Dodaj do ulubionych

Oświadczenie

17.10.11, 23:03
Szanowni Państwo,

W związku z pojawieniem przekierowania ze strony novafoto.pl, na adres videolukow.pl chciałbym złożyć oświadczenie następującej treści:
1)      nie jestem właścicielem domeny novafoto.pl
2)      Moje portfolio znajduje się pod adresem nova-foto.pl oraz na prowadzonym przeze mnie blogu pawelprzezdziak.blogspot.com
4)      nie nawiązałem współpracy ani w zakresie  fotografii ani filmowania z firmą HD-Studio do której witryny jest przekierowanie z adresu novafoto.pl

Ponieważ serwis w domenie novafoto.pl zawiera zdjęcia o tematyce związanej z fotografią ślubną, która to tematyka jest tożsama z prowadzoną przeze mnie działalnością, chciałbym wszystkich , którzy biorą pod uwagę możliwość skorzystania z moich usług prosić o kierowanie się przy podejmowaniu decyzji wyłącznie portfolio zamieszczonym na stronie nova-foto.pl.
Osoby z którymi już podpisałem umowę w zakresie fotografii ślubnej uspakajam, że zdjęcia podczas Waszych ślubów zgodnie z umową będę wykonywał osobiście i w tym zakresie ani w żadnym innym nie podpisałem umowy o współpracy z firmą HD-Studio.

Jeżeli ktokolwiek chciał skorzystać z moich usług i trafił za pośrednictwem witryny novafoto.pl do właściciela tejże domeny oraz skorzystał z jego usług sądząc że są one firmowane moim nazwiskiem i moją marką uprzejmie proszę o kontakt ze mną.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka