agnieszka.jg 16.09.05, 10:36 Mam pytanie czytam że niektorzy opukali kafelki w łazience? czym je najlepiej opukać czy na przedpokoju i w kuchni też? rozumiem że tylko podłogi ) odpiszcie szybiutko bo to już jutro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cucciolo Re: Opukanie terakoty? 16.09.05, 15:08 na podlodze to chyba w sumie najmniejsze ryzyko, ale nie chce sie mądrzyc, za to na scianie wystarczy, ze popukasz palcami - jak w drzwi - jesli kafel jest zle polozony, to uslyszysz taki pusty dzwiek - to oznacza, ze tam chyba kleju za malo polozyli, czyli , ze szansa , ze odpadnie jest spora.... dlatego chyba wartyo kazdy jeden opukac. Zycze powodzenie na dniu otwartym Odpowiedz Link
5791k Re: Opukanie terakoty? 05.10.05, 10:30 Tak się składa, ze terakota jest zle położona. Juz dwie płytki wymieniałam, a to dlatego ze upadło mi coś cieżkiego. Żart chyba pomyslałam - przecież wiadomo że w zyciu bywaja i cięzkie rzeczy. Fachowiec, który je wymieniał powiedział ze są fatalnie położone. Klej rzucony na srodek a po bokach pustka. Takze nie wiem ale chyba całe zycie będę zyła w stresie obawiając sie żeby mi znowu cos nie upadło Odpowiedz Link
wymiotek Re: Opukanie terakoty? 12.10.05, 08:45 Tak to już jest się samemu nie dopilnuje - oni nie robią tego dla siebie więc odwalaja fuszerę. Oby za rok bez spadania na ziemię czegokolwiek ci nie poodpadały wszystkie jak u moich przyjaciół - Alternatywy 4 witaja Odpowiedz Link