hania1953 21.09.07, 08:11 Cześć dziewczyny! Na Picasa umieściłam kilka zdjęć moich prac...niedługo będą dalsze...mam nadzieję,że się Wam spodobają. Pozdrawiam-Hania picasaweb.google.pl/hanusia1953 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasanka01 Re: moje prace 21.09.07, 13:28 Jezu ,ale masz talent !!! Ja siedze juz 6 miesiecy nad firankami ...i nic !!! Co moment widze jakich ladny wzor i pruje moja robotke szydelkowa . ´Ja jestem nowa na forum i zatyka mnie wszystko ,a przede wszystkim sila woli i robienie robotki do konca !! Te serwetki sa cudowne !!!! pozdrawiam sasanka Odpowiedz Link
ania1022 Re: moje prace 21.09.07, 14:20 Wow. Jestem pelna podziwu dla serwetek robionych na drutach. Dla mnie to jest niewykonalne, mimo ze tak w ogole troche robie a raczej kiedys robilam na drutach. Sliczne. Czy serwetke na drutach robi sie szybciej niz na szydelku? Odpowiedz Link
hania1953 Re: moje prace 22.09.07, 23:45 Hejka! Cieszę się,że podobają się Wam moje prace. Aniu,serwety na drutach robi sie duużo dłużej ,niż szydełkiem. Wymagają o wiele większego skupienia niż serwety szydełkowe-ale jaki efekt,prawda? Pozdrawiam-Hania Odpowiedz Link
mrowkade Re: moje prace 01.10.07, 19:18 Jestem pod wrażeniem! Wszystko piękne! Tez coś tam robie,ale jak patrzę na takie piękno to aż wstyd sie przyznać! Podziwiam Odpowiedz Link