matalijka 08.01.05, 02:05 ..bo jakoś zniknęłaś nam ze Słupska... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Frida,zakuwasz? 08.01.05, 17:08 Zakuwqm pomalutku. Ale co zajrzę to jakoś pusto :( jak u mnie na Głogo zupełnie :(( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Frida,zakuwasz? 08.01.05, 20:35 No cichutko,bo Ciebie tu nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Frida,zakuwasz? 09.01.05, 01:11 :))) Tęsknie za tym słupskim forumem sprzed kilku miesięcy... Wogóle chciałabym cofnąć czas wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Frida,zakuwasz? 09.01.05, 11:56 a moze nie cofajmy czasu, moze sprawmy bu choc to na troche ruch wrócił? :) pozdrawiam was dziewczyny trzymaj sie frida w tym zakuwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Frida,zakuwasz? 09.01.05, 15:30 zuzanna6 napisała: > a moze nie cofajmy czasu, moze sprawmy bu choc to na troche ruch wrócił? :) Ja się piszę na takąakcję. A wiecie, że się stęskniłam za Wami? > pozdrawiam was dziewczyny Wzajemnie Zuza - buziaki :* Trzymaj się ciepło. > trzymaj sie frida w tym zakuwaniu Staram się. Czasem wychodzi, czasem nie, ale jakoś być musi... Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Frida,zakuwasz? 10.01.05, 18:59 Ja prawdę mówiąc też tęskniłem.Nawet nie zdawałem sobie sprawy jak to forum jest mi bliskie.Postarajmy się rozruszać,będzie fajnie,musi być dobrze,tutaj są wspaniali ludzie.Fakt,troszkę zabiegani,ale szukając po świecie ze świecą nie znajdzie się nigdzie takiego zgranego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Frida,zakuwasz? 10.01.05, 19:45 Witaj, Kocurek, jak miło znowu cie tu widzieć. No to wołajmy, halo !!!!!!! Fridunia, Matalijka, Andy.......i cała reszta, jesteście dziś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Frida,zakuwasz? 10.01.05, 21:33 Chwila przerwy i jestem :) Co słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Frida,zakuwasz? 11.01.05, 09:21 Czy moge sie przywitac z Wami? W Slupsku mam dalekich(ale sercem bliskich)krewnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Frida,zakuwasz? 11.01.05, 15:56 Witaj Muraszka.Zapraszamy CIĘ do wspólnego forumowania.Bądź z nami,ciesz się z nami i płacz z nami.Zobaczysz bedzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Frida,zakuwasz? 13.01.05, 20:13 jestem jestem hmmmm a moze jedna uda sie wszystim wypic kawe wspólnie w sobote, bo tak jakos sie mijamy hi hi hi ojej, a za oknem leje i wieje.....ale luja, ale to nic od jutra ma byc zima to gdzie idziemy na sanki, macie jakąś ulubioną górkę? kiedys to sie chodziło do lasku na tor sanczkowy, ech pmietam te szaleństwa na sankach...... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Frida,zakuwasz? 13.01.05, 22:20 Piszesz tak,jakby to wieki temu było,a to ubiegła zima.... ;) Dla mnie z tych "gór" kiedyś zrobiły się malutkie "górki" ,więc swojej ulubionej nie mam. Zresztą mowy nie ma o urlopie,więc na co mi sanki.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Frida,zakuwasz? 15.01.05, 13:32 W Olsztynie dzisiaj sloneczko. Zapraszam na kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Frida,zakuwasz? 15.01.05, 14:29 Ja się mogę muesli podzielić bo jem właśnie z joguretm truskawkowym. Kurcze,jakoś strasznie mi zimno.Wrr..byle jakieś choróbsko się doczepiło.A kyż! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Frida,zakuwasz? 15.01.05, 18:07 no i na kawe nie zdązyłam ale miłego sobotniego wieczoru Wan zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Frida,zakuwasz? 15.01.05, 21:12 Nie ma sprawy Zuzanno6,jezeli pijesz wieczorem kawe,to zapraszam :-). Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Frida,zakuwasz? 31.01.05, 06:39 Frida2 zakuwala prawie cala noc a teraz spi. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Frida,zakuwasz? 05.02.05, 21:33 to co frida, spijamy jutro niedzielna kawke? rano? tzn. o 10.00, chyba....:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Frida,zakuwasz? 06.02.05, 10:33 no własnie frida, wszystko juz do przodu, pochwal sie :) no i czekam z kawą Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Frida,zakuwasz? 11.02.05, 17:53 Dokształacam się cały czas zawzięcie w zakresie historii literatury polskiej okresu romantyzmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Frida,zakuwasz? 12.02.05, 21:25 Frida,mam nadzieje,ze juz spisz. Sen przed egzaminem,to polowa powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Frida,zakuwasz? 12.02.05, 22:46 Śpie? Nie dziś. Dziś robię nic. Egzamin mam dopiero 24 lutego, dziś postanowiłam dać sobie dzień wolny, od poniedziałku znów rycie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Frida,zakuwasz? 13.02.05, 10:16 o epoka romantyzmu była zawsze moją ulubioną, lubiłam zawsze te magię, czary, dziady.......nasz naród jest jak lawa, z wierzchu twarda i plugawa, wsapmy do głębi...... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Frida,zakuwasz? 13.02.05, 11:52 he he , szkoda, to prawda ze jest trudny, ale dlateg ze trudny to sie na niego uparłam, jak go rozgryzłam, to polubiłam, Dziady czytałam chyba kilka razy, tak mnie urzekły :) niesamowitye przeniesie mysli i wydarzen w swiat magi Odpowiedz Link Zgłoś