magda.2704 15.04.15, 12:49 Hej. Jestem kasjerką w sklepie i podoba mi się pewien klient. Jak go poderwać? Jak dać mu do zrozumienia to, ze mi się podoba nie będąc jednocześnie nachalną? Proszę o podpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jbond-007 Re: jak poderwać faceta w sklepie 15.04.15, 17:30 Najlepiej kiedy go zobczysz na sklepie odejdz na chwilę od kasy i zobacz co kupuje a później mu ewentualnie doradź, że to lub tamto jest lepsze. Jak się rozmowa rozwinie to daj mu swój numer tel. Jeżeli nie możesz odejśc od kasy to jedyny sposób moim zdanie to napisać mu swój numer telefonu i podać z rachunkiem. (Może być na rachunku wraz ze swoim imieniem i dopiskiem "zadzwoń" Możesz się przy tym znacząco do niego uśmiechnąć. Jak facet kumaty to wszystko zrozumie jak nie to możesz sobie z czystym sumieniem go odpuścić :) Odpowiedz Link
fajny77 Re: jak poderwać faceta w sklepie 04.05.15, 23:16 ja wychodzę z założenia, że prawda zwycięża.... powiedz jemu o tym wprost, albo do paragonu dołącz swój nr telefonu.... żałować możesz jeśli nie spróbujesz, a jeśli spróbujesz i się nie uda, będziesz miała chociaż jasną sytuację ;)) Odpowiedz Link