barc-elon 04.06.08, 09:31 Polecono mi sprawdzenie Machiny Edukacyjnej i wygląda interesująco; Czy ktoś może polecić jakiegoś konkretnego lektora? dzięki, Bartek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xico Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 13.06.08, 14:17 ja miałem zajęcia z Aną i z Joanną. Uważam, że obie są BAERDZO DOBRE. Ana jest nativo a Joanna Unton (Polka) robi świetne porównania językowe (ale najbardziej to chciałbym mieć z nimi kurs dzielony :) ). Kumple mi mówili, że cenią sobie zajęcia z Eleną. W sumie to nie słyszałem niczego negatywnego o żadnym lektorze... Odpowiedz Link
villa78 Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 15.06.08, 12:11 Ja polecam z własnego doświadczenia Laurę, Elenę, Aidę. Chociaż z obserwacji w szkole (przed i po zajęciach) widzę, że zajęcia ze wszystkimi lektorami cieszą się dużym powodzeniem. Na stronie Machiny jest opis kazdego z lektorów - fajnie, że te informacje zamieszczają bo żaden z lektorów nie jest anonimowy. Odpowiedz Link
aaagus7 Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 16.06.08, 18:00 Ja polecam Elenę, po prostu jest najlepsza :) Odpowiedz Link
mononoke83 Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 20.08.14, 22:34 Podbijam wątek. Planuję zacząć kurs na poziomie A2 w Machinie w październiku. Widzę, ze kadra trochę się zmieniła. Kogo teraz polecacie?? Odpowiedz Link
anna_dom_anna Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 28.08.14, 17:32 :) wszyscy są świetni :) wiem co mówię bo hiszpańskiego uczę się od początku w Machinie, a zaczęłam jeszcze w poprzedniej siedzibie na Wilczej. Miałam wielu lektorów i każdy jest inny, ale w skutecznym nauczaniu hiszpańskiego wszyscy są równi. Na A2 możesz trafic na Polki:Monikę, Hanię (obie były świetne) albo nativa uczącego poziomy początkujące (z Januszem z Peru miałam A1). Poziomy B to sami nativi polecam Fernando, Beę, Stefano. W ciemno polecam Ci wszystkich :) Saludos Ania Odpowiedz Link
tomek2567 Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 25.11.14, 11:00 mam zajęcia z Hanią N. polecam, miła i sympatyczna do tego profesjonalna :) Odpowiedz Link
nastya_v Re: Machina Edukacyjna - którego lektora polecaci 07.03.15, 03:30 Znacznie więcej profesjonalnych nauczyciele i lepsze oferty można znaleźć na Preply.com/pl/ Tak naprawdę jest tu lepszy wybór nauczycieli. Pierwsza lekcja rozpoczyna się z tego, że ci pytają o celu nauki języka i dbają, aby osiągnął swój cel, czy to konwersacje, czy gramatyka Odpowiedz Link