Dodaj do ulubionych

Remont klatek!!! + PROTEST!!!

27.01.19, 16:43
Drodzy Sąsiedzi,
rozpoczął się remont naszych klatek, jednak odbiega to od tego, na co zgodziliśmy się My Wspólnota tzn. remont miał dotyczyć odnowienia klatek oraz wykonania nowej nawierzchni z płytek przed wejściem do klatek. Otóż moje zdumienie było ogromne, jak zobaczyłam trwający remont w klatce I blok E. Otóż, na wejściu widać dwa pasy dodanych płytek na ścianie!! Tak na ścianie!!! I to w dodatku w kolorze rażąco odbiegającym od tej, która jest na naszych klatkach. Oświetlenie jest słabe po południu, ale dla mnie płytka jest w kolorze fiołkowym, do tego ze wzorem, nie jest jednolita... Nie wiem kto i na jakiej podstawie dobierał materiał i kolor płytki ale to jest jakaś porażka! Jestem z bloku E, klatka II, za chwilę wejdą również z remontem do nas... Ponadto nie przypominam sobie, abym zgadzała się na taki rodzaj prac remontowych. Dlatego popieram protest Sąsiadów z klatki I bloku E!

Innym Sąsiadom radzę również zapoznać się z tym jak to wygląda w realu (wizyta w klatce I bloku E, mam również zdjęcia). Podejrzewam, że tak w zamyśle mają wyglądać wszystkie klatki... Trzeba reagować i to szybko!!

pozdrawiam
Ania
Obserwuj wątek
    • sprzedawca_kupujacy Re: Remont klatek!!! + PROTEST!!! 15.02.19, 12:10
      Pomysł bardzo dobry z kafelkami ponieważ od tych wszystkich rzeczy trzymanych na klatkach schodowych zawsze ściany będą się budzić. Kafelki łatwiej soczyścić. Tylko kolor jakiś taki nie pasujący☺ juz i tak przez te graciarnie klatki wyglądają gorzej niż w starych blokach a tu jeszcze taki misz masz kolorów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka