zuza08 21.01.08, 10:18 Witam. Mam trochę nietypowe pytanie. Potrzebuję przegrać film z kasety na którą kiedyś nagrywane były filmy video na płytę DVD. Czy Ktoś wie gdzie mogę to zrobić? Z góry dziękuję za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
len_y Re: Nietypowe pytanie. 21.01.08, 10:40 W Piasecznie jest fotograf, który takie rzeczy robi. Sam kilka miesięcy temu dałem kasete ze ślubu i nagrywał na płytę dvd i wyglądało to bardzo dobrze. Fotograf (nazwisko Kujaszewski) mieści się w tym samym budynku co pogotowie w Piasecznie. Wejście jest od strony "skwerku" na którym kiedyś stał czołg. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Nietypowe pytanie. 21.01.08, 10:44 zuza08 napisała: > Potrzebuję przegrać film z kasety na > którą kiedyś nagrywane były filmy video na płytę DVD Potwierdzam to co napiał len_y! FOTO Express Kujaszewski ul. Sierakowskiego 12c 05-500 Piaseczno tel. (0-22) 756 29 99, kom. 0-501 206 789 Wśród usług ma: # Kopiowanie kaset wideo i płyt DVD # Kopiowanie kaset wideo różnych formatów na płyty DVD (+/-R, +/-RW) www.videofek.com.pl/index.php?id=sv Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
tata_polak Re: Nietypowe pytanie. 21.01.08, 13:23 Ewentualnie w Warszawie, z VHS na DVD ja robię w Al. Niepodległości 158 koło SGH, pobierają tam za film VHS 2 godziny na DVD 36 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś