zielonamysz 17.08.08, 08:38 zapraszamy: www.zalesie-dolne.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonamysz Re: otwarte ogrody 17.08.08, 10:54 i tu www.piaseczno.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=439&Itemid=77&lang=polish Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: otwarte ogrody 18.08.08, 13:21 o! WILKOŃ! genialnie!!!! melduję gotowość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: otwarte ogrody 18.08.08, 13:25 a Waszmość w wieku szkolnym? bo na warsztaty to zdaje się tylko dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: otwarte ogrody 18.08.08, 14:54 woy napisał: > a Waszmość w wieku szkolnym? bo na warsztaty to zdaje się tylko dzieci. Załatwi sobie lewą legitkę szkolną i po problemie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: otwarte ogrody 18.08.08, 21:12 Ło matko. w pierwszym podejściu przeczytało mi się w temacie "otwarte groby". Te inwestycje mieszkaniowo-budowlane w naszym mieście chyba mnie przerastają... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: otwarte ogrody 19.08.08, 00:06 stentonik napisał: > Ło matko. w pierwszym podejściu przeczytało mi się w > temacie "otwarte groby". Stenciu, to dopiero byłby hit! Taka eksluziv ;) atrakcja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: otwarte ogrody 19.08.08, 00:09 Ooo zemfi, daj no numer gg do siebie bo mi się wykasował:))To se o grobach pogadamy i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: otwarte ogrody 19.08.08, 00:13 stentonik napisał: > Ooo zemfi, daj no numer gg do siebie bo mi się wykasował:))To se o > grobach pogadamy i takie tam. Zagadałam i poszło w próżnię- @ sprawdź. Michał chce jeszcze samolot z sipsonami? Bo znalazłam w końcu w dyskowych czeluściach. Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: otwarte ogrody 19.08.08, 00:21 zemfiroczka napisała: Michał chce jeszcze samolot z sipsonam > i? Bo znalazłam w końcu w dyskowych czeluściach. Ciocia Zemfi znów będzie wychwalana. Chcemy, a jakże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: otwarte ogrody 19.08.08, 00:26 stentonik napisał: > zemfiroczka napisała: > Michał chce jeszcze samolot z sipsonam > > i? Bo znalazłam w końcu w dyskowych czeluściach. > > Ciocia Zemfi znów będzie wychwalana. Chcemy, a jakże!!! Dobra! to odpalę jutro drugiego kompa (yyy znaczy dziś, yyy znaczy to późniejsze dziś) i zapodam przez elektronicznego gołębia. Tylko się pokaż później u Gruzina czy gdzie tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: otwarte ogrody 19.08.08, 09:11 To sie Bondzie moze objaw jak juz bedziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: otwarte ogrody 19.08.08, 11:29 pożycze dziecko jakieś i pójdę. Byłem kiedyś u niego ale WIĘKSZOSCI PRAC NIE WIDZIAŁEM. A uwielbiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: otwarte ogrody 19.08.08, 21:37 Dwójkę rzeźbiarzy zapisałem na warsztaty, szukam teraz dłutek i wkrętarki, trzeba być przygotowanym w narzędzia. Spalinowej piły to chyba nie dam chłopakom. A jak jeszcze będzie Bond to większa atrakcyja niż Wilkoń. Odpowiedz Link Zgłoś
paweldobosz Re: otwarte ogrody 29.08.08, 21:56 "W ostatni weekend sierpnia zapraszamy wszystkich w niezwykłą podróż, która umożliwi nam odkrycie na nowo piękna starych ogrodów w Zalesiu Dolnym. W te zaczarowane dni lokalni artyści pokażą nam swoje posiadłości i opowiedzą ciekawe historie na ich temat. Ożywione ogrody zachęcać będą do wejścia wystawami malarskimi, fotograficznymi i warsztatami dla dzieci. Wędrując po mieście- ogrodzie goście poznają przyrodę, historię i życie współczesne Zalesia Dolnego (...)." Inicjatorem Festiwalu „Otwartych Ogrodów" w Zalesiu Dolnym jest Towarzystwo Przyjaciół Zalesia Dolnego. Współorganizatorzy: Urząd Miasta i Gminy Piaseczno i Ośrodek Kultury w Piasecznie. Więcej informacji na stronach www.piaseczno.eu , www.otwarteogrody.pl i www.zalesie-dolne.pl. Wspaniała inicjatywa. Cieszę się, że pomysł w końcu dotarł do Piaseczna. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: otwarte ogrody 30.08.08, 21:30 Odwiedziliśmy ogród Pana Wilkonia, wspaniała przygoda. Drewnianego łosia i krokodyle już kiedyś widzieliśmy, teraz odkryciem były blaszane ryby i owady np. modliszka, pająki. W trakcie warsztatów dla dzieci niestety nieco przeszkadzał ulewny deszcz. Świetny pomysł z otwarciem ogrodów! Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: otwarte ogrody 30.08.08, 21:44 a podobno w następny weekend otwierają się konstancińskie furtki. Ktoś będzie się wybierał? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: otwarte ogrody 01.09.08, 09:13 A mnie sie najbardziej podobal chorek spiewajcych rynien:) No i Beatriz Blanco! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: otwarte ogrody 05.09.08, 13:46 czy aby ten chórek? forum.powiat-piaseczynski.info/viewtopic.php?p=15405#15405 Odpowiedz Link Zgłoś