stentonik 12.02.08, 21:01 M jak miłość...Paweł chyba do Madzi pojedzie...tu dziewczyna w ciąży nie kocha jej, ech. O i przypomniało mi się jak w Milionerach jeden pan chciał komarzycę wydoić. Fajna ta tv jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfiroczka Re: Fajne programy są w tv! 12.02.08, 21:18 A ja 1,5 miesiąca nie oglądałam tv...i tak jakoś nie tęsknię.... Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: Fajne programy są w tv! 12.02.08, 21:50 Najgorsze w tym to, że programy te lecą ok godziny 20, kiedy jest największa oglądalność. Widać, że ludziom podoba się taka rozrywka. A programy, które o czymś ciekawym mówią są późno wieczorem, albo wcale ich nie ma. Masakra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Fajne programy są w tv! 12.02.08, 22:43 Po ostatnich przejściach(sic!)stęskniłem się za rozrywką telewizyjną jakąkolwiek. Nie ważne. Napierniczam mjakmiłosc,milionjeży, mundrzejszyodpiątoklasisty i takie tam. Czuję się skutecznie otumaniony i wyśmienicie uzależniony od tivi. Poproszę o jakieś namiary na bardziej ambitne programy, co warto obejrzeć. Może jakiś film się zbliża w kocham kino??? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Fajne programy są w tv! 12.02.08, 22:50 Ja to bym chciała sobie Stalingrad obejrzeć w piątek....Może tv już będzie podłączony do tego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Fajne programy są w tv! 12.02.08, 22:54 O przepraszam- w niedzielę znaczy się, ach te cyferki... Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Fajne programy są w tv! 13.02.08, 10:12 na tvn7 polecam, dzisiaj, "Wszyscy ludzie prezydenta". To z filmowych propozycji:) ja poza tym namietnie ogladam na discovery pogromców mitów i jak to jest zrobione.:) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Fajne programy są w tv! 21.02.08, 22:31 ech ech ech, przegapiłem na tvp polonia "Igraszki z diabłem". Ale jeszcze końcówka jest. Super klasyka teatru telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Fajne programy są w tv! 22.02.08, 07:36 Dla mnie tv może nie istnieć. Zdarzają się ciekawe rzeczy ale nie mam czasu nawet ich wyłowić wśród całego serwowanego badziewia ( czasem mecz w siatkę lub piłkę kopaną wyłowię :). Jak można zaprzątać sobie głowę tymi konkursami i serialami, poprzetykanymi setką reklam? Nie pojmuję. w. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Fajne programy są w tv! 23.02.08, 12:33 Ja się zbieram żeby w końcu obejrzeć na kanale Romantica seriale pt "Pokraki", "Prostytutki" :D:D:D to może być mocne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: Fajne programy są w tv! 24.02.08, 11:57 Dzisiaj na TVP 1 o 22.10 leci Ziemia niczyja. ziemia.niczyja.filmweb.pl/Ziemia+niczyja,2001,opisy,FilmDescriptions,id=32574 Odpowiedz Link Zgłoś