Dodaj do ulubionych

Nowy model faceta.

08.01.11, 20:15
Dla zmiany nastroju - może coś o panach ?
Dowiedziałam się właśnie o modnych modelach panów:
1. Biutuś - taki ładny, wymuskany, wydepilowany (kosmetyczka, kremiki, botoks) np. Kammel, Ibisz no i tacy mniej znani, których spotykamy w realu.
2.Silver surfer - mimo siwych włosów serfuje na falach życia zatrzymując się na czterdziestce i grama więcej nie dopuszcza. Najbardziej znani: Grzegorz Markowski, J. Józefowicz, a niedługo dołączy Kuba Wojewódzki. Powiem, że znam kilku takich i na dystans podziwiam energię w utrzymywaniu się na fali.
O starych modelach nie wspominam zakładając, że te modele oswojone big_grin big_grin
Obserwuj wątek
    • filip505 Re: Nowy model faceta. 08.01.11, 20:29
      ....ale jaja.............musza miec,a tego nie
      widac.
      ....nie da sie zatrzymac czasu,czas to nie tylko
      wyglad,to doswiadczenie,te zyciowe,nic go
      nie zastapi.
      • izis52 Re: Nowy model faceta. 08.01.11, 20:35
        Szczerze mówiąc w tych modelach akurat bardziej liczy się wygląd. A może nasze dziewczyny takich lubią ??? big_grin big_grin big_grin
        • wrzosowapolana Re: Nowy model faceta. 08.01.11, 21:20
          izis52 napisała:

> Szczerze mówiąc w tych modelach akurat bardziej liczy się wygląd. A może nasze
          > dziewczyny takich lubią ??? big_grin big_grin big_grin

Owszem, lubię zadbanych mężczyzn. Ja też o siebie dbam.
      • wrzosowapolana Re: Nowy model faceta. 08.01.11, 21:18
        filip505 napisał:

> ....ale jaja.............musza miec,a tego nie
        > widac.
        > ....nie da sie zatrzymac czasu,czas to nie tylko
        > wyglad,to doswiadczenie,te zyciowe,nic go
        > nie zastapi.

Czy te atuty byłyby dla Ciebie tak samo istotne u kobiety? smile Śmiem watpić.
        • filip505 Re: Nowy model faceta. 08.01.11, 23:14
          ....jaja u kobiety???????,dyskwalifikacja jako kobiety.
          • izis52 Re: Nowy model faceta. 08.01.11, 23:52
            No i masz....oni się chyba polubili ? smile Opisałam te modele, bo zwyczajnie śmieszy mnie na równi mężczyzna jak i kobieta, którzy na siłę udają młodzież. Czym innym jednak dla mnie jest normalne zadbanie, nawet z pomocą kosmetologii i medycyny od postawienia sobie za cel życia kreację wiecznej młodości. Wybaczam niektórym dobrym artystom przesadę, ale muszą mieć to "cóś".
            • polnaro Re: Nowy model faceta. 09.01.11, 18:04
              Już się rozpędziłam i jednak niepotrzebnie, bo sama Izis problem załatwiłabig_grin
              Sztuczności nie trawię ogólnie rzecz ujmując, a u mężczyzny...rety, katastrofasadcrying
              Artysta..., wiadomo artysta jest inny, takich rozumieją nieliczni; tak ma być, że coś musi zadziwiać; a normalnie...facet, to facet ma być.
              • natla Re: Nowy model faceta. 16.01.11, 08:48
                Też jestem za tym, żeby facet był facetem. A jeżeli bardziej dba o siebie niż inni, to to musi być niewidoczne. Jedno, co chcę widzieć i czuć wink, to czystość osobista. Zresztą podobnie jak u kobiety, u której czystość powinna być trampoliną do dalszego upiększania.
                Tacy ludzie prosto z wody , choć nam po trzydziestce potrzebny dalszy ciąg. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka