wadera5 26.10.09, 09:29 Tamaryszek proszę nie pisać na innych forach ,że mnie z tego wyrzucono. Nie można udawać damy . Damą trzeba być drogi krzaczku.Przepraszam wszystkich za zakłócenie błogiego spokoju. Ale to nie ja zaczęłam i już mnie nie ma. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamaryszek44 Re: Tylko sprostowanie 26.10.09, 13:32 Nie napisałam, ani że ciebie, ani z jakiego fora. Uderz w stół, a nożyce same się odezwą. Odpowiedz Link
super222 Re: historyjka z krzaczkiem w roli głównej 26.10.09, 14:28 Jechał sobie facet w górach samochodem. Nagle, na wirażu zarzuciło autem tak, że wóz zaczął spadać w przepaść. Kierowca w ostatniej chwili otworzył drzwi, wyskoczył i złapał sie za krzak i wisi nad przepaścią. Wisi i krzyczy: - Pomocyyyy! Jeeeeest tu kto? Raaaatunkuuuu! Nagle rozstępują się chmury, widać wielką jasność i słychać grzmiący głos: - Nie bój się, jestem tutaj! - Puść krzak i spokojnie spadnij. Jeszcze dzisiaj będziesz ze mną w raju! A koleś drze japę: - Ratuuunku! Czy jest tu ktoś JESZCZE?! --- (Angora) Odpowiedz Link
sagittarius954 I ja , i jaaa , i jaaaaaa tu jestem tyż :D 26.10.09, 18:53 Krzaczku puść tego wrzeszczącego , ja go złapię i do piekła wciągnęęęęęę Wszystko potwierdzam co do joty , wszystko . A ponadto , obwieszczam : tamaryszek absolutnie nigdzie i pod żadnym pozorem nie użyła nazwy tego forum . Również i to, że wadera nie została z tego forum wyrzucona , jej post zresztą jest dowodem , może pisać ile chce i gdzie chce. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: I ja , i jaaa , i jaaaaaa tu jestem tyż :D 26.10.09, 21:58 Nie wiem po co ona w ogóle tu o tym wspomniała. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: I ja , i jaaa , i jaaaaaa tu jestem tyż :D 26.10.09, 22:23 Bo jest demokracja Tamaryszku i każdy ma prawo Odpowiedz Link
ryba871019 [...] 05.11.09, 19:40 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link