Dodaj do ulubionych

warte polecenia biuro rachunkowe w Świdnicy to...

23.05.12, 10:23
Polećcie, proszę, dobre i niedrogie biuro rachunkowe w Świdnicy.

Chodzi o rozliczanie prostej indyw. dział. gospod., gdzie jest niewiele faktur miesięcznie (max 15). Potrzeba mi, by mieli opcję doradztwa podatkowego, ale mieszczącą się w abonamencie miesięcznym (opłacie stałej). Jakieś sugestie?

Czy ktoś korzysta z usług biura SALDO-SC na Konopnickiej 13 (w budynku Stolgrafu)? Jakie opinie?
Obserwuj wątek
    • marta321654 Re: warte polecenia biuro rachunkowe w Świdnicy t 25.05.12, 14:50
      Witam,
      sedecznie polecam swoje usługi, których prowadzenie rozpoczynam od czerwca br. w Jaworzynie Śląskiej. Zaznaczam, że posiadam bardzo dobre przygotowanie i doświadczenie w prowadzeniu księgowości, płac, kadr, ZUS itp. (zatrudnienie na etacie).
      Gwarantuję solidność, terminowość, przystępne ceny, a także dostępność codziennie po godz. 15 oraz w weekendy (możliwość przekazywania dokumentów w Świdnicy).
      W razie zainteresowania proszę o kontakt: 608 390 423. Pozdrawiam...
    • justyna401 Biuro Camelot ul. Modlińska 175A Warszawa 12.05.13, 08:57
      Ja osobiście mogę polecić biuro Camelot sp. z o.o. z ul. Modlińskiej 175A. Wprawdzie jest to biuro z Warszawy, ale bez problemu można do nich wysłać faktury firmy pocztą lub kurierem. Sam współpracuję z nimi na odległość i nie znam biura które działa tak długo jak to i które przez tak długi czas otrzymałoby się na rynku. Biuro pomaga mi kompleksowo. Zakres ich usług jest wręcz nieograniczony – pomogli mi zarejestrować firmę, prowadzą księgowość i rozliczenia kadrowo-płacowe oraz załatwiają za mnie wszelkie formalności w urzędach. Wyróżniają ich naprawdę atrakcyjne ceny. Zachęcam do kontaktu z nimi: www.taniarachunkowosc.pl tel. 792 266 402
    • hofff Re: warte polecenia biuro rachunkowe w Świdnicy t 12.05.13, 12:35
      A ja polecam:

NORBERT JOLANTA, MGR INŻ. BIURO RACHUNKOWE. DORADZTWO PODATKOWE

Tel/fax: 74 851 94 40
      58-100 Świdnica Westerplatte 68 lok. 7

hofff@gazeta.pl
    • mmarku Re: warte polecenia biuro rachunkowe w Świdnicy t 24.09.13, 18:37
      Co prawda nie stricte ze Świdnicy ale z Dzierżoniowa mogę polecić tą stronę: biuro-bojarowska.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka