monika1121 01.08.08, 15:21 Poszukuje dobrego gabinetu kosmetycznego w Piasecznie albo okolicach, aby wykonać makijaż permanentny oraz manicure stóp.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myniek1 Re: kosmetyczka 05.08.08, 11:52 Paznokcie robie od dawna u p. Martu w Estetyka Day Spa, bardzo polecam. Wpisz w wyszukiwarke na pewno wyskoczy. Kosmetyka też na dobrym poziomie ale nie wiem czy robią pernamentny, na to polecam Charley w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: kosmetyczka i fryzjer 20.08.08, 16:16 ja szukam dobrej kosmetyczki. odkąd p.Joasia z Estetyki odeszła nie wiem do kogo iść. i namiar na panią/pana od manicure z pedicure też by mi się przydał. i, żeby to było Piaseczno i w soboty otwarte. i fryzjera do rzeczy z polotem :) Odpowiedz Link Zgłoś
grinek1990 Re: kosmetyczka i fryzjer 15.04.09, 16:13 Osobiście polecam salon fryzjerski CZEKOLADA na ulicy pelikanów. Przyszły tam fryzjerki z salonu na strusiej i bardzo dobrze wykonują swoją pracę. Szczególnie pani Paulina :) Kosmetyczka też jest w tym salonie NISKIE CENY!! Odpowiedz Link Zgłoś
ek1111 Re: kosmetyczka i fryzjer 15.04.09, 17:32 Grinek, otworzyłeś zakład fryzjerski?? Suuuuper! Jak Cię znam, zawsze lubiłeś się chwalić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dona-ta Re: kosmetyczka i fryzjer 22.04.09, 21:36 ja manicure oraz inne zabiegi na dlonie, stopyi twarz wykonuje w salonie tocco del fiore na ul.powst w-wy 11 b fachowa obsluga jakosc usług wysoka a ceny bardzo niskie ja za manicure place 20-30 zl z malowaniem i zdobieniem a pedicure 40-60zl tel. 607 116 817 lub 22 737 04 23 najnowsze promocje zawsze sprawdzam na stronce internetowej www.toccodelfiore.onet.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basiafr Re: kosmetyczka i fryzjer 26.08.09, 16:29 magdary napisała: Pani Joasia ma własny gabinet na Ursynowie: "Marigold" Gabinet Kosmetyczny Warszawa, ul. Dembowskiego 8, tel. 022 6410924 > ja szukam dobrej kosmetyczki. odkąd p.Joasia z Estetyki odeszła nie wiem do kog > o > iść. > i namiar na panią/pana od manicure z pedicure też by mi się przydał. > i, żeby to było Piaseczno i w soboty otwarte. > i fryzjera do rzeczy z polotem :) Odpowiedz Link Zgłoś
azapala1979 Re: kosmetyczka 26.08.09, 12:55 Witam! Zapraszam serdecznie do gabinetu przy ul. Szkolnej 16. Wykonujemy makijaż permanentny oraz pedicure. Zachęcamy również do zapoznania się z naszą pełną ofertą na stronie www.bmas.pl Pozdrawiam, Agnieszka Zapała Beauty, Massage&SPA Odpowiedz Link Zgłoś
bela.branska Re: mikrodermabrazja 26.08.09, 13:35 Chciałabym wykonać zabieg mikrodermabrazji. Czy ktoś się orientuje; w Piasecznie znajdę zakład, który wykonuje takie usługi? Odpowiedz Link Zgłoś
megi7775 Re: mikrodermabrazja 26.08.09, 13:55 WItam, Mikrodermobrazje na pewno jest w salonie Kosmetycznym Aneta przy ul. Jana Pawła II 40 ( byłam bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu)i Bliss na Chyliczkowskiej 4. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
rozalia-26 Re: mikrodermabrazja 08.01.10, 15:11 Napewno wykonują mikrodermabrazje w salonie w którym robie paznokcie www.americanbeauty.com.pl. Kosmetyczka jest bardzo sympatyczna, robiła mi henne i depilacje pach. radziła mi co moge zrobic z moja blizna na policzku, widac że zna sie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś