jam69 Re: szukam męża 16.11.12, 15:59 Czy bieżesz pod uwagę zmianę miejsca zamieszkania? Odpowiedz Link
matteo83110 Re: szukam męża 23.11.12, 12:35 Witaj Aleksandro, mam na imię Mateusz, mam 21 lat, mieszkam w Tczewie koło Gdańska, Tczew jest miastem liczącym ok. 70 tyś. mieszkańców. Może jest między nami dziewięć lat różnicy, ty jesteś starsza ode mnie ale mi to nie przeszkadza, wolę mieć starszą od siebie kobietę bo takiej ufam i wiem, że myśli taka kobieta na poważnie a nie jak małolaty. Ja mam 21 lat i myślę o związku poważnie by ożenić się, razem zamieszkać, pracować, mieć dzieci. Mój wygląd: wysoki wzrost 184 cm, waga 115 kg, z budowy ciała jestem przy sobie czyli jak to się mówi mam nadwagę, oczy piwne, włosy czarne (krótkie). O sobie: miły, wesoły, uśmiechnięty, uczciwy, myślący przyszłościowo, troskliwy, ciepły, opiekuńczy, pomocny, nieśmiały. Sport: rower, bilard, kręgle, siatkówka, siłownia, piłka nożna. Hobby: lubię gotować, sprzątać, chodzić na spacery, pójść do kina, czasami i do teatru, do muzeum, lubię spędzać czas w lesie zwłaszcza zbierając grzyby. Jestem osobą, która lubi sprawić przyjemność drugiej osobie to znaczy mojej jedynej miłości to znaczy lubię sprawić mojej miłości czyli kobiecie przyjemność aby się zrelaksowała i zapomniała o wszystkim to znaczy lubię masować plecy, a także lubię też masować stopy, nie wiem czy to akurat lubisz. Także bardzo bym chciał z tobą założyć rodzinę, myślę poważnie a nie jak niektórzy chłopacy w moim wieku byle by przepraszam za te słowa zaliczyć panienkę, ja jestem osobą która myśli poważnie, by się ożenić i mieć wspólny dom oraz dzieci a ile ich będzie to już będzie zależeć od nas. Aha wykształcenie mam Zasadnicze zawodowe, mój zawód to introligator. To chyba wszystko co mogłem o sobie napisać. Proszę odpisz na moją wiadomość na mój email: matteo-83110@wp.pl Pozdrawiam. Mateusz. Odpowiedz Link
nestuss Re: szukam męża 12.01.13, 22:24 Witaj :):) Nie wiem, czy Twoje ogłoszenie jest nadal aktualne ale jeśli tak to będzie mi miło gdy odpiszesz... Mam 37 lat, również mieszkam w Warszawie i z miłą chęcią poznałbym Ciebie, co lubisz, czym się interesujesz, co jest ważne dla Ciebie.... I sądzę, że rozmowa przy kawie więcej nam powie niż pisanie maili... gdy widzisz oczy, gesty, uśmiech szybciej poznasz i ocenisz człowieka... Pozdrawiam serdecznie Marcin nestus@poczta.fm Odpowiedz Link
maximus7205 Re: szukam męża 25.01.13, 12:02 szczery wierny oddany powazny oddany potrafiacy mocno kochac po rozwodzie 40 lat. szukam kogos najlepiej na zawsze nie szukam przelotnego związku. co o mnie sądzisz ?? Odpowiedz Link
miastoszczesciaa Re: szukam męża 07.03.13, 17:25 Cześć.,Aleksandro ..:))miło Ciebie poznać..:)jestem Pawel.. Czy odnalazł się Twój wymarzony mężczyzna,jeśli tak to świetnie a jeśli nie to napewno go odnajdziesz..:)) szukam kobiety z którą łączyłoby mnie coś od pasa w górę ..tzw bliżniaczą dusze.. jeśli byłabyś zaineteresowana zapraszam do rozmowy..:) wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszego święta..:)) Odpowiedz Link
mar-ti7 Re: szukam męża 11.03.13, 12:30 Witam szukasz męża po to by ucieknąć z ukrainy męża szuka się samemu a nie przez forum dziewczyno o czym myslisz nie rozumiem jesteś osobą dorosła nawet najbrzytsza owieczka znajdzie męża więc nie wciskaj ciemnoty biednym panom Odpowiedz Link
maximus7205 Re: szukam męża 11.03.13, 12:36 ja szukam tutaj żony a wyszło ze jestem kobieta mar-ti7 napisał(a): > Witam szukasz męża po to by ucieknąć z ukrainy męża szuka się samemu a nie prze > z forum dziewczyno o czym myslisz > nie rozumiem jesteś osobą dorosła nawet najbrzytsza owieczka znajdzie męża więc > nie wciskaj ciemnoty biednym panom Odpowiedz Link
mar-ti7 Re: szukam męża 11.03.13, 12:46 wejdż na inne forum kobieto a nie tu dla mnie pociąg kobiety do drugiej kobiety jest czymś nienormalnym musiałaś miec jakiś problem od dziecka Odpowiedz Link
stasi1 Maximus jest facetem 11.03.13, 21:38 więc jak szuka kobiety to nie jest źle! Gorzej tylko że szuka wśród tych co 2 lata lub więcej się nie odzywały Odpowiedz Link
maximus7205 Re: Maximus jest facetem 12.03.13, 13:53 To powiedz mi gdzie mam szukac ?? stasi1 napisał: > więc jak szuka kobiety to nie jest źle! Gorzej tylko że szuka wśród tych co 2 l > ata lub więcej się nie odzywały Odpowiedz Link
stasi1 Jak już chcesz w ,,gazecie" szukać 12.03.13, 20:57 to najprościej założyć konto w ,,Cafe".(Randki w górnym rogu strony startowej gazety). Jak byłem młodszy sam tam pisałem, i byłem zadowolony. Jeśli juz sie upierasz aby to robic w ,,Szukam męża" to załóż swój własny wątek z propozycją własnej osoby. Oczywiście że szukasz żony, przyjaciółki kochanki Odpowiedz Link
michael6660 Re: szukam męża 08.04.13, 11:03 Cześć Twoje ogłoszenie jest nadal aktualne? Napisz do mnie Odpowiedz Link