lukaszoo.only 13.09.07, 20:38 Witam MAM PYTANIE CZY KTOŚ Z WAS MA INTERNET DOSTARCZANY PRZEZ FIRME NETUS ŁUKÓW. I JAKI INTERNET WARTO ZAŁOŻYC W ŁUKOWIE. Pozdrawiam ŁukaszOO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nemo14_3 Re: Internet Netus:) 04.11.07, 14:38 Siemka . Pytasz czy Netus jest dobry w łukowie ? zależy w której cz łukowa mieszkaśz? ale na 100% jest najlepszą firmą w łukowie , niema żadnych ograniczeń poprostu super , wiem bo sam mam już 1,5 roku polecam wrazie jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz na orangekrzy111@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
demo1212 Re: Internet Netus:) 22.11.07, 23:35 Moim zdaniem żadna radiówka tylko neo lub netia. Odpowiedz Link Zgłoś
zanac Re: Internet Netus:) 18.12.07, 20:07 Z oferte Netu bezprzewodowego to tylko NETUS jest powazna firma bo dba o klientów. Na I miejscu Netus, II m. Lukman, III m. Promax W Łukowie sa ogromne zakłocenia dlatego radiowki nigdy nie dorównaja jakoscia działania sieciom przewodowym. Dla tych co chca miec stabilne łacze tylko Neo /Netia badz dla zamozniejszych DSL :) Odpowiedz Link Zgłoś