Dodaj do ulubionych

Samotna, Warszawa,lat 29 nie chce juz byc samotna

16.07.11, 22:45

Szczupla 29 latka o niebieskich oczach z Warszawy nie chce byc juz samotna.
wawilka@interia.pl
Obserwuj wątek
    • fajnymaciek0178 Re: Samotna, Warszawa,lat 29 nie chce juz byc sa 28.09.11, 18:28
      czekam na dzien w ktorym tez przestane byc samotny
    • tygry-s1974 Re: Samotna, Warszawa,lat 29 nie chce juz byc sa 29.09.11, 10:45
      witaj..jestem Ryszard z okolic Pasłęka mam 36 lat jestem kawalerem.. szukam kogoś na stale chce kochać i być kochanym... jeśli twe ogłoszenie jest aktualne to odezwij się do mnie na e-maila ryszardjuchimiuk@wp.pl.. lub na gg 13814491.. taki kontakt na początek myślę ze starczy..pozdrawiam..:):)))))
    • marcin394 Re: Samotna, Warszawa,lat 29 nie chce juz byc sa 10.03.12, 22:47
      witam ..marcin z usa chcesz mnie poznac napisz na uparty25@yahoo.com a napewno odpisze i fotki przesle pozdr,tez mam dzieci .jestem obywatelem usa.
    • tata-janusz Janusz -warszawa 13.06.12, 15:56
      Witaj , jeśli chcesz porozmawiać , poznać , zapraszam do kontaktu SMS

Jestem z Warszawy , a może masz ochotę na wspólny spacer ze mną i moim 2-letnim synem ? Jeśli tak , napisz SMS , ponieważ dostęp do internetu mam rzadko , tak więc czekam na ewentualny SMS , to tyle na początek .

Pozdrawiam

Janusz
      0-537-078-767 [ play ]

• hatklif Re: Samotna, Warszawa,lat 29 nie chce juz byc sa 16.08.12, 01:07
      Szukam dziewczyny, która by się ze mną ożenić. I tak naprawdę potrzebne do obywatelstwa. Wiem, że to źle, ale .... nie ma innego wyjścia. Mam pieniądze .
      dcto@mail.bg
    • hatklif Re: Samotna, Warszawa,lat 29 nie chce juz byc sa 16.08.12, 01:11
      Szukam dziewczyny, która by się ze mną ożenić. I tak naprawdę potrzebne do obywatelstwa. Wiem , że to źle, ale .... nie ma innego wyjścia. Mam pieniądze .
      dcto@mail.bg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka