ogro 29.03.06, 18:51 na spacer sentymentalny. Obiecuję systematycznie wydłużać trasę. Sugestie mile widziane. ogro.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalba super,super,super 29.03.06, 19:26 zdjęcia piękne:) Dodałam stronę do ulubionych bo bede często do niej wracać. Miło się wspomina(mimo,że do Puław wracam kilka razy w miesiącu)te drózki,park to wszystko gdzie chodziło się na wagary i randki. Dzięki:) Podpowiadam-jeśli masz możliwość proszę o Kazimierz Dolny.Chciałbym podesłać ten link koleżance w Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ogro Re: super,super,super 29.03.06, 19:33 Zamówienie przyjęte. Mam trochę zdjęć z Kazimierza a na wiosnę wybiorę się na jakieś plenerki. Założę nową stronkę adres będzie w linkach na stronce Puław. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.priv Re: Tych co wyemigroawali z Puław zapraszam 02.04.06, 17:50 fajne zdjęcia, tylko dodaj jeszcze trochę z parku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jimsonweed Re: Tych co wyemigroawali z Puław zapraszam 03.04.06, 13:04 Zdjątka fajne. Mam tylko jedno "ale" do opisu ósmego zdjętka od góry pt. "Puławy Kino Sybilla, Okrąglak, Hermes i Pinokio". Ten dawny sklep z ciuszkami dla dzieci, to o ile mnie pamięć nie myli, to nie "Pinokio" a "Kubuś". "Pinokio" mieści(ł) się "na Serku" między ul. Piłsudskiego (Zwycięstwa) a ul. PCK. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ogro Re: Tych co wyemigroawali z Puław zapraszam 03.04.06, 16:23 Masz rację. Dzięki za uwagę. Już poprawiam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś