kocur55 19.01.05, 17:20 Ogłaszam tydzień bez alkocholu na forum Słupsk!!!Strasznie sie rozpili nasi forumiacy.Terapia jak najbardziej wskazana!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: Abstynencja!!! 19.01.05, 18:05 No,nie! A tak ochoczo chciales biec po piwo? Tydzien w srodku tygodnia! Moze dopiero od poniedzalku? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Abstynencja!!! 19.01.05, 20:46 No faktycznie,troszkę się rozpędziłem.No to od poniedziałku ogłaszam tydzień Abstynentów!!!!Macie czas na wypicie reszty trunków i przygotowanie się do postu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Abstynencja!!! 19.01.05, 22:08 jasne, jasne.... zacznę od jutra, od poniedziałku, od następnego miesiąca, od Nowego Roku. I do tego te wykrzykniki.... Przeciez to typowa gadka nałogowca :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Abstynencja!!! 20.01.05, 00:07 No i zostałem nałogowcem.hahahah.Oj ten Stefan,pewnie kowadło mu spadło na ... Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Abstynencja!!! 21.01.05, 07:00 Jeszcze prawie trzy dni szalenstwa ;-) Robie drinka! :-D Koniecznie trzeba oproznic barek,by nie kusilo . Od poniedzialku koniec z picem alkoholi? Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Abstynencja!!! 21.01.05, 14:08 Nikogo nie ma,tylko Muraszka dotrzymuje mi kroku.Wiem co się stało,przestraszyli się abstynencji.Chłopcy i dziewczęta to tylko tydzień,podpowiem,że na innych forach picie jak najbardziej wskazane,nie możemy przecież odmawiać gospodarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Abstynencja!!! 29.01.05, 15:00 hihi. Szkoda,że mnie nie było,od którego poniedziałku zaczynacie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Abstynencja!!! 29.01.05, 15:01 Tak mi się przypomniało.Moja kolezanka czesto "od poniedziałku" się odchudza.Ale potem się okazuje,że były kogoś imieniny,wesele,gril... :) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Abstynencja!!! 04.02.05, 15:50 Co sie stalo z Kocurem55?! Oglosil abstynecje i nie ma. Moze zaszyl sie ciuchutko z jakim dobrym trunkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Abstynencja!!! 05.02.05, 01:02 albo tak go telepie ze nie moze klawiesnicy utrzymac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Abstynencja!!! 05.02.05, 12:50 Czy masz na mysli nie daj Boże przeziebienie? Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Abstynencja!!! 05.02.05, 16:52 > Czy masz na mysli nie daj Boże przeziebienie? Moim zdaniem raczej to: - objawy odstawienia, zwane też objawami abstynencyjnymi (lub zespołem abstynencyjnym) - charakterystyczne dolegliwości, pojawiające się po przerwaniu dłuższego picia: silny lęk, dreszcze i drżenie kończyn, skurcze mięśni, pocenie się, nudności i wymioty, niekiedy też zaburzenia świadomości, a nawet majaczenie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Abstynencja!!! 05.02.05, 19:34 Witam wszystkich!Ten Stefan to troszke przesadza!Nie mialem czasu,dlatego nie pisalem.Pozdrawiam wszystkich goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Abstynencja!!! 05.02.05, 20:05 >Ten Stefan to troszke przesadza! Eeee tam przesadza. Czasem przywali tak jak potrafi prosty kowal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Abstynencja!!! 05.02.05, 21:15 he he dobre ok od poniedziałku tydzień bezalkoholowy :) ( moze jakos wytrzymam ) Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Abstynencja!!! 08.02.05, 09:46 Abstynencja abstynencją, ale tradycja rzecz święta. Kpem siarczystym i sklerotycznym gamoniem jest ten co tradycji ostatkowej nie szanuje! Komu piwa! Komu miodu! Komu gorzałki! Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Abstynencja!!! 08.02.05, 14:11 Na ostatki chyba bedzie jakas dyspensa? Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Abstynencja!!! 08.02.05, 19:32 Po dyspensę to proszę się do mnie zgłaszać.Nie wiem tylko czy udzielę jej Stefanowi,bo ostatnio coś za bardzo coś rzuca we mnie .....młotem.Będzie się musiał bardzo starać.hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Abstynencja!!! 08.02.05, 22:03 A czy moge zglosic sprawe po fakcie? Wlasnie wracam ze sledzika. Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Abstynencja!!! 08.02.05, 23:51 Nooo i yyp.. jak tam yyyp.. ooooostatky? Lepije sie pożole psać, bo mi sie cóś kalwiatura pączle. Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Abstynencja!!! 08.02.05, 23:53 > Nie wiem tylko czy udzielę jej > Stefanowi,bo ostatnio coś za bardzo coś rzuca we mnie .....młotem.Będzie się > musiał bardzo starać.hahahahahaha Kocurku! Aj low ju! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Abstynencja!!! 09.02.05, 15:42 Dobra,dobra Stefan masz już tą dyspensę,bo jak za bardzo zaczniesz się starać to nie wiadomo co z tego wyniknie.hahahahah.Muraszko dla CIEBIE wszystko,dyspensa dla CIEBIE zawsze gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Abstynencja!!! 09.02.05, 15:11 A od dziś post. Jak się zapatrujecie na abstynencję w tym czasie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Abstynencja!!! 10.02.05, 12:49 No ja też nie wiem ;-) zwłaszcza, że w poniedziałek spożyję napoje wyskokowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś