natla 10.10.10, 22:59 Wigo, dzięki Byłabym przegapiła. Piję zdrowię wszystkich współtwórców naszego forum. Może zameldują się choć na chwilkę pionierzy i podpionierzy? Cudnie by było. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: 6 lat minęło!!! 10.10.10, 23:18 Nie mam pojęcia, jak długo "żyją" inne fora, ale wydaje mi się, że nieźli jesteśmy. Cieszę się bardzo, bo miałam już chwile zwątpienia Odpowiedz Link
polnaro Re: 6 lat minęło!!! 10.10.10, 23:24 Gratulacje. Sześć lat to poważny wiek, ale ja poczekam na sto sześć. Tymczasem pijmy, pijmy co tam kto ma i może, za zdrowie wszystkich trzymających forum w ryzach i kryzach. Dzięki założycielce, administrującym, lustrującym i piszącym. Odpowiedz Link
natla Re: 6 lat minęło!!! 10.10.10, 23:33 Może Matka Założycielka nas zaszczyci? Ze 3 latka chyba się nie pokazywała. Odpowiedz Link
filip505 Re: 6 lat minęło!!! 11.10.10, 02:08 ....a ja myslalem ze jestem nowy, a ja starym wyga jest Odpowiedz Link
sagittarius954 Na ręce Natli ... 11.10.10, 16:54 Przyjmij adminko życzenia ode mnie : Całując Twoją dłoń madame ,zahaczę też o policzki I szepnę , zdrowia dla wszystkich forumowiczów , szczęścia miłego także , odwiedzających pełno też byś z nudów nie umarła . I trwaj długo z forum )) A swoją drogą ciekawe czy do sześćdziesiątki dotrwam z wami Odpowiedz Link
eurytka Re: Na ręce Natli ... 11.10.10, 17:32 To forum odkryłam niedawno, jakiś może niecały rok temu. Najpierw odkryłam forum 60, bo mi bliżej do tego wieku. Tu jednak młodziej się czuję Moje Najlepsze Życzenia, oby pięćdziesięciolatkiem być do samej starości Odpowiedz Link
august2 Re: rocznica ... 11.10.10, 17:38 ..ktos chyba wyslal "prądy telepatyczne" gdy zawitalem dzis na ta strone. Posylam sloneczne rocznicowe gratulacje z rownie slonecznej dzis (plus 30 stopni) poludniowej Kalifornii.. August Odpowiedz Link
filip505 Re: rocznica ... 12.10.10, 03:50 ...we wschodniej pensylwenji mielismy dzisiaj 27,prawie jak u ciebie,teraz wieczorem troche udaje ze pada. Odpowiedz Link
malwina52 Re: rocznica ... 12.10.10, 07:00 coś jest na rzeczy z tą telepatia pozdrawiam Was i gratulacje skladam za wytrwałość! Odpowiedz Link
goskaa.l Re: rocznica ... 12.10.10, 10:08 Jak się cieszę! Zawitali Malwina i August! Pozdrowienia z zimnego Szczecina (dziś przymrozek, pola białe). Odpowiedz Link
kryzar rocznica ... 12.10.10, 10:34 ja też dołączam się do życzeń i cieszę się, że coś mnie tknęło aby "zaklikać" dziś na +50 Pozdrowienia dla wszystkich stałych i przelotnych K Odpowiedz Link
natla Re: rocznica ... 12.10.10, 11:33 August, Malwina, Kryzarka.....serdecznie Was pozdrawiam Może choć czasem coś skrobniecie? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: rocznica ... 12.10.10, 18:52 Aniu , wcale pyszny ten balon Aniu Podoba mi się Jest po prostu wesoły Odpowiedz Link
misia007 Re: rocznica ... 12.10.10, 19:36 I ja gratuluję wspaniałej rocznicy i ....oby trwało jak najdłużej!!! Odpowiedz Link
regine Re: rocznica ... 12.10.10, 20:18 Wspaniałej Admince- Natli z Forum " Piędziesięciolatki to my..." najserdeczniejsze i najcieplejsze pozdrowienia przesyłam i ja. Oczywiście jestem z tej "starej gwardii" ... Buziaki serdeczne sześciolatko ) ) ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
natla Re: rocznica ... 13.10.10, 09:54 Ależ miło Reniu, że się pokazałaś. Dzięki za ciepłe słowa. Widzę, że jednak zaglądasz do nas czasem w ferworze codziennych zajęć. To może byś coś czasem skrobnęła? Choćby zdjęcia z podróży i takie tam.... Odpowiedz Link
natla Re: rocznica ... 13.10.10, 09:55 Misiu, Ty ciągle współtworzysz forum, więc wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
natla Re: rocznica ... 13.10.10, 09:57 An.to, Izis, Mirko dzięki za miłe słowa, ale też mogłybyście coś.....czasem...... Bużka. Odpowiedz Link
misia007 Hej, hej 7 latki do klikania 13.10.10, 10:27 zapraszam no bo taki wiek ....zobowiązuje.Już się wie co i jak, i czym a o czym no to wystarczy się rozejrzeć, uszy nadstawić i z forumowiczami swoimi przemyśleniami się podzielić.Tez mnie jakiś marazm dopadł ale postanowiłam się z tego stanu wyrwać i Wam też radzę.Nie wolno nam zmarnować tych 6 lat, wszystko teraz w naszych rękach.Kochani do roboty!!!! Odpowiedz Link
mira21 Re: 6 lat minęło!!! 12.10.10, 23:36 nie moge uwierzyc! to juz 6 lat? Trzymajmy tak dalej! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
poduszeczka Re: 6 lat minęło!!! 13.10.10, 04:37 Patrze i oczom nie wierze...to juz 6 lat?..., ale to dzieki Wam wszystkim Pozdrawiam, a moze 7 rok jest dobrym rokiem na spotkanie? Odpowiedz Link
natla Re: 6 lat minęło!!! 13.10.10, 09:51 Dobrze, że rocznice mamy, to choć tyle Cię Matko Założycielko widzimy. Spotkanie, piszesz? Nie ma sprawy. Wyznacz miejsce i dzień, przyjedź pierwsza i po sprawie Bez Ciebie, to my się spotykamy często, ale z Tobą, to byłyby obchody......czegokolwiek. Odpowiedz Link
xy.5 Re: 6 lat minęło!!! 13.10.10, 17:11 I kto by pomyślał,że to już tyle czasu?Gratulacje dla wszystkich,którzy tu bywają i piszą. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: 6 lat minęło!!! 13.10.10, 20:23 Ja tu jestem chyba ok.4-5 lat, czy można to sprawdzić??? Jakież to było wspaniałe forum, tyle przyjaźni, zrozumienia, bez cynizmu i złośliwości. Było super Odpowiedz Link
natla Re: 6 lat minęło!!! 13.10.10, 22:06 Wg. Twojej wizytówki, jesteś Filarciu od 11.10.2006 czyli w poniedziałek miałaś 4 urodziny Zamiast sto lat odśpiewuje: "pisz nam, pisz nam, pisz dużo, dużo nam" Odpowiedz Link
banitka51 Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 01:21 rzadko zaglądam, ale pewnie z tej okazji, telepatycznie przekazanej palec mi się omsknął i kliknął w 50+. Natlo - zostało Ci tylko 54 lata do odpowiedniego dla forum stażu!! I nie powinnaś zniknąć przed świętowaniem 59 - zgadza się? Wiwat sześciolatka!! (jakoś znajomo z PRLu zabrzmiało, ale nie o planie, a o jubilatce tym razem) a przez Wrocław też można przejechać w różne strony Odpowiedz Link
natla Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 16:57 Ty sobie mnie Banitko wyobrażasz za 59 lat? Mnie nie starcza wyobraźni Szkoda, że nie mozna było zacząć tego forum faktycznie w wieku 6 lat Może jakiś wnuczek lub wnuczka zaczną np od forum "dziesięciolatki to my...." i co dekadę tylko zrobią poprawkę w tytule Co do Wrocławia, to mijam tę aglomerację dużym łukiem Ale kto wie.... Odpowiedz Link
banitka51 Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 18:03 Co Ci powiem, to Ci powiem - omijasz, a jednocześnie błądzisz, bo brak wrocka w historii podróży to błąd spory Odpowiedz Link
dwa-filary Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 20:29 Dziękuję Natluniu, hmmmmmmmmm 4 lata........ troszkę to już trwa Odpowiedz Link
brzoza.1 Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 21:36 ...i forum na 6 a nawet na 6+ Wszystkiego dobrego wszystkim dbającym o forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
natla Re: 6 lat minęło!!! 15.10.10, 08:48 Brzózko, a byłoby na ++6, gdybyś dołączyła W imieniu wszystkich piszących, dziękuję za tak wysoką ocenę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: 6 lat minęło!!! 15.10.10, 22:46 Wieki tutaj nie zaglądam!!!! Serdeczne gratulacje Natlo Wierzyć się nie chce,że 6 minęło,ja chyba przez 5 latek pisałam? Miło ujrzeć''starą''gwardie,pozdrawiam Wszyskich serdecznie i życzę kolejnych rocznic. Odpowiedz Link
super222 Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 10:43 Było super... Nadal jest Super, ale pojawiasz się tak mało na forum, że nie dziwota, że niczego nie zauważyłaś. Serdecznie pozdrawiam - superka, bo tylko ja się dzisiaj pałetam na *łamach*. Wszyscy pewnie dokształcają się na kursach zamkniętych. Odpowiedz Link