yuri007
16.06.08, 19:15
Szanowni Państwo! Czytam wypowiedzi na tym forum już od zeszłego roku. Bardzo duża część kolejnych wątków to tylko kłótnie, wyzwiska i wzajemne poniżanie. Nie wspomnę już o tym jakie świadectwo dają o sobie niektórzy użytkownicy. Nie będę cytował ich wypowiedzi, bo są delikatnie mówiąc niesmaczne! Nie będę również ich wymieniał po loginach, bo sądząc
po postach, które można przeczytać sprowadzi się to do kolejnej bardzo burzliwej dyskusji. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ludzie dorośli zachowują się poniżej poziomu, który wydaje im się reprezentują. To forum jest ogólnodostępne i nie tylko mieszkańcy osiedla je czytają. Ja akurat jestem mieszkańcem i jest mi wstyd za te osoby. Moim zdaniem powinniście się państwo zastanowić nad tym, w jakim celu to forum zostało stworzone? Czy do tematów i wypowiedzi konstruktywnych dla nas wszystkich, a może do tego o czym napisałem powyżej? Jako sąsiedzi powinniśmy być dla siebie życzliwi, a nie skakać sobie do gardeł!
Serdecznie pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i mam nadzieję, że nie zostanie moja wypowiedź źle odczytana.