tamaryszek44 23.10.09, 09:15 Dla wszystkich forumowiczów. Dużo słońca, lenistwa i piwska jak kto lubi. Ja po sprzątaniu nalewką się uraczę na dobre trawienie przed obiadkiem. A co! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Miłego weekendu! 23.10.09, 09:35 Więc udanego Tobie też. Ja mam nadzieję na naprawdę udany weekend, choć ppogoda katastrofalna i do tego blokada A4, więc dojazd do Krakowa chyba przerzuce na jutro. Zobaczę jeszcze, czy coś w radiu powiedzą o blokadzie. Odpowiedz Link
bona0601 Re: Miłego weekendu! 23.10.09, 11:08 I Tobie Tamaryszku miłego weekendu życzę , choć na słońce raczej bym nie liczyła. Ale co tam i bez słońca może być fajnie. Naleweczkę proponuję po obiadku - dla zdrowia i dobrego humoru. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Miłego weekendu! 23.10.09, 13:45 Słońca niestety nie zapowiadają, a szkoda. Mam w planie grabienie liści, zmiecenie ich z balkonu, umycie i schowanie mebli z balkonu. Nie mówię o wciąż niedokończonym remoncie. W niedzielę wybieram się na marsz 10 km, więc wolałabym żeby nie padało. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Miłego weekendu! 23.10.09, 13:55 A ja poszukam miejsca i jak misiek gdzieś się zaszyję na dwa, albo trzy dni , zasnę i już . Szkoda że nie mieszkasz bliżej pomógłbym ci Gosiu przy znoszeniu tych mebli ogrodowych , a może w tej piwniczce jakaś butelczyna by się bezpańsko turlała od ściany do ściany Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Miłego weekendu! 23.10.09, 21:27 Mniemam, że nasz ulubiony Admin już po urlopie, ale jutro niedziela i trzeba jeszcze zrobić depilację: Odpowiedz Link
izis52 Re: Miłego weekendu! 23.10.09, 21:56 Bogatko; jak możesz ? łapkami ślicznymi z miodkiem na ustach "ulubionego Admina" chcesz wyskubać? No nie wiem Odpowiedz Link
natla Re: Miłego weekendu! 23.10.09, 22:57 No coś Ty Izis, to nasz Admin nas tak załatwia...wypisz, wymaluj Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Miłego weekendu! 24.10.09, 06:52 Chyba muszę jakiś zarząd powołać a w skład jego muszą wejść wszystkie osoby tak pragnące mnie wydepilować . Do metroseksualnych mężczyzn nie należę , klaty nie golę choćby z tego względu, że trwały przedziałek mi chirurg walnął i od tej pory i tak mi grzywkę przyozdobił , dla ciekawskich włosy kruczoczarne kładą mi się na dwie strony a z wiekiem to mi ich przybywa . Do okresu lnienia brak mi, pi razy oko, 15 latek . chociaż dałyście mi nowy zawód do ręki , depilacja tu i ówdzie kobiecego skręconego włosa , boć kobiety gładkie chcą być na całości a nie jak sarenki zwierz leśny, wyglądać. A propos golenia , zauważyłem że większośc kobiet używa maszynek męskich , i strupów nie mają po zacięciach ani z plasterkami toaletowymi nie chodzą , no ...ale załatwiać ? kobiety ? nie nie zdarzyło mi się to w życiorysie . Odpowiedz Link
ryba871019 [...] 05.11.09, 19:43 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link