niedo-wiarek 22.01.08, 15:43 W zasadzie nie mam wymagań, ale najlepiej, żeby była głupia. I oczywiście koniecznie po studiach :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timiy2 Re: Szukam żony 22.01.08, 16:21 niedo-wiarek napisał: > W zasadzie nie mam wymagań, ale najlepiej, żeby była głupia. I >oczywiście koniecznie po studiach :) hahaha :) i to by sie zagadzalo :D Odpowiedz Link
mysza55 Re: Szukam żony 22.01.08, 17:20 p kuźwa, najgorzej bedziesz miał z tym 'głupia' czy wszyscy panowie poszukują 'głupich' kobiet na żony? To dlatego mają kochanki? Odpowiedz Link
czarna.stokrotka Re: głupiej ?!?!?! 23.01.08, 09:35 serio?? :)))) moim skromnym zdaniem nie powinien mieć żadnego problemu :) Odpowiedz Link
mamameg Re: głupiej ?!?!?! 23.01.08, 11:06 To może nie w Internecie szukaj, tu już są kobiety które potrafią czytać pisać a nawet posługiwać się myszką:)) Odpowiedz Link
czarna.stokrotka Re: głupiej ?!?!?! 23.01.08, 12:13 ale ja nikogo nie szukam :) a już napewno nie kobiety ;) Strasznie nudne jesteście. Przynajmniej na tym forum. Bije od Was taki smutek i tęsknota, że to aż razi. Piszecie o radości a nie widać jej w prawie wcale. Odpowiedz Link
efffcias Re: głupiej ?!?!?! 23.01.08, 17:52 ale własnie radosnie byc "głupią " :-))))) Odpowiedz Link
efffcias Re: głupiej ?!?!?! 23.01.08, 17:51 to zalezy co masz na mysli piszać "głupiej " ;-) Odpowiedz Link
michunia Re: Szukam żony 23.01.08, 18:49 mysle, ze sie nadaje, jestem zenujaco glupia i mam nawet dwa dyplomy, strasznie wolno kumam, mysle, ze jestem w stanie pod tym wzgledem zaspokoic najbardziej wymagajacych Odpowiedz Link
4tore Re: Szukam żony 24.01.08, 09:44 niedo-wiarek napisał: > W zasadzie nie mam wymagań, ale najlepiej, żeby była głupia. I oczywiście konie > cznie po studiach :) Also richtig eine Fachidiotin ;-))) Odpowiedz Link