Dodaj do ulubionych

Sylwester dla Singli

30.11.10, 23:45
Dla zainteresowanych:nowe-horyzonty.com.pl/index.php?opt=pokaz&nr=394
Obserwuj wątek
    • wrzosowapolana Re: Sylwester dla Singli 01.12.10, 08:44
      "Ostatnie dwa wolne miejsca dla pań do 35 lat". Hmmm smile Gabi, to chyba nie to forum.
      • sagittarius954 Re: Sylwester dla Singli 01.12.10, 09:50
        Może jakś siedemdziesięciolatka powie - mam rozdwojenie jaźni 35x2 big_grin
        • pierogi_z_jagodami Re: Sylwester dla Singli 01.12.10, 10:19
          super wtopa big_grin
          • wrzosowapolana Re: Sylwester dla Singli 01.12.10, 11:10
            Ciekawe, że panom nie stawiają tam wymagań wiekowych...Coś mi się to miejsce nie podoba smile
            • euro-walonki Re: Sylwester dla Singli 01.12.10, 11:21
              Zwykły spam i tyle. Po 30-40 gr od wrzuty: smile
              www.zlecenia.przez.net/aukcja,45911,pisanie-na-forach
              www.zlecenia.przez.net/aukcja,67745,dodanie-100-ogloszen-na-stronach
            • sagittarius954 Re: Sylwester dla Singli 01.12.10, 12:55
              Panów pytają się o rozmiar slipek big_grinbig_grin On mówi - xxl i wpadka odrzucony w przedbiegach big_grinbig_grinbig_grin
              • wrzosowapolana Re: Sylwester dla Singli 02.12.10, 11:33
                A ja myślałam, że to ze slipkami S odrzucają wink Widac nowy trend głosi, że małe jest piękne.
                [Nie śmiem pytać, czy w/g swojego kryterium miałbyś szansę się załapać? smile]
                • sagittarius954 Re: Sylwester dla Singli 02.12.10, 19:10
                  Podobno kto pyta nie błądzi big_grin albo głodnemu na myśli , bo ja miałem na myśli obwód w pasie big_grinbig_grinbig_grin
                  Nie nie, ja się nie łapię na żadne takie sylwestry rozbierane , no może dopiero po 6 rano można zdjąć garnitur i krawat a jeśli ktoś ma smoking to muszkę , dopuszczam kamizelkę z jednym guziczkiem odpiętym po północy . Za to rankiem w barze już po wyspaniu się , pikantne rozmowy , sączenie wiskacza aż do momentu kiedy zupę pomidorową wsączy się w siebie dla lepszego rozruchu , wreszcie spacer najlepiej nad brzegiem rzeki albo morza lub jeziora ( jak kto nie ma może być staw) sprawdzanie ust partnerki na mrozie wreszcie kolacja ale tu już spuśćmy zasłonę , niech ci co mogą i chcą, działają big_grin I tak według sprawdzonej metody powinno wyglądać wejście w Nowy Rok. Czyli jest wszystko Gorący posiłek ,gorący alkohol i to co najsmaczniejsze gorąca partnerka big_grinbig_grin Szczęście zapewnione do 31 grudnia tegoż roku big_grin
                  • super222 Re: Sylwester dla Singli 02.12.10, 19:29
                    To jest normalnie powalające na kolana.
                    ---https://emoty.blox.pl/resource/konferencja.gif
                    • misia007 Re: Sylwester dla Singli 02.12.10, 19:31
                      Brak mi słów ....z wrażenia!!!!!
                      • filip505 Re: Sylwester dla Singli 02.12.10, 22:17
                        ....no sagi zaskakujesz mnie,tylko jedna uwaga,
                        po co ta zaslona,sami dorosli,
                        no i moze ten alkochol do lodowki.
                      • filip505 Re: Sylwester dla Singli 02.12.10, 22:17
                        ....no sagi zaskakujesz mnie,tylko jedna uwaga,
                        po co ta zaslona,sami dorosli,
                        no i moze ten alkochol do lodowki.
                        • wrzosowapolana Re: Sylwester dla Singli 03.12.10, 07:33
                          Filip, myślę, że Sagi zrozumiał za pierwszym razem big_grin
                          • super222 Re: Sylwester dla Singli 03.12.10, 08:39
                            .Filip, myślę, że Sagi zrozumiał za pierwszym razem<

Ja bym tez oczekiwała, że i Ty zrozumiesz
                            za pierwszym razem.Czy Ty wiesz skąd Filip pisze?
                            U nas też post *leci* nieraz kilka minut, zanim można
                            go ujrzeć na monitorze swojego komputera.
                            I...jeszcze... niech Ci się nie wydaje,że na tym forum piszą
                            niedouczone niedojdy. To nie jest forum, na którym
                            można *bez konsekwencji* wypisywać swoje drwiące
                            uwagi. Zapewniam, że kiedyś Ci się dostanie takim tekstem,
                            że spokorniejesz. tongue_out tongue_out
                            • wrzosowapolana Re: Sylwester dla Singli 03.12.10, 13:10
                              Oj, oj, coś humorku nie mamy. Wiem, co się stało, bo i mnie nieraz taka czkawka spotkała. I nie miałam nic przeciwko żartom z tego powodu. Przeciwnie. Sama się z siebie śmiałam. O nikim nie myślę tu jak o niedojdach i naprawdę nie rozumiem, czemu mi grozisz.
                              • super222 Re: Sylwester dla Singli 03.12.10, 13:47
                                Jaaaaaaa????? Grozić ??????
                                Ja tutaj tylko sprzątam i zapewniam...
                                mam tyle do powiedzienia...co nic.
                                Nie powiem, Twoje sprawy idą w dobrym
                                kierunku, ale Filipowi daj spokój. sad
                              • pierogi_z_jagodami Wrzosowa Polano 04.12.10, 13:31
                                Wrzosowa Polano, Super mnie zachęciła swoją wypowiedzią do poczytania. Zachwycający przykład Internetowej przepychanki. Nie warto reagować, to się powinno ignorować. Odzywki na tym poziomie to brzęczenie komara. Reagując zasilasz czyjąś nieporadność. To nie ty masz problem, tylko Twoja rozmówczyni.

Podpisano - ja - pierogi z jagodami: co mają mało wpisów na forum, ale za to bardzo są smaczne.
                    • wrzosowapolana Re: Sylwester dla Singli 03.12.10, 07:32
                      Ja też czuję się powalona: pomidorówka z whisky...
                      • eurytka Re: Sylwester dla Singli 03.12.10, 07:53
                        wrzosowapolana napisała:

> Ja też czuję się powalona: pomidorówka z whisky...
                        Ponoć po tym nie ma kaca.
                        Warto o tym przed Sylwestrem wiedzieć i kupić sok pomidorowy,
                        ewentualnie może koncentrat mieć pod rękąsmile
                      • sagittarius954 Re: Sylwester dla Singli 03.12.10, 08:37
                        pomidorówka z whisky... mnie by też powaliło lecz ...
                        najpierw w barze whisky
                        Później w restauracji albo na sali balowej pomidorówka

Gwarantuję, nic nikogo nie powali .

• filip505 Re: Sylwester dla Singli 03.12.10, 19:38
                          ....wrzosowa ,ja wiem ze sagi bardzo bystry jest,
                          ale czasami jak widac i dwa razy za malo,
                          zaslony nie odslonil,a za przyjaciela uchodzi,
                          • sagittarius954 Re: Sylwester dla Singli 03.12.10, 20:02
                            Filipie , przecież sam wiesz że to co zasłonięte jest najbardziej pożądane , przynajmniej przez mężczyzn .Odsłonięcie zasłony mogłoby się odbyć na forum zamkniętym a nie otwartym , ostatecznie nikt z nas nie wie jakie osoby je czytają . I co ma wspólnego przyjaźń do zasłony ?Można przyjacielowi powiedzieć że się miało małe tete a tete jednak bez zbędnych szczegółów big_grin Choć w naszym wieku i to jest zbędne .
                            • filip505 Re: Sylwester dla Singli 03.12.10, 21:49
                              ....a jak ze szczegolami to co?,
                              niech sie uczy.
                              ....wiem sagi wiem,dlatego pytam,
                              chyba zaczne buzki stawiac.
                              • wrzosowapolana Re: Sylwester dla Singli 04.12.10, 18:47
                                No, ja też ciekawa jestem tych szczegółów wink
                                • filip505 Re: Sylwester dla Singli 05.12.10, 01:30
                                  ....ciekawosc pierwszy stopien do..............
                                  rozkoszy,popieram.
                                  • wrzosowapolana Re: Sylwester dla Singli 05.12.10, 10:53
                                    hehehe...No, to pięknie wtopiłeś Sagiego: jak się nie podzieli szczegółem, to nas pozbawi rozkoszy big_grin Ciekawe, czy mu sumienie na to pozwoli wink
    • malwek666 Sylwester 2010/2011 pod Warszawą. Priv. Sylwester 31.12.10, 01:32
      poszukiwane chętne panie na wieczór sylwestrowy.
      Odległośc ok. 30 km od Warszawy w okolicach Mszczonowa.
      Na terenie będę Ja i mój kolega sympatyczny.
      Poszukujemy 2-4 kolezanek, które chciałyby spędzić wieczór sylwestrowy
      w miłym towarzystwie. smile
      Dojazd z Warszawy do miejsca sylwestrowego moim autem.
      Wyjezdzam w piątek około 16:00-17:00 za Warszawę. smile

Chętne kolezanki prosze pisać na sylwester2010@sub.pl
      Na pewno bedzie sympatycznie. Ja i kolega należymy do sympatycznych facetów wink
      Osoby chętne proszone są o pozostawienie kontaktu telefonicznego,
      aby przyspieszyć kontakt przedsylwestrowy.

Jak wyżej, ilośc Panów, to dwie osoby i dwa pieski i 4 konie i nie wiem co jeszcze..
      ..może np. Jeep terenowy do jazdy po śniegu...

Zapraszam. smile
      Kris.
    • malwek666 Sylwester okolice W-wa 2010 dla 2-4 pań, panien 31.12.10, 01:41
      poszukiwane chętne panie na wieczór sylwestrowy.
      Odległośc ok. 30 km od Warszawy w okolicach Mszczonowa.
      Na terenie będę Ja i mój kolega sympatyczny.
      Poszukujemy 2-4 kolezanek, które chciałyby spędzić wieczór sylwestrowy
      w miłym towarzystwie. smile
      Dojazd z Warszawy do miejsca sylwestrowego moim autem.
      Wyjezdzam w piątek około 16:00-17:00 za Warszawę. smile

Chętne kolezanki prosze pisać na sylwester2010@sub.pl
      Na pewno bedzie sympatycznie. Ja i kolega należymy do sympatycznych facetów wink
      Osoby chętne proszone są o pozostawienie kontaktu telefonicznego,
      aby przyspieszyć kontakt przedsylwestrowy.

Jak wyżej, ilość Panów, to dwie osoby i dwa pieski i 4 konie i nie wiem co jeszcze..
      ..może np. Jeep terenowy do jazdy po śniegu...
      Fajnie,aby dziewczyny, panie nie były pruderyjne..podstawa to dobra zabawa.... smile

Zapraszam. smile
      Kris.
      • wrzosowapolana Re: Sylwester okolice W-wa 2010 dla 2-4 pań, pani 31.12.10, 07:27
        Jakie to miłe! 4 bezpruderyjne panie, a na każdą przypada jeden koń, pół psa i pół mężczyzny. Zapowiada się dobry ubaw, szkoda, że mieszkam tak daleko sad A mówią, że współcześni Polacy nie mają już ułańskiej fantazji.
        Kristin.
        • natla Re: Sylwester okolice W-wa 2010 dla 2-4 pań, pani 31.12.10, 08:42
          big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
          • izis52 Re: Sylwester okolice W-wa 2010 dla 2-4 pań, pani 31.12.10, 08:48
            No, no, ciekawe jakiej rasy ? Faceci, psy, konie ? A jeeeep jakiej marki ? Sylwester musi mieć klasę.
            • wrzosowapolana Re: Sylwester okolice W-wa 2010 dla 2-4 pań, pani 31.12.10, 12:35
              Tia...Wszystko ma jakąś klasę. Nawet worek kartofli wink
              • natla Re: Sylwester okolice W-wa 2010 dla 2-4 pań, pani 31.12.10, 12:54
                Taaa? To pewnie najpierw by nas pyrami uraczono, a potem do roboty? O nie! Klasycznych worków nie lubie. big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka