Gość: letitia casta IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 19:36 Hej ! Czy możecie polecić dobrego fryzjera w Świdnicy. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiammm Re: też szukam dobrego 14.03.06, 12:24 Ja mysle ze najlepszym salonem fryzjerskim jest "Galeria Fryzur Golden".Zostalam profesjonalnie obsluzona ,panuje tam bardzo mila atmosfera.Ten salon dysponuje takze profesjonalnie wyposazonym salonem kosmetycznym.polecam.oto namiary:Swidnica ul.Lukowa4/1b tel.(074)851 47 62. Odpowiedz Link Zgłoś
murdzislaw Re: też szukam dobrego 20.03.06, 08:20 alez tandetna reklama wlasnego zakladziku. swoja droga z postow ktore zalozylas ze poszukujesz pracownikow wynika ze: 1 nie masz pracownikow 2 nie masz klientow 3 niedlugo padniesz szkoda bo popieram przedsiebiorcow inwestujacych w naszym regionie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pani_x1 Re: też szukam dobrego 20.04.06, 14:55 hmm,ciekawie napisane, prawde mówiąc kazdy kto zacznie tam pracowac, to tego pozałuje.Właścicielka salonu(ktory padnie-mam taka nadzieje)jest niespełna rozumu,przekonana o własnej mani wyższosci,wiele na tym traci.to tyle na teraz..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mirk-a29 zaproszenie do fryzjera 25.05.09, 14:47 zapraszam na tanie usługi fryzjerskie damsko meskie do Ząbkowic Śl.najnowsze tredy.10 lat pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatysi1 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 15.02.05, 18:20 Najlepiej czeszą panie na Letniej Odpowiedz Link Zgłoś
zeberkaa Re: dobry fryzjer w Świdnicy 16.02.06, 17:17 Może i prawda, tylko że dłuuugo, bo się jednej pani dziubek nie zamyka i tak zastyga z przyżądami fryzjerskimi w dłoniach na pół serialu/książki :D Odpowiedz Link Zgłoś
matiulek Re: dobry fryzjer w Świdnicy 02.03.05, 11:11 buhaha fryzjerki na letniej- dawno mnie tak nikt nie rozsmieszyl. ta pani jest starsza niz wegiel i zatrzymala sie ze swymi umiejetnosciami w czasach poznego gomulki. jesli jestes pania w wieku 70 lat to i owszem cos moze ci zaproponowaj. jesli jestes mlodsza i chcesz wygladac interesujaco nie polecam zakladu na letniej. zapytaj fryzjera o kursy jakie ukonczyl i w jakich szkolach fryzjerskich- nie mam na mysli tu cechu tylko szkoly szkoly z prawdziwego zdarzenia. ktos kto dodatkowo poprze swoj dyplom licznymi szkoleniami, kto zainwestowal w szkole wiele tysiecy zlotych - a do tego ma jeszcze zmysl i potrafi dobrac fryzure do kazdej twarzy jest dobrym fryzjerem. co do pani na letniej to ma chyba swa ulubiona fryzure ktora raczy kazdego swego klienta. czy jest taki fryzjer w swidnicy? znam taka fryzjerke, ktora co by nie mowic marnuje sie w pewnym slabym salonie. ale chodzimy do konkretnego fryzjera, nie do do salonu Odpowiedz Link Zgłoś
poziomeczkazbysia Re: dobry fryzjer w Świdnicy 19.07.07, 11:37 Starszej pani owszem - nie polecam. Pracuje tam jednak młodsza - jej córka, która jest naprawdę świetną fryzjerką. Odpowiedz Link Zgłoś
akinom29 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 20.04.05, 13:11 Jak dla mnie to salon na Pl. Grunwaldzkim, zwłaszcza Pani Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosk_a Re: dobry fryzjer w Świdnicy 22.06.05, 00:10 na ulicy mennickiej do Pana Janka najlepiej pozdrawiam, ale dziewczyn ytez daja rade, od paru lat jest tam dobra kadra i dosc nowoczsnie strzyga, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karenira Re: dobry fryzjer w Świdnicy 07.09.05, 13:59 Ja mogę Ci służyć radą którego fryzjera unikać. Byłam ostatnio u Arkadiusza Katyńskiego i jestem niezadowolona. Po prostu się nie postarał, miał ostrzyc mi włosy prosto, tak, by sięgały ramion - i zrobił to nierówno!!! Praktykant zrobiłby to lepiej!!! Nie twierdzę, że Pan Arkadiusz nie umie strzyc, po prostu mu się nie chciało (nawet mi tych włosów nie umył, chociaż tego wymagały). Jako klientka, czuję się zlekceważona, dlatego nie mam skrupułów, aby wystawić salonowi negatywną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: dobry fryzjer w Świdnicy 08.05.06, 18:20 hej,wlasnie dopiero co wrocilam od fryzjera-szukalam fakt troche,bo ceny mnie pzrerazaly lekko (samo strzyzenie bez hokus-pokus 30zl).Moze to i norma,ale jednak troche drogo.Wiec jak juz obczailam co i jak na mieście (razem z nowo- powstalym Splendorem,ktory mam wprost naprzeciw okien) trafilam na reklamke nowo-otwartego salonu fruzjerskiego na Ks.Bolka i szok-strzyzenie od 12 zl, inne ceny tez ok.Poszlam,od razu decyzja, dziwczyna mila,zna sie na rzeczy- i jestem BARDZO ZADOWOLONA! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: dobry fryzjer w Świdnicy 07.09.05, 21:05 Tak opisowo: na Osiedlu Młodych, następny przystanek za przychodnią, albo na piechotę- z Zieleniaka kierować się w stronę kościoła (ten taki szkaradny). Ulica jest niezbyt prosta (się wije), ale dosc długa. Na wysokości przystanku, przed krzyżówką z której mozna dojsc do czwórki, po drugiej stronie ulicy w blokach jest przyjemny zaklad. Od ulicy powinna być jakaś tabliczka wbita w trawę. Nie mogę sobie przypomniec, jak się nazywa... eh... w każdym razie strzygła mnie i czesała przed studniówkę, sporo moich koleżanek równiez bylo zadowolonych, niektore korzystają "na codzien". Odpowiedz Link Zgłoś
mstawarz Re: dobry fryzjer w Świdnicy 07.09.05, 23:46 A nie salon "Irena" przypadkiem? Prowadzi mama mojej kolezanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberkaa Re: dobry fryzjer w Świdnicy 16.02.06, 17:24 Nie powiem, że przyjemny, bo ciasny , w piwnicy, ale faktycznie, można się przyzwoicie ostrzyc i uczesać za rozsądne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
bender1 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 16.03.06, 14:44 Poleca Komunardow 6 miedzy przejazdem kolejowym a przedszkolem nr 6. Naprzeciwko tej manufaktury czekoladowej Odpowiedz Link Zgłoś
zeberkaa Re: dobry fryzjer w Świdnicy 23.04.07, 09:53 Dementuje, ja mam włosy podatne na strzyżenie i zawsze układają się nieźle, ale widziałam jak pani z tego "salonu" z własnej inwencji z przyzwoitych włosów zrobiła katastrofę. Odpowiedz Link Zgłoś
peadar Re: dobry fryzjer w Świdnicy 11.05.07, 08:41 A ja odkąd musiałóam brać tabletki od grzybicy po użyciu przez tą panią golarki już tam nie chodzę( dotyczy Komunardów) Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re: lysy 25.09.05, 18:52 kiedyś to był p.Bajorek naprzeciwko kina Gdynia.A jego syn Mietek grał na saxofonie w zespole Komety Marka Vogla.Co to były za czasy,wspomnieć przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bejota Re: lysy 22.12.05, 16:36 zruc napisał: > kiedyś to był p.Bajorek naprzeciwko kina Gdynia.A jego syn Mietek grał na > saxofonie w zespole Komety Marka Vogla.Co to były za czasy,wspomnieć przyjemnie > . rzucalo sie w okna wystawowe zakladu Bajorka bajaderkami od Chojeckiego, wybiegal Bajorek i byla frajda, pare razy przetrzymal nas w zakladzie za kare, wczesniej wytargawszy za pejsy - piec kaflowy, lamperia etc. klimat niestety zamkniety Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: lysy 23.01.06, 19:24 tam w pobliżu to byłą cukiernia turka a z Bajorkiem to lepiej było nie zadzierać, bo on był mistrzem pierwszego kroku bokserskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberkaa Re: lysy 16.02.06, 17:28 > rzucalo sie w okna wystawowe zakladu Bajorka bajaderkami od Chojeckiego, Taaa, pomarzyć można. Nic się nie rzucało, bo ciastko z cukierni to było coś, a w okolicy to ludziom sie raczej nie przelewało. Ciastka od Chojeckiego najtańsze nie były i jeszcze w kolejce trzeba było sie wystać, więc proszę nie konfabulować. A że Bajorek gonił smarkaczy i lał przez łeb, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberkaa Re: lysy 16.02.06, 17:23 Bajorek, to był wygibus. No może nie on, ale jego fryzury :D strzygł moich kolegów, wszyscy wyglądali szpetnie po tej operacji. Czyżby mścił się za zmasowane ataki wyrostków? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka26 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 02.02.06, 08:32 plac grunwaldzki - hehe lepszego sarkazmu dawno nie czytalam. okna zasloniete papierem a w srodku karda uczniow ktorzy nieudolnie walcza z wlosami klientow. bylam i w zyciu tam nie wroce. slyszalem ze komornik na nich siadl - wiec na szczescie ta tandeta niedlugo sie zakonczy. wracajac do glownego pytania to w swidnicy na dzien dzisiejszy nie ma dobrego fryzjera. polecam wroclaw- tam jest kilka dobrych fryzjerow do wyboru. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zeberkaa Re: dobry fryzjer w Świdnicy 16.02.06, 17:30 Taaa, a Paryż, ten to dopiero ma fryzjerów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakkasia Re: dobry fryzjer w Świdnicy 19.02.06, 10:55 Idźcie na Równą, tam gdzie kiedyś była apteka. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka26 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 20.02.06, 09:29 mowisz o tym zakladziku na rogu? znam ten zaklad. bylam tam raz ale nie zalicze tej wizyty do udanych. poupychane tam wszytsko - zero przestrzeni. fryzjerka plotkara zatruwa glowe wiadomosciami z du.py. To jednak jeszcze mozna przezyc, ale efektu koncowego to juz nie bardzo. Rozjasnialam wlosy i zamiast oczekiwanego koloru - wlosy zamienily sie w siano. do tej wizyty wierzylam, ze fryzjerzy znaja sie na swej profesji - teraz juz w to watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
gloria05 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 09.04.06, 23:46 Dobra Fryzjerka jest przy ulicy Jałowcowej i bez dwóch zdań ,dobra i miła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
murdzislaw Re: dobry fryzjer w Świdnicy 10.04.06, 08:57 cos sie dzieje na komunardow. jeszcze nie widzialem kto strzyze i jak ale z zewnatrz widac profesjonalizm. tylko za strzyzenie meskie 15 zl? troszeczke duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
maja24_mj Re: A SPLENDOR? 01.05.06, 13:19 Witam!! Jeszcze nie byłam w Splendorze...ale chciałam umówic sie telefonicznie i prawdę mówiąc byłam trochę rozczarowana sposobem rozmowy z Panią, która zapisuje... a mianowicie rozmawiała ze mną jak z intruzem i jakims niedoukiem... Myslałam, ze wygląd salonu będzie równoznaczny z wysoką kulturą obsługi no ale cóż! Z czasem zobaczymy czy to tylko takie złe pierwsze wrażenie bo byc może fryzjerzy- styliści charakteryzują się zupełnie inna kulturą osobistą i mają wysokie kwalifikacje. Czekam na opinie czy jesteście zadowolone?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka26 Re: A SPLENDOR? 14.05.06, 21:01 ja jestem zadowolona z takiego fryzjera. robilam baleyage - kolor i stan wlosow jest swietny. jak nigdy dotad. zawsze po blond pasemkach mialam popalone wlosy- a teraz nie. brakowalo mi takiego salonu w swidnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
marggi222 splendor- zdecydowanie nie!! 24.07.08, 17:10 FATALNY!mam swoja ulubiona fryzjerke( pani Kamila w naomi) do ktorej zawsze chodze,ale miala urlop, wiec zdecydowalam sie na splendor, bo ladny wystroj i wygladalo profesjonalnie. Sa to jednak tylko pozory. Panifryzjerka jak na wyscigi umyla mi glowe, odzywki oczywiscie nie nalozyla, o masazu glowy nie bylo mowy. Gdy zaczela strzyc poprostu sie balam!! nie sluchala tego co mowie jak chce byc obcieta!!w miedzy czasie gadala sobie z kolezanka o swoich wakacjach,ksiegowej,tipsach i innych pie..ch, o mnie totalnie zapomniala. Po obcieciu zapytala sie czy wyprostowac mi wlosy, na co sie zgodzilam. Powiedziala mi ze za kazdym razem trzeba uzywac jakiegos srodka ochronnego przy prostowaniu bo ono bardzo niszczy wlosy, a sama podczas prostowania moich wlosow nic nie uzyla!! na sam koniec nawet nie pokazala mi jak wyglada fryzura z tylu, nie dala nic do odgarniecie wloskow z twarzy i skasowala mnie TYLO 45zl. gdyby jej usluga kosztowala 20zl to moze nie mialabym co marudzic,ale za taka cene!! obcinala mnie chuda baba w kreconych wlosach,i robila to bardzo ale to bardzo nie profesjonalnie i jestem wsciekla ze do niej poszlam;(( Odpowiedz Link Zgłoś
fajnanuda Re: splendor- zdecydowanie nie!! 17.09.08, 15:13 a ja jestem z "chudej baby" bardzo zadowolona. twojego wpisu nie skomentuje bo to klamstwo. chyba zabolalo to ze wraz z ela odeszli klienci? Odpowiedz Link Zgłoś
emma.0 Re: splendor- zdecydowanie nie!! 18.04.09, 11:27 bylam u fryzjera na ul.grodzkiej,dziewczyna ktora mi robila wiadac ze sie starala i to bardzo doceniam.Z efektu bylma srednio zadowolona lae do przezycia.Ale najbardziej mnie rozsmieszylo ,ze wlascicielka zgrywala taka paniusie ,ze hej, patrzylam sie na mnie jak na intruza hee.Nic do mnie nawet nie zagadala tylko sie gapila dziwnie.Ale najlepsze bylo to jak wychodzac dalam napiwek dziewczynie 5zl i nagle wlsacielka w szoku nie wiedzila co robic i zaczela mi doradzac jakie szamopny i odzywki mam uzywac hehe.Zlekcewazylam ja i wyszlam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joana097 Re: splendor- zdecydowanie nie!! 01.09.09, 18:33 a czy ktoś był u fryzjera na ul. Westerplatte Odpowiedz Link Zgłoś
kwasior13 Re: A spledor? 14.10.08, 13:22 hej, koleżanka poleciła mi splendor ze względu na p.Justynę, która miała robić niepowtarzalne fryzury. chodziło mi o ładne upięcie na własny ślub, ładne to może i ono było, szkoda tylko ze tak szybko sie zbyło, gdyż już jakieś 3-4 godz od upięcia moja fryzurka była lekko zdezelowana nie mówiąc juz o tym co sie z nią stało gdy zaczęłam się bawić.a więc jeśli chcecie się u niej ładnie uczesać to koniecznie pilnujcie,aby wam mocniej upięła włosy:) Odpowiedz Link Zgłoś
afimka Re: dobry fryzjer w Świdnicy 12.09.07, 14:12 zgadzam się w 100% - Justyna na JAłowcowej, studio nazywa się bodaj Noel. Chodzę tam od 3 lat i jestem bardzo przywiązana :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma.0 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 18.04.09, 11:21 no dobre heee na pewno tam nie pojde Odpowiedz Link Zgłoś
skodafelicia4 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 10.04.07, 17:06 Splendor to bardzo dobry fryzjer. Ale moim zdaniem Golden to byl tez fajny salon. Szkoda ze juz go nie ma. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gazdzinka1 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 18.04.07, 10:02 Chodzę do salonu fryzjerskiego na Dąbrowskiego 17 - 19 koło sklepu spożywczego Anita Kozłowska. Jestem bardzo zadowolona a dodatkowo jest tania. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: dobry fryzjer w Świdnicy 30.04.07, 06:13 wlasciwie to mi sie preferencje zmienily :) na rogu brackiej i ksiecia bolka - tam chyba kiedys byla piekarnia - jest taki malutki zakladzik, gdzie jest fryzjerka (jedna - mloda dziewczyna po szkole, ale ma rękę do strzyzenia), tipsy i solarium. niedrogo jest. tylko z tego co zauwazylam trzeba sie wczesniej zapisywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
marys882 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 10.05.07, 17:53 Polecam Justyne przy ulicy Jalowcowej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukas17.pl Re: dobry fryzjer w Świdnicy 12.09.07, 08:55 Zapraszam do mojego salonu fryzjerskiego LUKAS Westerplatte 17 moja strona www.fryzjerstwo-lukas.pl .To jest salon gdzie pracuja profesjonalisci ,tylko my podnosimy wciaz swoje umiejetnosci bo chcemy byc najlepsi.jezdzimy na szkolenia i pokazy fryzjerskie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kasztan_ka_4 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 14.07.08, 16:22 a co myślicie o fryzjerze na równej na basenie krytym?Był ktoś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
emma.0 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 18.04.09, 11:31 wiecie co ja juz od paru lat nie moge sobie dobrac fryzjera i tak zmieniam i zmieniam,i nie jestem zadowolona ale najbardziej z obslugi,mlode praktykantki sa nie mile,czesto sie nabijaa,wlascicielki zgrywaja paniusie...eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
emma.0 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 18.04.09, 11:32 z tego co czytalam wasze wypowiedzi zalezy wam bardzo na tanszych uslugach,.Ja tam wole wiecej zaplacic i byc zadowolona ,tylko nie znalazlam jeszcze dobrego fryzjera w swidnicy Odpowiedz Link Zgłoś
emma.0 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 18.04.09, 11:37 nie wiem jak nazywa sie ta ulica,ale fryzjer znajduje sie kolo biblioteki .taki skwerek ,na rogu jest fryzjer.Tam robila mi dziewczyna pasemka blond.Ja mam krecone wlosy i uzywam pianiki wiec nie czesze ich dzodzien.W dzien pojcia do fryzjera milam wlosy tluste i wiadomo nie zaciekawie wygloadaly.Gdy rozpuscilam wlosy dziewczyna miala taka mine ze masakra widzialam ze spojzala na kolezanki i takie glupie miniki robily!!!!zaczela mi nakldac farbe widac ,ze jej sie strasznie nie chcialo!!!byla chyba nie wyspana bo prawie zasypiala!!!gdy doszlo do splukiwania farby ukleklam na fotel laski zaczely sie ze mnie smiac!!!efekt byl taki ze jedna polowa miala grubsze pasemka blond a druga polowa cienkie pasma blond!!!ale najbardziej obsluga mi sie nie podobala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emma.0 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 18.04.09, 11:40 bylam pare lat temu na osiedlu mlodych na przeciw przychodi,robila mi wlosy pani ok 30 lat,paemka blond wyszly mi rudawe,nie podobaly mie sie!!!widac ze tam sie nie znaja w ogole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
best.ona Re: dobry fryzjer w Świdnicy 18.04.09, 18:53 a był ktoś na równej, na basenie? Odpowiedz Link Zgłoś
ebe-10 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 26.04.09, 20:51 Na basenie byłam raz w życiu-drętwa atmosfera,gorzej być nie może! Bardziej na luzie czuję się u lekarza!Na odcinku w stronę szpitala przy Westerplatte jest fryzjer i solarium!Atmosfera jak w domu!Miłe dziewczyny i super kolory fryzjerka nakłada! Odpowiedz Link Zgłoś
emma.000 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 19.06.09, 21:25 witam bylam w salonie "gabriel"niby profesionalnyy!!! Na dzien dobry milam umowiona wizyte okazalo sie ze jestem wykreslona,po drugie gdy weszlam tam laski gapily sie jka na tredowata ,nie mile bez usmiechu!!!odrazu odechcialo mi sie tam byc ale coz...efekt fryzury nie za bardzo,musialam mowic co ma robic tak jakby sie nie znala!!!!!!masakra,dziewczyny nie mile.jedna fryzjerka byla tylko mila blondyna a reszta to masakra. nie polecam,a propo lokolu to super urzadzony ale to tylko tyle niestesty!!! wi Odpowiedz Link Zgłoś
kdeedee Re: dobry fryzjer w Świdnicy 26.02.10, 21:48 kolezanka polecala mi wlasnie bladynke z gabriela,mam dylemat bo podobno sa tam dwie, a chce dobrze trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
kdeedee Re: dobry fryzjer w Świdnicy 26.02.10, 22:08 kolezanka bardzo polecala mi bladynke fryzjerke z gabriela, ale slyszalam , ze sa tam dwie bladynki... chcialbym dobrze trafic Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.5 Re: dobry fryzjer w Świdnicy 07.12.10, 15:28 a ja wyjdę za mąż już w styczniu i nadal nie mam fryzjera, byłam na kilku czesaniach, na różne imprezy, ale żadnej z tych fryzjerek nie uczesała mnie tak, jak sobie wymyśliłam, jestem załamana i zrezygnowana. Jedna mi zrobiła loki jak murzynce a inna kupę tapiru na głowie, no i też kasy mi szkoda na te całe próby... ale ostatnio ktoś mi polecił salon Duet, na osiedlu, podobno jest tam fryzjerka Ania, która czesze ślubne, co Wy na to?? no i jeszcze kwestia pasemek, można jej zaufać?? pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ebe-10 Jubiler na Kotlarskiej! 26.04.09, 20:58 Czy ktoś ma przykre doświadczenia z Panią jubiler na Kotlarskiej? Chociaż kilka razy byłam z Niej niezadowolona to znowu tam polazłam (Chyba jestem samobójczynią)i znowu czekam kilka miesięcy na zamówienie,a Pani mówi że "COŚ"tam się robi!Chętnie dowiem się jak i Was oszukuje i każe czekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś