martamarta_2008 12.08.08, 09:50 Drogie mamy! Czy któraś z Was leczy swoje dzieciątko u doktor Czapskiej? Mam się umówić do niej na wizytę, więc chciałabym zaczerpnąć wiadomości na jej temat. Czy jest dobrym specjalistąi jakie ma podejśćie do dzieci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziakasi Re: Dr Czapska. Czy ktoś ją zna? 12.08.08, 13:16 my jeżdzimy do Wrocławai jesteśmy zadowoleni, choć sprawia wrażenie oschłej, to bardzo konkretny lekarz.. podstawą jest dla niej wywaid z rodzicem a nie tylko wypisy szpitalne.. mało takich specjalistów.. wczesniej jak chodziliśmy do innych lekarzy to najpierw wołali o wypisy, kiwali głową, ,ze z takim wywiadem nie mamy nic od dziecka oczekiwać i wogóle to co chcemy..u niej naprawde super podejście. Odpowiedz Link
martamarta_2008 Re: Dr Czapska. Czy ktoś ją zna? 12.08.08, 13:19 Zuzia, dziękuję. A możesz mi napisać jakieś namiary na przychodnię w której przyjmuje. Czy ciężko jest się do niej dostać i czy przyjmuje tylko prywatnie czy ze skierowaniem również? Z góry dziękuję za informację. Odpowiedz Link
sabina55 Re: Dr Czapska. Czy ktoś ją zna? 12.08.08, 16:16 Witam serdecznie.pani doktor pracuje w szpitalu im.Marciniaka na Traugutta i jest tam ordynatorem.Jak pojdziesz do niej prywatnie to pewnie bedziesz mogla pozniej przychodzic do szpitala w ramach poradni.Bierze sie tylko karte z poradni(jest przy szpitalu) i idzie sie do niej na oddzial.Ja jestem ogolnie zadowolona.Jezeli jest to pilna sprawa to sprobuj zadzwonic na oddzial tel. 071 7890376 (najlepiej kolo 7-7,30 rano i sie umowic do szpitala.Bardzo trudno do niej sie dodzwonic wiec badz cierpliwa. Odpowiedz Link
zuziakasi Re: Dr Czapska. Czy ktoś ją zna? 12.08.08, 19:52 dokładnie..żeby sie dodzwonić, trzeba być bardzo cieprliwym i nie ugiętym. Ja najpierw zadzwoniłam na oddział, powiedziałam jaka jest sytuacja z Zuzią, że szukam pomocy i czy mogłaby nas przyjąć. Umówiliśmy się na wizytę, póxniej byliśmy na oddziale kilka dni, żeby wykonać wszystkie badania, teraz jeżdzimy na kontrole a 6 pażdziernika mamy rezonans.numer też mam taki jak podała kolezanka wcześniej Pozdrawiam Kasia moja Zuzia www.zuzannaszkudlarek.jms.pl Odpowiedz Link
martamarta_2008 Re: Dr Czapska. Czy ktoś ją zna? 13.08.08, 07:12 Dziewczyny dziękuję za namiary. Będę starać się do niej dostać. Odpowiedz Link
martamarta_2008 Re: Dr Czapska. Czy ktoś ją zna? 13.08.08, 07:15 Kasiu, weszłam na Twoją stronę. Jest przecudna, bardzo się wzruszyłam. Masz ślicznę córeczkę. Walcz o jej zdrowie!!!!! Odpowiedz Link
grzalka dr Dołyk 18.08.08, 17:25 widzę po ilości postów na forum, że niepokoi Cię zdrowie Twojego synka- dr Bożena Dołyk jest naprawdę godna polecenia i ze względu na wiedzę i ze względu na podejście do dzieci Odpowiedz Link
martamarta_2008 Re: dr Dołyk 19.08.08, 07:07 Wiem, że Dr Dołyk jest dobra i chcę iść do niej ale na razie nie przyjmuej starszych dzieci, tylko te do pół roku. Mam dzwonić dopiero w połowie września z zapytaniem czy już będzie przyjmować starsze dzieci :( Odpowiedz Link