać... agnieszka.rak1 napisała: > czytac Wasze wpisy uwielbiam wiec > nie odbierajcie mi tej przyjemnosci Jakże nam miło :) ale będzie jeszcze milej jak sama dołączysz do rozmów :) Martin Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:48 marcin-borkowski napisał: > Po co wydawać pieniądze na papierowe mapy. Masz dostęp do internetu, to > korzystaj z tych internetowych: > www.piaseczno.eu/pliki/mapa.htm > miejsce.targeo.pl/Piaseczno,3,638596,469563 > www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Piaseczno&Submit.x=95&Submit.y=11&Submit=Szukaj > i tak jeszcze można dłużej wymieniać... tak wlasnie robie, ale w domku internetu na razie nie mam wiec jak sie po 17 okazuje ze mam dojechac na jakastam ulice w Piasecznie to robi sie problem;) ale znajac zycie - szybciej bede miala w domu internet niz sie zbiore do kupienia tej mapy;) > Jakże nam miło :) ale będzie jeszcze milej jak sama dołączysz do rozmów :) nadrabiam, nadrabiam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:18 no wlasnie bardzo chetnie...tylko jak moge wrzucic tu zdjecia? tak zeby tutaj sie pojawilo a nie przy profilu? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:24 agnieszka.rak1 napisała: > no wlasnie bardzo chetnie...tylko jak moge wrzucic tu zdjecia? tak > zeby tutaj sie pojawilo a nie przy profilu? To proponuję się do Jacentego zwrócić, bo mi też się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 09:48 sie nie da bezpośrednio na forum jedyne wyjście to fotoforum Piaseczno(link wyżej) albo inny Fotosik lub jpg.pl i podać na forum linka to żem pisał ja-Jacenty(tym razem czerwony) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 10:38 weszlam na jpg.pl, zalozylam album, wyslalam zdjecia i zadne sie nie pojawilo w albumie:/ dziwne rzeczy.... ps. zdjecia na pewno sa odpowiedniej wielkosci... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 10:59 Jak nie masz swojej strony, to polecam założyć sobie konto na www.fotosik.pl i tam wrzucać swoje fotki :) Martin Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 11:07 Jacek!! awansowałeś!! no prosze prosze, pnie się nam chłopak po szczeblach kariery ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 13:00 richo napisał: > A pokaż pieska! > a prosze bardzo:) fotoforum.gazeta.pl/72,2,631,68186236.html ps. dzieki Jacku:) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 13:07 agnieszka.rak1 napisała: > a prosze bardzo:) śliczny! Czy to takie noszą brandy w baryłkach?;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 13:12 richo napisał: > śliczny! Czy to takie noszą brandy w baryłkach?;) > niee, barylki to bernardynki nosza:) moj nosi co najwyzej moje buty jak najdalej ode mnie jesli uda mu sie je skads podstepnie wygrzebac;) ale tresura jest w trakcie wiec bedzie nosil bardziej przydatne rzeczy - np zakupy, albo (na czym najbardziej zalezy mojemu narzeczonemu) piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 13:34 agnieszka.rak1 napisała: > ...albo (na czym najbardziej zalezy mojemu > narzeczonemu) piwo:) Taki piesek to skarb! Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 13:10 Agnieszka, a ja to chyba już gdzieś Ciebie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 13:13 3fx napisał: > Agnieszka, a ja to chyba już gdzieś Ciebie widziałem. yyy...mnie?? a jak poznales? po psie? ;)) coz, wszystko byc mozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 13:25 Aż taki dobry nie jestem:) Jesteś na innym zdjęciu w FotoForum. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 13:53 3fx napisał: > Aż taki dobry nie jestem:) > > Jesteś na innym zdjęciu w FotoForum. :) bardzo mozliwe ze sie gdzies widzielismy, w koncu krece sie tu i tam;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.rak1 Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 13:56 a tak wlasciwie to gdzie? pusc linka;) jejusku, nawet nie wiem gdzie moje zdjecia sa:P Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 14:14 Masz wiadomość:) ... na gazetowej poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 15:00 Nikt nie pisze?:) Dzisiaj chyba mamy rekord ilości postów napisanych jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 15:04 mogłoby tylko więcej osób sie udzielać. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Witam Wszystkich 29.08.07, 16:01 teqilaa napisała: > mogłoby tylko więcej osób sie udzielać. Np. autorka całego zamieszania... Odpowiedz Link Zgłoś