spejsik 29.09.08, 10:35 jest taki? na NFZ nie ma!! tylko prywatnie? jesli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tata_polak Re: pediatra w weekend?> 29.09.08, 12:37 Musi być. W kontrakcie z Twoim lekarzem POZ (NFZ) jest na pewno, po prostu zapytaj w swojej przychodni gdzie jest opieka nocna/weekendowa dla pacjentów z Twojej przychodni POZ. Ja na weekend/noc udaję się do przychodni na Fabryczną. Odpowiedz Link Zgłoś
spejsik Re: pediatra w weekend?> 29.09.08, 16:21 pediatry nie ma! na fabrycznej jest lekarz ale nie pediatra, dzwonilam juz pare razy no i do w-wy moge jechac, jako ze jestem pacjentka Bondera to w weekendy w w-wie maja dyzur ale tam dziki tlum bo z calej stolicy tez poza tym ja chce tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
to-lek Re: pediatra w weekend?> 05.11.08, 13:22 Od 1.11.2008 w przychodni TOLEK pediatra dostępny 12 godzin na dzien od poniedzialku do soboty www.tolek.info Odpowiedz Link Zgłoś
5-mmm Re: pediatra w weekend?> 05.11.08, 13:34 Prawda od 1.11 została otwarta przychodnia Tolek - Przychodnia dla dzieci. Mogę podac tel - 022 757-33-77, kom. 602-23-73-73. Adres: Nowa Wola ul. Postępu 7. Odpowiedz Link Zgłoś
jammnik Re: pediatra w weekend?> 05.11.08, 15:14 W sobotę, to prawie wszędzie mozna się dostać do pediatry (prywatnie oczywiście). Pytanie dotyczyło o weekendów sobota (wieczór i noc) i cała niedziela również noc. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: pediatra w weekend?> 06.11.08, 11:24 Jeżeli potrzebujesz pójść do lekarza z dzieckiem w nagłym przypadku w środku nocy w weekend to chyba pozostaje izba przyjęć jednego ze szpitali dziecięcych w W-Wie np. na Litewskiej czy na Niekłańskiej. Wiem co pisze bo miałem i takie historie w życiu. Jeżeli sprawa nie jest tak pilna aby trzeba było jechać na izbę przyjęć to chyba możesz spokojnie poczekać i pojść w dzień. Wszystkie większe sieci przychodni prywatnych mają dyzury pediatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś