Dodaj do ulubionych

6 lat minęło!!!

10.10.10, 22:59
Wigo, dzięki smile Byłabym przegapiła.
Piję zdrowię wszystkich współtwórców naszego forum. Może zameldują się choć na chwilkę pionierzy i podpionierzy? wink Cudnie by było. smile
Obserwuj wątek
    • wiga2008 Re: 6 lat minęło!!! 10.10.10, 23:08
      Zdrowie! Imponujący jubileusz.smile
      • natla Re: 6 lat minęło!!! 10.10.10, 23:18
        Nie mam pojęcia, jak długo "żyją" inne fora, ale wydaje mi się, że nieźli jesteśmy. Cieszę się bardzo, bo miałam już chwile zwątpienia smile
      • polnaro Re: 6 lat minęło!!! 10.10.10, 23:24
        Gratulacje.
        Sześć lat to poważny wiek, ale ja poczekam na sto sześć.
        Tymczasem pijmy, pijmy co tam kto ma i może, za zdrowie wszystkich trzymających forum
        w ryzach i kryzach.
        Dzięki założycielce, administrującym, lustrującym i piszącym.
        • natla Re: 6 lat minęło!!! 10.10.10, 23:33
          Może Matka Założycielka nas zaszczyci? smile Ze 3 latka chyba się nie pokazywała.
          • filip505 Re: 6 lat minęło!!! 11.10.10, 02:08
            ....a ja myslalem ze jestem nowy,
            a ja starym wyga jest
            • sagittarius954 Na ręce Natli ... 11.10.10, 16:54
              Przyjmij adminko życzenia ode mnie : Całując Twoją dłoń madame ,zahaczę też o policzki
              I szepnę , zdrowia dla wszystkich forumowiczów , szczęścia miłego także , odwiedzających pełno też byś z nudów nie umarła . I trwaj długo z forum big_grinbig_grinkiss)kiss)

A swoją drogą ciekawe czy do sześćdziesiątki dotrwam z wami big_grin
              • eurytka Re: Na ręce Natli ... 11.10.10, 17:32
                To forum odkryłam niedawno, jakiś może niecały rok temu.
                Najpierw odkryłam forum 60, bo mi bliżej do tego wieku.
                Tu jednak młodziej się czujęsmile
                Moje Najlepsze Życzenia, oby pięćdziesięciolatkiem być do samej staroścismile
              • august2 Re: rocznica ... 11.10.10, 17:38
                ..ktos chyba wyslal "prądy telepatyczne" gdy zawitalem dzis na ta strone.
                Posylam sloneczne rocznicowe gratulacje
                z rownie slonecznej dzis (plus 30 stopni) poludniowej Kalifornii..
                August
                • filip505 Re: rocznica ... 12.10.10, 03:50
                  ...we wschodniej pensylwenji mielismy dzisiaj
                  27,prawie jak u ciebie,teraz wieczorem troche
                  udaje ze pada.
                  • malwina52 Re: rocznica ... 12.10.10, 07:00
                    coś jest na rzeczy z tą telepatiasmilesmile
                    pozdrawiam Was i gratulacje skladam za wytrwałość!
                    • goskaa.l Re: rocznica ... 12.10.10, 10:08
                      Jak się cieszę! Zawitali Malwina i August! Pozdrowienia z zimnego Szczecina (dziś przymrozek, pola białe).
                      • kryzar rocznica ... 12.10.10, 10:34
                        ja też dołączam się do życzeń i cieszę się, że coś mnie tknęło aby "zaklikać" dziś na +50
                        Pozdrowienia dla wszystkich stałych i przelotnych K
                        • natla Re: rocznica ... 12.10.10, 11:33
                          August, Malwina, Kryzarka.....serdecznie Was pozdrawiam smile Może choć czasem coś skrobniecie?
                          • ania091951 Re: rocznica ... 12.10.10, 12:44
                            Dolacze do zyczen.Pozdrawiam
                            • natla Re: rocznica ... 12.10.10, 15:55
                              Aniu, Ciebie też brak. Buźka.
                              • an.ta Re: rocznica ... 12.10.10, 17:09
                                http://i53.tinypic.com/14ta2qe.jpg
                                • sagittarius954 Re: rocznica ... 12.10.10, 18:52
                                  Aniu , wcale pyszny ten balon Aniu big_grin Podoba mi się big_grin Jest po prostu wesoły big_grin
                                  • misia007 Re: rocznica ... 12.10.10, 19:36
                                    I ja gratuluję wspaniałej rocznicy i ....oby trwało jak najdłużej!!!
                                    • regine Re: rocznica ... 12.10.10, 20:18
                                      Wspaniałej Admince- Natli z Forum " Piędziesięciolatki to my..." najserdeczniejsze i najcieplejsze pozdrowienia przesyłam i ja.
                                      Oczywiście jestem z tej "starej gwardii" ...smile
                                      Buziaki serdeczne sześciolatko kiss) kiss) kiss
                                      ____________________________________________________
                                      ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~
                                      Vittorio Alferi
                                      • izis52 Re: rocznica ... 12.10.10, 20:56

http://i55.tinypic.com/2gw8aj6.jpg
                                      • natla Re: rocznica ... 13.10.10, 09:54
                                        Ależ miło Reniu, że się pokazałaś. Dzięki za ciepłe słowa.
                                        Widzę, że jednak zaglądasz do nas czasem w ferworze codziennych zajęć. To może byś coś czasem skrobnęła? Choćby zdjęcia z podróży i takie tam.... wink
                                        • natla Re: rocznica ... 13.10.10, 09:55
                                          Misiu, Ty ciągle współtworzysz forum, więc wszystkiego dobrego. smile
                                          • natla Re: rocznica ... 13.10.10, 09:57
                                            An.to, Izis, Mirko dzięki za miłe słowa, ale też mogłybyście coś.....czasem......big_grin Bużka.
                                            • misia007 Hej, hej 7 latki do klikania 13.10.10, 10:27
                                              zapraszam no bo taki wiek ....zobowiązuje.Już się wie co i jak, i czym a o czym no to wystarczy się rozejrzeć, uszy nadstawić i z forumowiczami swoimi przemyśleniami się podzielić.Tez mnie jakiś marazm dopadł ale postanowiłam się z tego stanu wyrwać i Wam też radzę.Nie wolno nam zmarnować tych 6 lat, wszystko teraz w naszych rękach.Kochani do roboty!!!!
    • mira21 Re: 6 lat minęło!!! 12.10.10, 23:36
      nie moge uwierzyc! to juz 6 lat? Trzymajmy tak dalej! Pozdrawiam.
      • poduszeczka Re: 6 lat minęło!!! 13.10.10, 04:37
        Patrze i oczom nie wierze...to juz 6 lat?..., ale to dzieki Wam wszystkimsmile
        Pozdrawiam, a moze 7 rok jest dobrym rokiem na spotkanie?
        • natla Re: 6 lat minęło!!! 13.10.10, 09:51
          Dobrze, że rocznice mamy, to choć tyle Cię Matko Założycielko widzimy. big_grin
          Spotkanie, piszesz? Nie ma sprawy. Wyznacz miejsce i dzień, przyjedź pierwsza i po sprawie wink Bez Ciebie, to my się spotykamy często, ale z Tobą, to byłyby obchody......czegokolwiek. wink
          • xy.5 Re: 6 lat minęło!!! 13.10.10, 17:11
            I kto by pomyślał,że to już tyle czasu?Gratulacje dla wszystkich,którzy tu bywają i piszą.
    • dwa-filary Re: 6 lat minęło!!! 13.10.10, 20:23
      Ja tu jestem chyba ok.4-5 lat, czy można to sprawdzić??? Jakież to było wspaniałe forum, tyle przyjaźni, zrozumienia, bez cynizmu i złośliwości. Było super wink
      • natla Re: 6 lat minęło!!! 13.10.10, 22:06
        Wg. Twojej wizytówki, jesteś Filarciu od 11.10.2006 czyli w poniedziałek miałaś 4 urodziny big_grin
        Zamiast sto lat odśpiewuje: "pisz nam, pisz nam, pisz dużo, dużo nam" wink
        • banitka51 Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 01:21
          rzadko zaglądam, ale pewnie z tej okazji, telepatycznie przekazanej palec mi się omsknął i kliknął w 50+. Natlo - zostało Ci tylko 54 lata do odpowiedniego dla forum stażu!! I nie powinnaś zniknąć przed świętowaniem 59 - zgadza się? Wiwat sześciolatka!! (jakoś znajomo z PRLu zabrzmiało, ale nie o planie, a o jubilatce tym razem)
          a przez Wrocław też można przejechać w różne stronysmile
          • natla Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 16:57
            Ty sobie mnie Banitko wyobrażasz za 59 lat? Mnie nie starcza wyobraźni big_grin Szkoda, że nie mozna było zacząć tego forum faktycznie w wieku 6 lat big_grin Może jakiś wnuczek lub wnuczka zaczną np od forum "dziesięciolatki to my...." i co dekadę tylko zrobią poprawkę w tytule wink
            Co do Wrocławia, to mijam tę aglomerację dużym łukiem big_grin Ale kto wie....
            • banitka51 Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 18:03
              Co Ci powiem, to Ci powiem - omijasz, a jednocześnie błądzisz, bo brak wrocka w historii podróży to błąd sporysmile
        • dwa-filary Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 20:29
          Dziękuję Natluniu, hmmmmmmmmm 4 lata........ troszkę to już trwa smile
          • brzoza.1 Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 21:36
            ...i forum na 6 a nawet na 6+

Wszystkiego dobrego wszystkim dbającym o forum. Pozdrawiam smile
            • natla Re: 6 lat minęło!!! 15.10.10, 08:48
              Brzózko, a byłoby na ++6, gdybyś dołączyła big_grin
              W imieniu wszystkich piszących, dziękuję za tak wysoką ocenę. smile
              • del.wa.57 Re: 6 lat minęło!!! 15.10.10, 22:46
                Wieki tutaj nie zaglądam!!!!
                Serdeczne gratulacje Natlosmile
                Wierzyć się nie chce,że 6 minęło,ja chyba przez 5 latek pisałam?
                Miło ujrzeć''starą''gwardie,pozdrawiam Wszyskich serdecznie i życzę kolejnych rocznic.
                http://i51.tinypic.com/29qjgo4.jpg
      • super222 Re: 6 lat minęło!!! 14.10.10, 10:43
        Było super...

Nadal jest Super, ale pojawiasz się tak mało
        na forum, że nie dziwota, że niczego nie zauważyłaś.
        Serdecznie pozdrawiam - superka, bo tylko ja się
        dzisiaj pałetam na *łamach*.
        Wszyscy pewnie dokształcają się na kursach zamkniętych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka