Dodaj do ulubionych

Drink Bar Paradise

12.01.13, 10:10
czy ktoś z was korzystał już z usług tych barmanów?z tego co mi wiadomo są nowi... chodź widziałam ich na targach ślubnych i bardzo dobrze się prezentowali i po rozmowach okazało się że nie są tacy drodzy i potrafią dostosować się do klienta i maja dużo terminów... czy ktoś coś wie i poradzi ?
Obserwuj wątek
    • trikola Re: Drink Bar Paradise 14.01.13, 19:51
      bozenka87 napisał(a):

> czy ktoś z was korzystał już z usług tych barmanów?z tego co mi wiadomo są nowi
      > ... chodź widziałam ich na targach ślubnych i bardzo dobrze się prezentowali i
      > po rozmowach okazało się że nie są tacy drodzy i potrafią dostosować się do kli
      > enta i maja dużo terminów... czy ktoś coś wie i poradzi ?

Witam
      Ja tez widzialam Drink Bar Paradise na targach slubnych :) niestety nie korzystalam z ich uslug lecz drinki na targach mieli bardzo dobre, odpowiadali na wszystki zadane pytania oraz podawali przewidywalna cene ktora wydawala sie dosc atrakcyjna. Mam wesele dopiero w przyszlym roku ale planuje wynajac wlasnie ich.
      Pozdrawiam
      • panimloda1 Re: Drink Bar Paradise 16.01.13, 06:56
        Witam wszystkich.
        byłam na pokazach i rożnych imprezach spotykając wielu barmanów otóż moi drodzy mimo iż ci dwoje są sympatyczni to wesele jest tylko raz w życiu i ja ich osobiście nie wybrałam - gdyż nie zaryzykuje brakiem doświadczenia na swojej imprezie.
    • zyciezaczynasiepo30 Re: Drink Bar Paradise 16.01.13, 22:06
      Ja korzystałam z usług tej firmy prezentują się bardzo dobrze, dobre drinki przystępna cena, goście zadowoleni a co najważniejsze wesele będziemy pamiętać bardzo długo. Polecam dużym plusem firmy jest ich mobilny ładny bar, który zawsze zabierają ze sobą oraz całe jego wyposażenie.

Pozdrawiam Marta i Tomasz
      • romant-yczny1 Re: Drink Bar Paradise 17.01.13, 07:12
        Witam was kochani!!
        A moim zdaniem to jest pisanie w celach reklamowych sami o sobie i prowadzenie sztucznej konwersacji - widać to gołym okiem. Jeśli chodzi o reklamę moi drodzy to nie tutaj.
        pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka