abeila 31.03.11, 11:45 Już dawno to zauważyłam, jednak dopiero teraz z tą mądrością się z wami podzieliłam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abeila Re: W Internecie straszy! 31.03.11, 14:08 Ot choćby wątek o szukaniu sponsorki, w którym nawet się nie wypowiem by nie dać satysfakcji gdyż nie wolno i nie warto odpowiadać na wątki łamiące regulamin. Ostatnio były dwa zabójstwa "internetowe". w jednym zginęła dziewczyna gdyż nie pasowała innym internautom w drugim przypadku zginął wikary, gdyż zaprosił swego rozmówcę do domu, nawet odebrał go z dworca! Poza tym tym są ludzie, którzy cię namierzają, śledzą twój adres, szukają zemsty....itp. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: W Internecie straszy! 31.03.11, 17:38 Tak, pisałam już kiedyś o tym. Internet wcale nie jest taki anonimowy... Odpowiedz Link
graga211 I nawet nie wiecie.... 02.04.11, 10:03 ...że Natla jest już tylko eteryczną duszyczką. Kiedyś zaprosiła do siebie dwie forumki, ugościła je po królewsku, a one na odchodnym udusiły ją wylewnymi uściskami. Cały Śląsk o tym huczał! Pozdrawiam Szefową oraz wszystkich uczestników tego forum - gra. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: I nawet nie wiecie.... 02.04.11, 10:10 Jeśli potrafisz pozdrawiać duszyczki to pewnie medium jesteś Odpowiedz Link
natla Re: I nawet nie wiecie.... 02.04.11, 11:27 Ty nie pozdrawiaj Grago, Ty się "bier do jakiejś forumowej roboty". No! Dawno nie było tu żadnych zdjęć z Beskidów, a może i z dalekich krajów? Odpowiedz Link
graga211 Re: I nawet nie wiecie.... 02.04.11, 18:42 Ciiii.... nie wywołuj wilka z lasu! Odpowiedz Link
tofika Re: I nawet nie wiecie.... 02.04.11, 19:10 [b]graguś o Tobie wczoraj myślałam --kiedyś były milutkie życzonka- a co? dziś się stało ,że nić?. BUZIACZKI KOCHANADZIEWCZY BO-- Odpowiedz Link
natla Re: I nawet nie wiecie.... 02.04.11, 19:50 Tofiko, z ciągłej dla Ciebie wyrozumiałości, skasuję Twoje ostatnie 2 wpisy. Jeżeli jutro napiszesz, że mam je przywrócić, to przywrócę. Odpowiedz Link
tofika Re: I nawet nie wiecie.... 03.04.11, 19:35 natla ,ok widok gragi i bęc od razu napisałam graga-te moje chłopaki to żonaci bardzo fajniutko prosperujące rodzinki jestem szczęśliwą babusią siedmiokrotnie już -oby zdróweczko to do setki dolecimy... { dziś miałam sen brałam udział w konkursie skoków" na bandzi" z 4 pietr bloku a ja sprawdziłam sznur i okazało się ze on jest zwykły -spr umocowanie i ambitnie zamiast skoczyć zaczęłam schodzić po ścianie bloku hihi..} --reszta się poukłada. A forum - to taka zabawa - odskocznia zajęciciel czasu .... gdybym zamieszkała w pobliżu dzieci miałabym bawiownuczenie pozdrawiam serdecznie -milutko,cieszę się ,że od razu się odezwałaś Odpowiedz Link
tofika Re: I nawet nie wiecie.... 03.04.11, 20:01 filip to czarodziej- ? już kiedyś pytał o matyjaśnie- zdawało mi się, że odpowiedziałam Odpowiedz Link
graga211 Re: I nawet nie wiecie.... 02.04.11, 20:26 Ależ witaj, witaj, Tofiko! Nie spodziewałam się Ciebie. Naprawdę bardzo mi miło, że myślałaś o mnie , a nade wszystko, że jesteś i cieszysz się dobrą kondycją. Jak tam Twoje chłopaki? A Twoje forum?? Niezmiernie rzadko zaglądam, gdyż to forum ciągle jest młode, kalendarz tutaj nie gubi kartek, a mój...niestety...coraz szybcie i szybciej, heh. Ale miło jest zajrzeć do "rodzinnego" domu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
filip505 Re: a jednak straszy:) .... 02.04.11, 23:52 ...mozecie to na polski czy angielski przetlumaczyc, jakos nie moge was "zlapac",moze w koncu ktos mi tez napisze co znaczy "matyjasnie,"moja ciotka nierodowita slazaczka tego slowa urzywala,mowila ze to ani dobrze , ani zle ,ale tez nie srednio,jak pamietam, Odpowiedz Link
filip505 Re: Masz Filipku :) 03.04.11, 17:47 ....dzieki,jednak ciotka miala racje,ciezko to precyzyjnie zdefinjowac,jest to slowo czesto slyszane?. Odpowiedz Link
natla Re: Masz Filipku :) 03.04.11, 18:00 Ja chyba też nie albo w trochę innej formie. Czy coś może być maśne.....? Odpowiedz Link
graga211 Masne... 03.04.11, 20:02 ...słyszałam. Podobno znaczy tłuste. Poprzedniego też nie słyszałam. Musi jaka rzadkość. Odpowiedz Link
tofika Re: Masne... 03.04.11, 20:16 nie, nie filip pytało" matyjaśnie " pl.wiktionary.org/wiki/matyja%C5%9Bnie Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Masne... 04.04.11, 07:08 graga211 napisała: > ...słyszałam. Podobno znaczy tłuste. > Poprzedniego też nie słyszałam. Musi jaka rzadkość. Tłusty, ale raczej w znaczeniu "gruby". I Natla ma rację: to się nie wymawia z takim twardym "s". Odpowiedz Link
natla Re: Masne... 04.04.11, 07:54 Masne, tuste...... Masne nie róna się dobre,? no bo tuste, to tuste. No i tak rozmawiają wielkie znawczynie j. śląskiego Odpowiedz Link
irsila Re: Masne... 28.04.11, 15:27 Atakowana jestem ze wszystkich stron. Ktoś sobie upodobał mój zgon. Ale zapomniał niestety, że oprócz "wybiórczej gazety" gdzie indziej, znajdę bezpieczny schron. Pa, pa, pa, całusków 102! Odpowiedz Link