tombal15 23.04.05, 08:39 Ja się uczę francuskiego, ale hiszpańskiego nie:-)I jestem zadowolony ale o co chodzi z czymś takim w Hiszpańskim jak Subjoctivo(coś takiego nie iwem jak się pisze) czy to nie jest coś takiego jak francuski Subjoctif?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chicaelectronica Re: Hej!!!Chdźcie tu szybko!!:-) 23.04.05, 14:39 Subjuntivo odpowiada mniej więcej ale ni eidealnie francuskiemu subjonctif Odpowiedz Link
almanecer Re: Hej!!!Chdźcie tu szybko!!:-) 23.04.05, 17:26 Hej! Ja znam akurat obydwa języki i subjuntivo w hiszpanskim jest o wiele trudniejsze/skomplikowane niz subjonctif we francuskim. pozdrawiam Odpowiedz Link
chicaelectronica Re: Hej!!!Chdźcie tu szybko!!:-) 23.04.05, 18:18 sądziąłm ze człoweikowi chodziło tylko o nazwę :) Odpowiedz Link
rhynox Re: Hej!!!Chdźcie tu szybko!!:-) 26.04.05, 22:24 popieram Subjuntivo to była moja wielka wtopa na studiach. Myślałam, że pójdzie gładko a tu kolejna lekcja o subj i kolejna i jeszcze jedna. Zanim się zorientowałam, że to coś kurczę trudne jest byłam trochę do tyłu. :) Odpowiedz Link
greenhills Re: Hej!!!Chdźcie tu szybko!!:-) 02.05.05, 11:42 Gdzie uczysz sie tego framcuskiego??? Odpowiedz Link