Dodaj do ulubionych

Gdybym był kobietą

22.05.10, 05:41
Wątek do wyklikania się dla facetów smile big_grin
Obserwuj wątek
    • grollo Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 10:42
      Optymista big_grin
      • eurytka Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 11:13
        Skoro ja często bywam facetem,
        to ty Sagittariusie, możesz spróbować być kobietą.
        często nawet jesteś,
        bo umiesz zrobić kopytka i inne potrawybig_grin
        • sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 18:39
          Czyżby kobiety były rozpoznawalne przez mężczyzn tylko wtedy gotują ?

Gdybym był kobietą nigdy , przenigdy nie kazałbym , raczej kazał(a)bym gotować
          obiady . Nie zrzędził(a)bym - a gdzie znów położyłeś skarpetki , a w łóżku nie
          odmówił(a)bym kochania siebie . Chyba bym nie odmówiła big_grin
          Nie wychodziłabym z domu na trzy czwarte dnia a później załamywała ręce ,że się
          gdzieś partner zapodział .
          A w ogóle facetowi byłabym uległa . Jak ta gruszeczka .big_grinbig_grinbig_grin
          • wiga2008 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:00
            Gdybyś był kobietą to nosiłbyś szpilki i biustonosz.
            W pracy flircik a może nawet romansik. Potem ciąża,
            więc dodatkowe + - 12 kg na brzuszku. Obowiązkowe karmienie
            piersią. W pracy już nie flirtujesz, tylko w wolnych chwilach
            myślisz czym nakarmić rodzinę. Ciągniesz po ziemi siaty pełne
            zakupów. Gotujesz, pierzesz, sprzątasz. Nie masz czasu poczytać.
            Wreszcie wieczorem padasz w sypialni w objęcia spragnionego
            pieszczot małżonka, ale właśnie bardzo boli cię głowa.
            Ach, być kobietą, być kobietą...big_grin

• sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:21
              Ależ wigo smile chodziłabym na płaskim obcasie, biustonosze zakładałabym tylko
              przezroczyste albo chodziłabym bez , flirtować i owszem flirtowałabym, ale
              kochać mogłabym się z jednym , iluż mogłoby się na mnie wycierać przez te lata ,
              raczej jest to niehigieniczne i mogłoby spowodować wytarcie wiesz czego . W
              pracy bym pracowała a głównym zaopatrzeniowcem ,mysliwym, zrobiłabym no męża
              skoro już go mam . Dziecko , chętnie . Ale dlaczego 12 kilo ? Trzy kilo dziecko,
              z pięc wody płodowe ,niby co jeszcze miałabym w tym brzuchu co?? Razem z osiem
              , Obiad gotuje 1,5 godziny , Rano kanapki 15 minut z podrapaniem się wszędzie ,
              kolacje zależnie od gustu ciepła do czasu obiadu, zimna skrócona do 30 minut .
              Menio zmywa , przynajmniej raz w tygodniu . Acha , chyba są już zmywarki ,
              wytarcie talerzy i włożenie do zmywarki . Gdyby mnie bolała głowa zrobiłabym mu
              wyjście z domu a mnie w tym czasie przeszła by głowa w stan ukojenia . Po
              powrocie sterując nim odpowiednio osiągnęłabym klu programu w 15 minut . Wilk
              syty, owca może iść spać Co tam jeszcze masz w zanadrzu ? big_grinbig_grin
              • wiga2008 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:29
                W takim razie podrzucam ci depilację! Obowiązkowo big_grinbig_grinbig_grin
                • sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:40
                  O nie, byłabym sarenką .big_grin
                  Teraz jestem facetem , przypomniałem sobie jak córka z żona wprost
                  pragnęły tej maszynki do depilacji . Kupiłem każdej , maszynki w uzyciu
                  były raz . Oczywiście dla męskiej przewagi nakrzyczałem : jak to nie szanujecie
                  i takie tam .smile One masz spróbuj . Nawet mi mięsień nie drgnął żaden na twarzy
                  chociaż skóra dostawała gęsiej . Podsunąłem żonie zwykłą męską golarkę
                  jednorazową , piankę kupiłem . Pokazałem . Ale jak to baba , wzięła tępą przeze
                  mnie używaną . Cholera mnie wzięła . Nastepnym razem ja sam ja ogoliłem . Miałem
                  radochę big_grinbig_grin No stało się teraz ja mam przekopane wszystkie golarki w użyciu i
                  ja często jestem pokrojony .smile Tak to z babami jest big_grin
                  • came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:52
                    Twój mąż by chciał gładką jak łania ,bez skazy więc musiałbyś woskiem się depilować.Koniecznie też pod pachami.
                    • sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 19:57
                      Camelio ??? Ty chcesz mi pachę urwać ? big_grin
                      • came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 20:03
                        Zrobie to delikatnie,mam wprawę smile
                        • sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 20:14
                          A kysz , brrr, camelio , ja rozumiem że młoda kobieta potrzebuje podobac się
                          nieograniczonej liczbie mężczyzn , jednak sytuacja po zawarciu małżeństwa
                          powinna zmieniać się na korzyść wasząsmile
                          Zdecydowanie za dużo czytacie tych tygodników dla celbrytów big_grin
                          • came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 20:32
                            ale cykor z Ciebie smile
                            Kobiety to robią i normalka to jest
                            wystarczy sie nie golić i masz miękki zarost.
                            taka depilacja starczy na dłużej niż golenie.Później to już się robi dla samej siebie nie dla męża.
                            • eurytka Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 21:56
                              Sprawy przybrały nieoczekiwany obrótbig_grin
                              • came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:07
                                mówi ,że uległby jak gruszeczka a tu masz ..
                                a co będzie dalej?
                                • eurytka Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:15
                                  Bo niektórych facetów,
                                  podniecają kudłate babybig_grin
                                  • came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:23
                                    Ponoć,a dzisiaj widziałam kobietę z wąsem sumiastym, to znak że ma dużo hormonów męskich w sobie i z daleka widać że podniesione libido?
                                    • eurytka Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:28

Na starość rosną wąsybig_grin
                                      Ja mambig_grin
                                      • eurytka Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:29
                                        Ale libida, nie mam wcale prawie.
                                        ale to nie bida, brak libida,
                                        tylko zdrowia wszelakiego brakbig_grin
                                        • eurytka Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:32
                                          No a pot.
                                          w co sie wchłania,
                                          jak te pachy
                                          i ta tam kuciapka nagie takie?
                                          W odzież?
                                          troszkę kłaka musi być.
                                          dezodorantów nie używamsad
                                          Co nie znaczy, że śmierdzę i się pocę jak ...szyba..
                                          • came_lia Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 22:44
                                            Od tego są pudry do higieny ,antyseptyczne zapachowe
                                            A po co ci te kłaki,a co one facetom przeszkadzały że musimy sie ich pozbywac?
            • filip505 Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 05:27
              ....no ja rozumiem bul glowy
              ale ciagle????,do lekarza jak facet.
    • skrzydlate Re: Gdybym był kobietą 22.05.10, 23:02
      sami faceci się tu wypowiadają
      • sagittarius954 Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 03:16
        zaraz urosną ci wąsy skrzydlatesmilebig_grin od czytania , ale to jeszcze jedna moja
        podpucha was smile Kobieta nigdy nie przepuści takiemu wątkowi big_grin
        • grollo Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 04:38
          Naprawde nie chce miec ciagle racjibig_grin
          ...ale czyz nie napisalem od razu w pierwszym poscie ,ze trzeba byc
          szalonym optymista,zeby oczekiwac od facetow ,ze beda pisac o
          sobie,hehehe....
          • grollo Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 04:41
            ...no i zapomnialem dodac ,ze wykrecanie sie sianem po fakcie nikogo
            nie przekonuje.smile
            • filip505 Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 06:24
              ...napewno nie masz ciagle,mam nadzieje
              ze choc czasami,jak nie bedziesz mylil
              forum,naszego do gimnazjalistow.
              • filip505 Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 06:32
                ....skrzydlate,sam tytul dyskryminuje
                w pewnym sesie kobiety.
                ....jest noc wiec boje sie nawet myslec
                nad odpowiedzia,......
                • grollo Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 07:17
                  filip505 23.05.10, 06:24 Odpowiedz
                  ...napewno nie masz ciagle,mam nadzieje
                  ze choc czasami,jak nie bedziesz mylil
                  forum,naszego do gimnazjalistow.
                  -------------------------------------
                  Gdybym czytal jedynie Twoje posty, to bym mial wrazenie ,ze jestem
                  na forum dla uczniow podstawowek.
                  Poziomu danego forum nie okreslaja jednostronne deklaracje,ale
                  poziom i merytoryka wypowiedzi.Przez dwa tygodnie ciezko mi bylo
                  znalezc Twoja jedna sensowna czy dowcipna wypowiedz.Nie wspominajac
                  o ortografii.
                  Tak sie sklada,ze ludzie posiadajacy powazne braki w jednej
                  dziedzinie,posiadaje je rowniez w wielu innych,co u Ciebie wyraznie
                  mozna zauwazyc.Czesto nawet ciezko jest sie domyslic o co moze Ci
                  chodzic,tak jak w powyzszym poscie.
                  Poczucie humoru tez masz raczej wypaczone,tak ,ze kolego zanim mnie
                  ustawisz w jakiejs kategorii,pomysl do jakiej kategorii Ty sam sie
                  zaliczasz.
                  Myslenie ma kolosalna przyszlosc,mozesz zostac mysliwym.
                  • filip505 Re: Gdybym był kobietą 23.05.10, 07:37
                    ...staram sie pisac ci bardzo prosto i jeszcze
                    nie rozumiesz,spadam bo za pare godzin ide
                    na ryby, jak zlapie zlota to wypuszcze i poprosze
                    zebys zrozumizl.
                    ...bez urazy ale traktoj zycie,a przynajmiej
                    fora troche na luzie,bedzie ci i innym latwiej.
                    POZDRAWIAM.
                    • skrzydlate a teraz to same baby 23.05.10, 08:15
                      bo nie na temat big_grin
                      • natla Re: a teraz to same baby 23.05.10, 09:14
                        .....i mówi sie, że to baby są kłótliwe big_grin
                        • eurytka Re: a teraz to same baby 23.05.10, 09:26
                          Nic już nie dodam,
                          bo tu faceci się mieli wypowiadać,
                          a ja tylko częściowo i z musu nim bywam.
                          Kłótliwi są?
                          To podejrzane jestbig_grin
                          Może nie każdy to facet?
                          • anoagata Re: a teraz to same baby 23.05.10, 09:32
                            Sagi,,no i podpaski ze skrzydełkami będziesz musiała zakładać.
                            • grollo Re: a teraz to same baby 23.05.10, 10:34
                              natla 23.05.10, 09:14 Odpowiedz
                              .....i mówi sie, że to baby są kłótliwe
                              ----------------------------
                              ...te ,ktore nie sa, widocznie HARYZMY nie posiadaja,hehehe...
                              • skrzydlate Re: a teraz to same baby 23.05.10, 10:47
                                a Grollo twórczo wypełnia tę lukę wink
                              • natla Re: a teraz to same baby 23.05.10, 11:12
                                grollo napisał:

> natla 23.05.10, 09:14 Odpowiedz
                                > .....i mówi sie, że to baby są kłótliwe
                                > ----------------------------
                                > ...te ,ktore nie sa, widocznie HARYZMY nie posiadaja,hehehe...

I Ty uważasz, że piszesz zrozumiale? Co ma piernik do wiatraka?
                            • skrzydlate anoagata 23.05.10, 10:48
                              teraz to przegięłaś koleżanko big_grin
                              • grollo Re: anoagata 23.05.10, 11:07
                                Moim zdaniem piekne skojarzenie big_grin
                                Cholera wie jakie nicki sobie dobierac.
                                Moj teraz podobno za malo meski,hehehe....
                                Antonio,Riccardo,Adriano ,tez za malo meskie? Na ludzka ignorancje
                                nie ma lekarstwa,hehehe....
                                Jak czlowiek utknal w Bulwie forever,he`s fucked forever big_grin
                                • anoagata Re: anoagata 24.05.10, 13:42
                                  Skrzydlate!! a gdzież tu było przegięcie,na pięcie?? ja nie uważam aby było
                                  spięcie.Grollo,piszesz,ze piękne skojarzenie,nie wiem czego to dotyczy i
                                  wychodzą potem takie kwiatki jak chłopy chcą robić za babki.Pozdrawiam
                                  wszystkich ciepło.
                                  • sagittarius954 Re: anoagata 24.05.10, 14:27
                                    Agasiu a pamiętasz czasy jakeśmy kobietki, watę upychały big_grinbig_grin
                                    Co miesięczna czynność pozbywania się jajeczka jest jakaś wstrętna ??Niedostępna
                                    , niezrozumiała dla męskiej części populacji??Hola miła pani , jesteśmy już w
                                    wieku kiedy z radościa czekałaś na tą chwilę i że małżon chcąc nie chcąc, nie
                                    będzie zaskakiwać ciebie nadmiarem plemnikówsmileI żaden casus nie przydarzy Ci się
                                    bez zabezpieczenia .big_grinbig_grin

Niesamowite - jak Wy kobiety macie zdanie o mężczyznach . I co Uważacie że bycie
                                    kobietą jest niedostępne dla nikogo i absolutnie nikt nie zdołałby być kobietą ?
                                    Oj ....

• anoagata Re: anoagata 24.05.10, 16:45
                                      Sagusiu a pamiętam ,pamiętam jako my kobietki watę upychały miedzy..jednym oknem
                                      a drugim oknem to się nazywało dubelt,teraz jest plastik i nic się nie pcha,jak
                                      również skrzydełka aby było cacy glanc.A my kobiety a przynajmniej ja tylko
                                      ciepło przypomniałam o jednym z wielu obowiązków i przyjemności z tego
                                      płynących.Jeżeli chodzi o zdanie to mam inne zdanie niż Twoje zdanie tu wyrażone
                                      na moim niby zdaniem ale nich tam Ci będzie Twój Wilk starszy.
                                      • sagittarius954 Re: anoagata 24.05.10, 16:53
                                        Agasiu , dyć my owce som big_grin
                                        Kaj nam do wilka big_grin
                                        Jak se wylegniem na łoncke , jak se wypniem wełenke do słonecka to zaden wilk
                                        nas nie rusy big_grin
                                        • natla Re: anoagata 25.05.10, 11:12
                                          No i dalej nie wiem co, gdybyście byli kobietami....big_grin
                                          Muszę więc sama dywagować. Najprawdopodobniej zawsze zgadzalibyście
                                          sie z mężczyznami we wszystkim, bez wymówek, gadania, obrażania,
                                          pobudzania sumienia. Nie wchodzę w szczegóły, bo to kolejne morze big_grin
                                          • eurytka Re: anoagata 25.05.10, 12:44
                                            Gdybys był kobieta,
                                            byłbyś pękniety,
                                            chachachabig_grin
                                            • sagittarius954 Re: anoagata 25.05.10, 13:21
                                              Jakoś nie odbieram tego w ten sposób big_grin Pękniętysmile

Tak, zdecydowanie tak, masz rację natlo , takiej kobiety poszukuje 120 mężczyzn
                                              na 130 szukających . big_grin
                                              • natla Re: anoagata 25.05.10, 13:25
                                                Tylko kurcze blade, gdzie jest tych dziesięciu big_grin
                                                • eurytka Re: różnica 25.05.10, 14:13
                                                  Jedyna różnica to w kroku jestbig_grin
                                                  Jeszcze inni twierdza, że w mózgubig_grin
                                                  Gdybyś był kobietą to jedna noga lulałbyś bachora,
                                                  w ręce miałbyś ewentualnie peta,
                                                  druga ręką mieszałbyś coś w garze,
                                                  a z tyłu wisiałby na tobie facet,
                                                  by ci coś swojego wcisnąćbig_grin
                                                  chachacha
                                                  a w głowie miałbyś myśli tysiąc łącznie z Alicja Tysiącbig_grin
                                                  • anoagata Re: różnica 25.05.10, 16:25
                                                    Tak jest ,to jest z życia wzięte,czyli inaczej życie na gorąco i stojąco i jedna
                                                    myśl z tego tysiąca to byłaby jakby tu wyskoczyć na drina!!!
                                                  • sagittarius954 Re: różnica 25.05.10, 18:43
                                                    Z dzieckiem nie da rady, można za to iść do ancla smile Takie czasy , niestety .
                                                  • eurytka Re: różnica 25.05.10, 18:58
                                                    Poniższej wypowiedzi nie pojmujębig_grin
                                                  • sagittarius954 Re: różnica 25.05.10, 20:23
                                                    Co tutaj jest do pojmowania eurytko?
                                                    Idziesz sobie z dzieckiem , widzisz jest kawiarenka , wstępujesz . Kupujesz
                                                    sobie setkę koniaku i piwo a dzieciakowi loda . Oburzona dama przy stoliku woła
                                                    policję i trach . Tracisz dziecko, reputację i idziesz do ancla boś nietrzeźwy .
                                                    I pod twoja wypowiedzią nie było żadnej innej , powinnaś napisać powyższej chyba
                                                    co ? smilesmilesmile
                                                  • natla Re: różnica 25.05.10, 20:43
                                                    A nieprawda, bo ja mam Twoją wypowiedź poniżej smile
                                                  • eurytka Re: różnica 25.05.10, 21:37

A wózek jak pcha taka napita,
                                                    to co nie zareagują?
                                                    Ileż to zgłoszeń było,
                                                    w tv widziałam.
                                                    Może on by też popchał na gazie a nie od razu do knajpybig_grin
                                                    Lokal, wiadomo, co tam się robi.
                                                    Pić przy dziecku?
                                                    i na widoku ludzi?
                                                    i się dziwisz?
                                                    Co innego podejrzewałam.
                                                    O seks mi chodziło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka