Dodaj do ulubionych

samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokocha

01.08.13, 07:42
Witajcie, los niestety nie był dla mnie łaskawy. Fakt, wszystko potoczyło się szybko ... zauroczenie, uczucie, miłość, wspólne bycie ze sobą. Była to bajka, piękna bajka ale niestety w efekcie krótka... Obecnie jestem w piątym miesiacu ciaży, pod swoim sercem noszę maleństwo, które kocham i chce dla niego prawdziwej rodziny. Taty, dobrego, uczuciowego taty, który je pokocha a także i mnie. Obecnie jestem sama. Samotnie wyczekuje momentu rozwiązania. Mój partner wolał życie bez zobowiazań, odpowiedzialnosci juz nie tylko za siebie ale i za dziecko. Było to dla niego niewygodne, za trudne. Wolał odejść. Tak też się stało. Marzyłam i nadal wierzę , że znajdzie się ktoś z kim będę mogła stworzyć prawdziwą rodzinę. Dla kogo będe mogła być najwspanaialszą kobietą a on dla mnie najwspanialszym kochanym mężczyzną. Kogoś, kto pokocha mnie i będzie potrafił pokochac i dziecko, które zasługuje na prawddziwe szczęście.
Obserwuj wątek
    • fajny77 Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 01.08.13, 12:28
      witaj.... może jakiś kontakt?
      • aurora29 :) 01.08.13, 19:00
        mój mail:) aurora29@gazeta.pl pozdrawiam serdecznie:)
        • bialyn Re: :) 04.08.13, 20:16
          Witaj, oto kontakt do mnie (bialyn@o2.pl) odezwij się jeśli chcesz.

Pozdrawiam
          D.
      • wiek23 Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 23.08.13, 12:03
        695009135
    • peja1982 Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 20.08.13, 07:22
      chetnie cie poznam blizej to muj nr 799236272
      • wiek23 Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 23.08.13, 11:59
        A z jakiej masz sieci tel
    • wiek23 Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 23.08.13, 11:53
      Hej mam na imię dawid mam 23lata szukam kobiety do stałego zwiąsku nie bawią mnie przygody na jedną noc to mój numer 695009135 ja pochodze z okolic szczecina
    • peja1982 Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 24.08.13, 07:19
      chetnie cie poznam ja jestem samotny i szukam kogos na stale kto mie pokocha takim jakim jestem to muj nr 799236272
    • stasi1 a co Ty tak wszędzie z tym XIX wiekiem? 30.08.13, 00:39
      • edd.y Borze, muj ty borze 02.09.13, 20:11

Czytam te analfabetyczne odpowiedzi meskie i wcale mnie nie dziwi, ze szukaja
        kobiet. Ze stylem i ortografia jakie prezentuja prawdopodobnie umra w starokawalerstwie.
    • cipak71 Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 10.11.13, 16:29
      prosze dziewczyno napisz cos o sobie z kad jestes chentnie cie poznam taka jaka jestes i sprubuje pomuc czs jest tym kturego nieda sie zatrzymac ani cofnoc dlatego najlepszym rozwiazaniem jest wyjs za maz czego ci zycze. mam imie wojtek 37 lat wysoki szczuply bez naloguw pracuje jestes zainteresowana napisz pozdrawiam wojtek muj mejl; wojciech.gostkowski@poszta.onet.pl tel606922181 najlepiej sms
    • balwa-nzima Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 21.11.13, 20:51
      Witam no widzisz tak to jest juz w zyciu ale wcale nie musicie byc sami temu draniowi co was zostawil musisz pokazac ze se poradzisz ja z checiom sie wami zaopiekuje tez jestem samotny I niemam nikogo a dzieci bardzo lubiem morze sie kiedys spotkamy trzymajcie sie pozdrowionka roman.
    • tofik215 Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 03.03.14, 23:25
      witaj czy nadal szukasz meza jesli tak lub nie to odpisz pozdrawiam pawel pawelniedzialkowski@poczta.fm
    • samotny-bardzo Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 22.03.14, 05:19
      ...
    • unihern Re: samotna przyszła mama szuka kogos,kogo pokoch 17.02.15, 08:21
      Cześć , jak się masz? jestem Hernin z Latino -Hiszpanski. czytalem GAZETA .PL
      Nazywam się Hernin, jestem i profesorem z Matematyki i Fizyki
      Myślę, że przyjaźń i nie jest problemem wiek , kultury czy języka Ważne jest
      uczciwość i empatia. nie ma zona , nie ma dzieci. mam 1.79 cm
      Mieszkam warszawie , ale teraz jestem w Niemczech, ale Wracam do Polsce 22 lutego
      Szukam para do stałego związku albo nowych przyjaciół..
      Jestem człowiekiem, bardzo wesoły,otwarte, optymistyczny,wykształcony,romantyczny, kochający, komunikatywny,uczciwy,
      , odpowiedzialny,inteligentny i tolerancyjny. Lubię studiowanie, czytanie, pisanie, gotowanie, sport, mówić o wszystkie kwestie, chodzić, poznania nowych kultur, języków, muzyki, tańca, przyrody, gór, podróży i innych działań, mam bardzo aktywny tryb życia
      Teraz rozumiem i uczą się języka polskiego , Jest to trudne, ale jestem bardzo
      optymistycznie :)
      Możemy się spotkać, aby omówić wszystkie problemy, pije kawę lub spacer
      gdzieś
      i tez do tance. znasz kluby do miasta ?ożemy iść potańczyć 27 albo 28 lutego pojadę do miasta .
      możemy być w kontakcie przez Facebooka, e-mail, skype lub telefonicznie. A może pewnego dnia możemy się spotkać
      Masz piekne foto. .Milego dnia i pozdrowienia
      Mam nadzieję, że odpowiedź dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka