aumanka 26.03.07, 16:34 Hej hej Łukowianie (i inni:) powiedzcie, czy spotkaliście sie z mobbingiem? Gdzie? w jakiej formie? jak to się skończylo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: mobbing!!!!!!! 07.04.07, 23:53 Skończyło się Sądem Pracy. Udowodnienie pracodawcy mobbingu jest bardzo trudne, bo od tego taki zakład ma prawników. Sprawa ciągnęła się 10 miesięcy, ale wygrałem. Odpowiedz Link Zgłoś
aumanka Re: mobbing!!!!!!! 15.04.07, 10:43 sibeliuss napisał: > Skończyło się Sądem Pracy. > Udowodnienie pracodawcy mobbingu jest bardzo trudne, bo od tego taki zakład ma > prawników. > Sprawa ciągnęła się 10 miesięcy, ale wygrałem.Witaj, Bardzo mnie interesuja szczegóły Twej walki w Sądzie Pracy. Bardzo prosze apisz. 10 kwietnia właśnie stracilam i ja pracę,Jestemzdesperowana i tez chcę walczyć. Czy Twoj prawnik byl dobry? możesz mi polecić??proszę napisz. Jestem zdesperowana,nie wiem co robić.proszę o pomoc. PS. jakie miałes dowody?? Pozdrawiam i z niecierpliwościa czekam na wiadomość Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
aumanka Re: mobbing!!!!!!! 18.04.07, 08:46 aumanka napisała: > sibeliuss napisał: > > > Skończyło się Sądem Pracy. > > Udowodnienie pracodawcy mobbingu jest bardzo trudne, bo od tego taki zakł > ad ma > > prawników. > > Sprawa ciągnęła się 10 miesięcy, ale wygrałem.Witaj, > Bardzo mnie interesuja szczegóły Twej walki w Sądzie Pracy. Bardzo prosze > apisz. 10 kwietnia właśnie stracilam i ja pracę,Jestemzdesperowana i tez chcę > walczyć. Czy Twoj prawnik byl dobry? możesz mi polecić??proszę napisz. Jestem > zdesperowana,nie wiem co robić.proszę o pomoc. PS. jakie miałes dowody?? > Pozdrawiam i z niecierpliwościa czekam na wiadomość > Małgorzata > No ale możesz mi podac jakieś szczegóły? adres prawnika? w tych dniach muszę podjąć decyzję o procesie za mobbing a nie wiem co mam robić. Jakich dododów rząda sąd? ja nie mam żadnych nagrań,tak modnych obecnie:) poadrawiam M PS. mój mail: aumanka@interia.pl Może na ten adres napiszesz? będzie łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś