sagittarius954 22.05.10, 05:41 Wątek do wyklikania się dla facetów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurytka Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 11:13 Skoro ja często bywam facetem, to ty Sagittariusie, możesz spróbować być kobietą. często nawet jesteś, bo umiesz zrobić kopytka i inne potrawy Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 18:39 Czyżby kobiety były rozpoznawalne przez mężczyzn tylko wtedy gotują ? Gdybym był kobietą nigdy , przenigdy nie kazałbym , raczej kazał(a)bym gotować obiady . Nie zrzędził(a)bym - a gdzie znów położyłeś skarpetki , a w łóżku nie odmówił(a)bym kochania siebie . Chyba bym nie odmówiła Nie wychodziłabym z domu na trzy czwarte dnia a później załamywała ręce ,że się gdzieś partner zapodział . A w ogóle facetowi byłabym uległa . Jak ta gruszeczka . Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:00 Gdybyś był kobietą to nosiłbyś szpilki i biustonosz. W pracy flircik a może nawet romansik. Potem ciąża, więc dodatkowe + - 12 kg na brzuszku. Obowiązkowe karmienie piersią. W pracy już nie flirtujesz, tylko w wolnych chwilach myślisz czym nakarmić rodzinę. Ciągniesz po ziemi siaty pełne zakupów. Gotujesz, pierzesz, sprzątasz. Nie masz czasu poczytać. Wreszcie wieczorem padasz w sypialni w objęcia spragnionego pieszczot małżonka, ale właśnie bardzo boli cię głowa. Ach, być kobietą, być kobietą... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:21 Ależ wigo chodziłabym na płaskim obcasie, biustonosze zakładałabym tylko przezroczyste albo chodziłabym bez , flirtować i owszem flirtowałabym, ale kochać mogłabym się z jednym , iluż mogłoby się na mnie wycierać przez te lata , raczej jest to niehigieniczne i mogłoby spowodować wytarcie wiesz czego . W pracy bym pracowała a głównym zaopatrzeniowcem ,mysliwym, zrobiłabym no męża skoro już go mam . Dziecko , chętnie . Ale dlaczego 12 kilo ? Trzy kilo dziecko, z pięc wody płodowe ,niby co jeszcze miałabym w tym brzuchu co?? Razem z osiem , Obiad gotuje 1,5 godziny , Rano kanapki 15 minut z podrapaniem się wszędzie , kolacje zależnie od gustu ciepła do czasu obiadu, zimna skrócona do 30 minut . Menio zmywa , przynajmniej raz w tygodniu . Acha , chyba są już zmywarki , wytarcie talerzy i włożenie do zmywarki . Gdyby mnie bolała głowa zrobiłabym mu wyjście z domu a mnie w tym czasie przeszła by głowa w stan ukojenia . Po powrocie sterując nim odpowiednio osiągnęłabym klu programu w 15 minut . Wilk syty, owca może iść spać Co tam jeszcze masz w zanadrzu ? Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:29 W takim razie podrzucam ci depilację! Obowiązkowo Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:40 O nie, byłabym sarenką . Teraz jestem facetem , przypomniałem sobie jak córka z żona wprost pragnęły tej maszynki do depilacji . Kupiłem każdej , maszynki w uzyciu były raz . Oczywiście dla męskiej przewagi nakrzyczałem : jak to nie szanujecie i takie tam . One masz spróbuj . Nawet mi mięsień nie drgnął żaden na twarzy chociaż skóra dostawała gęsiej . Podsunąłem żonie zwykłą męską golarkę jednorazową , piankę kupiłem . Pokazałem . Ale jak to baba , wzięła tępą przeze mnie używaną . Cholera mnie wzięła . Nastepnym razem ja sam ja ogoliłem . Miałem radochę No stało się teraz ja mam przekopane wszystkie golarki w użyciu i ja często jestem pokrojony . Tak to z babami jest Odpowiedz Link
came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:52 Twój mąż by chciał gładką jak łania ,bez skazy więc musiałbyś woskiem się depilować.Koniecznie też pod pachami. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:57 Camelio ??? Ty chcesz mi pachę urwać ? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 20:14 A kysz , brrr, camelio , ja rozumiem że młoda kobieta potrzebuje podobac się nieograniczonej liczbie mężczyzn , jednak sytuacja po zawarciu małżeństwa powinna zmieniać się na korzyść waszą Zdecydowanie za dużo czytacie tych tygodników dla celbrytów Odpowiedz Link
came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 20:32 ale cykor z Ciebie Kobiety to robią i normalka to jest wystarczy sie nie golić i masz miękki zarost. taka depilacja starczy na dłużej niż golenie.Później to już się robi dla samej siebie nie dla męża. Odpowiedz Link
came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:07 mówi ,że uległby jak gruszeczka a tu masz .. a co będzie dalej? Odpowiedz Link
eurytka Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:15 Bo niektórych facetów, podniecają kudłate baby Odpowiedz Link
came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:23 Ponoć,a dzisiaj widziałam kobietę z wąsem sumiastym, to znak że ma dużo hormonów męskich w sobie i z daleka widać że podniesione libido? Odpowiedz Link
eurytka Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:29 Ale libida, nie mam wcale prawie. ale to nie bida, brak libida, tylko zdrowia wszelakiego brak Odpowiedz Link
eurytka Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:32 No a pot. w co sie wchłania, jak te pachy i ta tam kuciapka nagie takie? W odzież? troszkę kłaka musi być. dezodorantów nie używam Co nie znaczy, że śmierdzę i się pocę jak ...szyba.. Odpowiedz Link
came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:44 Od tego są pudry do higieny ,antyseptyczne zapachowe A po co ci te kłaki,a co one facetom przeszkadzały że musimy sie ich pozbywac? Odpowiedz Link
filip505 Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 05:27 ....no ja rozumiem bul glowy ale ciagle????,do lekarza jak facet. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 03:16 zaraz urosną ci wąsy skrzydlate od czytania , ale to jeszcze jedna moja podpucha was Kobieta nigdy nie przepuści takiemu wątkowi Odpowiedz Link
grollo Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 04:38 Naprawde nie chce miec ciagle racji ...ale czyz nie napisalem od razu w pierwszym poscie ,ze trzeba byc szalonym optymista,zeby oczekiwac od facetow ,ze beda pisac o sobie,hehehe.... Odpowiedz Link
grollo Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 04:41 ...no i zapomnialem dodac ,ze wykrecanie sie sianem po fakcie nikogo nie przekonuje. Odpowiedz Link
filip505 Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 06:24 ...napewno nie masz ciagle,mam nadzieje ze choc czasami,jak nie bedziesz mylil forum,naszego do gimnazjalistow. Odpowiedz Link
filip505 Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 06:32 ....skrzydlate,sam tytul dyskryminuje w pewnym sesie kobiety. ....jest noc wiec boje sie nawet myslec nad odpowiedzia,...... Odpowiedz Link
grollo Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 07:17 filip505 23.05.10, 06:24 Odpowiedz ...napewno nie masz ciagle,mam nadzieje ze choc czasami,jak nie bedziesz mylil forum,naszego do gimnazjalistow. ------------------------------------- Gdybym czytal jedynie Twoje posty, to bym mial wrazenie ,ze jestem na forum dla uczniow podstawowek. Poziomu danego forum nie okreslaja jednostronne deklaracje,ale poziom i merytoryka wypowiedzi.Przez dwa tygodnie ciezko mi bylo znalezc Twoja jedna sensowna czy dowcipna wypowiedz.Nie wspominajac o ortografii. Tak sie sklada,ze ludzie posiadajacy powazne braki w jednej dziedzinie,posiadaje je rowniez w wielu innych,co u Ciebie wyraznie mozna zauwazyc.Czesto nawet ciezko jest sie domyslic o co moze Ci chodzic,tak jak w powyzszym poscie. Poczucie humoru tez masz raczej wypaczone,tak ,ze kolego zanim mnie ustawisz w jakiejs kategorii,pomysl do jakiej kategorii Ty sam sie zaliczasz. Myslenie ma kolosalna przyszlosc,mozesz zostac mysliwym. Odpowiedz Link
filip505 Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 07:37 ...staram sie pisac ci bardzo prosto i jeszcze nie rozumiesz,spadam bo za pare godzin ide na ryby, jak zlapie zlota to wypuszcze i poprosze zebys zrozumizl. ...bez urazy ale traktoj zycie,a przynajmiej fora troche na luzie,bedzie ci i innym latwiej. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link
natla Re: a teraz to same baby 23.05.10, 09:14 .....i mówi sie, że to baby są kłótliwe Odpowiedz Link
eurytka Re: a teraz to same baby 23.05.10, 09:26 Nic już nie dodam, bo tu faceci się mieli wypowiadać, a ja tylko częściowo i z musu nim bywam. Kłótliwi są? To podejrzane jest Może nie każdy to facet? Odpowiedz Link
anoagata Re: a teraz to same baby 23.05.10, 09:32 Sagi,,no i podpaski ze skrzydełkami będziesz musiała zakładać. Odpowiedz Link
grollo Re: a teraz to same baby 23.05.10, 10:34 natla 23.05.10, 09:14 Odpowiedz .....i mówi sie, że to baby są kłótliwe ---------------------------- ...te ,ktore nie sa, widocznie HARYZMY nie posiadaja,hehehe... Odpowiedz Link
natla Re: a teraz to same baby 23.05.10, 11:12 grollo napisał: > natla 23.05.10, 09:14 Odpowiedz > .....i mówi sie, że to baby są kłótliwe > ---------------------------- > ...te ,ktore nie sa, widocznie HARYZMY nie posiadaja,hehehe... I Ty uważasz, że piszesz zrozumiale? Co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link
grollo Re: anoagata 23.05.10, 11:07 Moim zdaniem piekne skojarzenie Cholera wie jakie nicki sobie dobierac. Moj teraz podobno za malo meski,hehehe.... Antonio,Riccardo,Adriano ,tez za malo meskie? Na ludzka ignorancje nie ma lekarstwa,hehehe.... Jak czlowiek utknal w Bulwie forever,he`s fucked forever Odpowiedz Link
anoagata Re: anoagata 24.05.10, 13:42 Skrzydlate!! a gdzież tu było przegięcie,na pięcie?? ja nie uważam aby było spięcie.Grollo,piszesz,ze piękne skojarzenie,nie wiem czego to dotyczy i wychodzą potem takie kwiatki jak chłopy chcą robić za babki.Pozdrawiam wszystkich ciepło. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: anoagata 24.05.10, 14:27 Agasiu a pamiętasz czasy jakeśmy kobietki, watę upychały Co miesięczna czynność pozbywania się jajeczka jest jakaś wstrętna ??Niedostępna , niezrozumiała dla męskiej części populacji??Hola miła pani , jesteśmy już w wieku kiedy z radościa czekałaś na tą chwilę i że małżon chcąc nie chcąc, nie będzie zaskakiwać ciebie nadmiarem plemnikówI żaden casus nie przydarzy Ci się bez zabezpieczenia . Niesamowite - jak Wy kobiety macie zdanie o mężczyznach . I co Uważacie że bycie kobietą jest niedostępne dla nikogo i absolutnie nikt nie zdołałby być kobietą ? Oj .... Odpowiedz Link
anoagata Re: anoagata 24.05.10, 16:45 Sagusiu a pamiętam ,pamiętam jako my kobietki watę upychały miedzy..jednym oknem a drugim oknem to się nazywało dubelt,teraz jest plastik i nic się nie pcha,jak również skrzydełka aby było cacy glanc.A my kobiety a przynajmniej ja tylko ciepło przypomniałam o jednym z wielu obowiązków i przyjemności z tego płynących.Jeżeli chodzi o zdanie to mam inne zdanie niż Twoje zdanie tu wyrażone na moim niby zdaniem ale nich tam Ci będzie Twój Wilk starszy. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: anoagata 24.05.10, 16:53 Agasiu , dyć my owce som Kaj nam do wilka Jak se wylegniem na łoncke , jak se wypniem wełenke do słonecka to zaden wilk nas nie rusy Odpowiedz Link
natla Re: anoagata 25.05.10, 11:12 No i dalej nie wiem co, gdybyście byli kobietami.... Muszę więc sama dywagować. Najprawdopodobniej zawsze zgadzalibyście sie z mężczyznami we wszystkim, bez wymówek, gadania, obrażania, pobudzania sumienia. Nie wchodzę w szczegóły, bo to kolejne morze Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: anoagata 25.05.10, 13:21 Jakoś nie odbieram tego w ten sposób Pęknięty Tak, zdecydowanie tak, masz rację natlo , takiej kobiety poszukuje 120 mężczyzn na 130 szukających . Odpowiedz Link
eurytka Re: różnica 25.05.10, 14:13 Jedyna różnica to w kroku jest Jeszcze inni twierdza, że w mózgu Gdybyś był kobietą to jedna noga lulałbyś bachora, w ręce miałbyś ewentualnie peta, druga ręką mieszałbyś coś w garze, a z tyłu wisiałby na tobie facet, by ci coś swojego wcisnąć chachacha a w głowie miałbyś myśli tysiąc łącznie z Alicja Tysiąc Odpowiedz Link
anoagata Re: różnica 25.05.10, 16:25 Tak jest ,to jest z życia wzięte,czyli inaczej życie na gorąco i stojąco i jedna myśl z tego tysiąca to byłaby jakby tu wyskoczyć na drina!!! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: różnica 25.05.10, 18:43 Z dzieckiem nie da rady, można za to iść do ancla Takie czasy , niestety . Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: różnica 25.05.10, 20:23 Co tutaj jest do pojmowania eurytko? Idziesz sobie z dzieckiem , widzisz jest kawiarenka , wstępujesz . Kupujesz sobie setkę koniaku i piwo a dzieciakowi loda . Oburzona dama przy stoliku woła policję i trach . Tracisz dziecko, reputację i idziesz do ancla boś nietrzeźwy . I pod twoja wypowiedzią nie było żadnej innej , powinnaś napisać powyższej chyba co ? Odpowiedz Link
eurytka Re: różnica 25.05.10, 21:37 A wózek jak pcha taka napita, to co nie zareagują? Ileż to zgłoszeń było, w tv widziałam. Może on by też popchał na gazie a nie od razu do knajpy Lokal, wiadomo, co tam się robi. Pić przy dziecku? i na widoku ludzi? i się dziwisz? Co innego podejrzewałam. O seks mi chodziło. Odpowiedz Link