eurytka 08.12.10, 07:24 Młoda dziewczyna patrząc w lustro, coś innego widzi w nim, a co dopiero może ujrzeć babol Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurytka Re: przed lustrem 08.12.10, 08:22 Przypadkiem znalazłam to Wygłodniała jakaś, żołądek pusty, anorektyczka czy bulimiczka? Spracowana i uchodzona, widać po dłoniach i stopach. No ale seksowna jest, ma to co trza. Inne obejrzeć można tu: www.allposters.pl/-st/Kobieta-w-ogrodzie-Picasso-plakaty_c96868_.htm Odpowiedz Link
eurytka Re: przed lustrem-Karalusznia i jamochłonnia 08.12.10, 09:06 Karalusznia i jamochłonnia idę do roboty www.miejski.pl/slowo-Karalusznia+i+jamoch%C5%82onnia Odpowiedz Link
natla Re: przed lustrem-Karalusznia i jamochłonnia 08.12.10, 09:32 A to ci nowość Nie podchodzę więc do lustra, bo czuję się jak Twój Picasso. Odpowiedz Link
eurytka Re: przed lustrem-Karalusznia i jamochłonnia 08.12.10, 10:11 Z obrazów Picasso to ja wnioskuję, że każdy w tym lustrze widzi, to, co chce widzieć. Czyli można powiedzieć, że ten artysta był również psychologiem Dziś humor mam lepszy, jestem wyspana i wyleżana. Produkty mam, więc obiad upichcę, pewnie nawet pierogi ruskie Czuje sie jak kobieta kwiat, która wedle niego wygląda tak: a szczęśliwa dzis jestem i to bez powodu a felicita brzmi tak: www.youtube.com/watch?v=Q0wZQbK938Y Odpowiedz Link
eurytka Re: przed lustrem- wyczesana:) 08.12.10, 10:49 no która jeszcze nie wyczesana Do roboty! www.youtube.com/watch?v=4AYiMGa2A2c Odpowiedz Link
natla Re: przed lustrem- wyczesana:) 08.12.10, 11:04 Energia Cię po piccasowsku rozrywa! Ja już po gimnastyce przy Flici'cie Odpowiedz Link
eurytka Re: przed lustrem- wyczesana:) 08.12.10, 11:16 Cudna ta polska wersja felicity. Nie znałam. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: przed lustrem-Karalusznia i jamochłonnia 08.12.10, 16:22 Lubię Picassa, choć słabo go znam. Całe, no prawie, serce ukradli mi impresjoniści. A ten obraz jest p i ę k n y! Odpowiedz Link
misia007 Re: przed lustrem-Karalusznia i jamochłonnia 08.12.10, 17:04 Uploaded with ImageShack.us Mam taki obraz "Wyklejanka z Picassem w tle" lubię go bo wesoły taki.Impresjonistów uwielbiam .A tak w ogóle to mam dużo obrazów bo przyjażnimy się z malarzem . Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: przed lustrem-Karalusznia i jamochłonnia 08.12.10, 18:41 Misia , już drugi raz dajesz ten bohomaz z tej samej perspektywy , zróbże wreszcie z drugiej strony zdjęcie, z tamtej jest o wiele ciekawszy ...się zniecierpliwię wreszcie Z tym lustrem to was chyba pokręciło powiedzmy pieszczotliwie Ludzie , ja i tak w was widzę to co chcę zobaczyć i żadna nad wyrazistość nie jest mi obca , na litośc nie stójcie teraz godzinami zastanawiając się co by tu skrócić uciąc i wyrzucić . Nie da się . Ten typ tak ma . im bardziej jest swojski tym jest milszy przystępny i wrażliwy . No... ładnie wyglądam ? Taaaa.... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: przed lustrem-Karalusznia i jamochłonnia 08.12.10, 18:43 Aha , karaluchy bardzo lubią się chować za lustrem , zresztą sprawdźcie same ... Odpowiedz Link
misia007 Re: przed lustrem-Karalusznia i jamochłonnia 08.12.10, 19:35 Na bohomaz to i perspektywa....wystarczająca. Odpowiedz Link
eurytka Re: przed lustrem- wyczesana felicita 08.12.10, 19:52 Celem tego wątku nie była promocja Picasso Obrazek "Dziewczyna przed lustrem" rozpoczynający wątek mam w wymiarze 11x15 nad jednym z luster, by mi i domownikom przypominał, że lustra są.... fałszywe. W szybach wystawowych, to już nie przeglądam się wcale, a w jednym warzywniaku u mnie mają takie ...powiększajace, żeby jarzyny były okazałe Kupuję tam ze zwieszonym wzrokiem Najlepsza z tego jest felicita po polsku www.youtube.com/watch?v=4AYiMGa2A2c Słuchałam jej dziś ze dwadzieścia razy i..... działa Odpowiedz Link
mala200333 Re: przed lustrem 08.12.10, 18:17 Jak musze to patrze, jak nie musze to nie zerkam...wole cztrac ksiazki..ot co! Odpowiedz Link