Dodaj do ulubionych

Machina Edukacyjna - którego lektora polecacie?

04.06.08, 09:31
Polecono mi sprawdzenie Machiny Edukacyjnej i wygląda interesująco;
Czy ktoś może polecić jakiegoś konkretnego lektora?

dzięki,

Bartek
Obserwuj wątek
    • xico Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 13.06.08, 14:17
      ja miałem zajęcia z Aną i z Joanną. Uważam, że obie są BAERDZO
      DOBRE. Ana jest nativo a Joanna Unton (Polka) robi świetne
      porównania językowe (ale najbardziej to chciałbym mieć z nimi kurs
      dzielony :) ). Kumple mi mówili, że cenią sobie zajęcia z Eleną.
      W sumie to nie słyszałem niczego negatywnego o żadnym lektorze...
    • villa78 Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 15.06.08, 12:11
      Ja polecam z własnego doświadczenia Laurę, Elenę, Aidę. Chociaż z
      obserwacji w szkole (przed i po zajęciach) widzę, że zajęcia ze
      wszystkimi lektorami cieszą się dużym powodzeniem. Na stronie
      Machiny jest opis kazdego z lektorów - fajnie, że te informacje
      zamieszczają bo żaden z lektorów nie jest anonimowy.
    • aaagus7 Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 16.06.08, 18:00
      Ja polecam Elenę, po prostu jest najlepsza :)
      • mononoke83 Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 20.08.14, 22:34
        Podbijam wątek. Planuję zacząć kurs na poziomie A2 w Machinie w październiku. Widzę, ze kadra trochę się zmieniła. Kogo teraz polecacie??
        • anna_dom_anna Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 28.08.14, 17:32
          :) wszyscy są świetni :) wiem co mówię bo hiszpańskiego uczę się od początku w Machinie, a zaczęłam jeszcze w poprzedniej siedzibie na Wilczej. Miałam wielu lektorów i każdy jest inny, ale w skutecznym nauczaniu hiszpańskiego wszyscy są równi. Na A2 możesz trafic na Polki:Monikę, Hanię (obie były świetne) albo nativa uczącego poziomy początkujące (z Januszem z Peru miałam A1). Poziomy B to sami nativi polecam Fernando, Beę, Stefano. W ciemno polecam Ci wszystkich :) Saludos Ania
    • tomek2567 Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 25.11.14, 11:00
      mam zajęcia z Hanią N. polecam, miła i sympatyczna do tego profesjonalna :)
    • nastya_v Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 07.03.15, 03:30
      Znacznie więcej profesjonalnych nauczyciele i lepsze oferty można znaleźć na Preply.com/pl/
      Tak naprawdę jest tu lepszy wybór nauczycieli. Pierwsza lekcja rozpoczyna się z tego, że ci pytają o celu nauki języka i dbają, aby osiągnął swój cel, czy to konwersacje, czy gramatyka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka