Dodaj do ulubionych

Hoffman kłamie

04.04.11, 11:43
To takie małe i duże kłamstwa, które jednak mają stworzyć nieprawdziwy obraz, np. RAŚ. Ta organizacja nie chce oderwania się od Polski. Wprost przeciwnie. To link do jej statutu. Wystarczy przeczytać dwa pierwsze paragrafy.
www.rasopole.org/downloads/statut-organiczny-lipiec2010.pdf
Inna sprawa, zmiana koloru krzesełek na stadionie. One nie miały być biało-czerwone, ale czerwone "w różnych odcieniach czerwieni"), a to zdecydowanie zmienia obraz sytuacji. Kolor czerwony nie jest naszą barwą narodową.
RAŚ nie chce autonomii tylko dla siebie, ale jest to koncepcja tej organizacja dla całej Europy. Takie małe przekłamania...
Obserwuj wątek
    • izis52 Re: Hoffman kłamie 04.04.11, 12:24
      Kłamie, a chmura przysłania PIS. Swoja drogą, czemu wytrawny polityk nie mówi na tyle zrozumiale, aby nikt nie musiał tłumaczyć, co miał na myśli, czyli odkręcać wypowiedzi jak robi się szum.
      • natla Re: Hoffman kłamie 04.04.11, 12:32
        To właśnie jest problem PIS.....składne i jasne mówienie, bez późniejszego tłumaczenia i wywijjania się. Nie wiem, co Hoffman nakłamał, ale tera nie mam czasu sprawdzać. Moze jakis link na potem podrzucisz Wrzosie przebrzydły? big_grin
        • natla Re: Hoffman kłamie 04.04.11, 12:33
          O pardon, w pośpiechu przeczytałam Izis jako Wrzosowisko. Dobra, potem poczytam.
          • misia007 Re: Hoffman kłamie 04.04.11, 12:38
            E tam Hoffman, to pomysł prezesa a reszta pretorian tylko powiela.
            • wrzosowapolana Re: Hoffman kłamie 04.04.11, 17:50
              Strzeliłam mu byka w nazwisku, ale nie zmieniam. A co tam smile Jakby co to się wytłumaczę, że trzeba "czytać ze zrozumieniem" i "nie wyrywać z kontekstu" smile
              • sioma1 Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 10:46
                Te wszystkie Hoffmany, Brudzińskie, Kurskie, Błaszczaki, czy warto sobie nimi głowę zawracać ? Z drugiej zaś strony, abstrahując co nieco, co warci byli by ów zacni panowie bez swego GURU ? Dla mnie to dramat grecki z chórem w tle !
                • wrzosowapolana Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 10:51
                  A dla mnie Cyrk Arenasmile, ale ja sobie nimi głowy zawracać nie chcę - to oni mi ją zawracająsmile
                  • natla Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 11:44
                    Podpisuję się pod Wami. To oni nam zarwacają głowę, ale my ich nie potrafimy niesłuchać wink
                    Dla mnie to rodzaj masochistycznej rozrywki.
                    • izis52 Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 11:59
                      natla napisała:

> Podpisuję się pod Wami. To oni nam zarwacają głowę, ale my ich nie potrafimy ni
                      > esłuchać wink
                      > Dla mnie to rodzaj masochistycznej rozrywki.
                      Właśnie tak. Wczoraj u Lisa - skłonna byłam polubić Kalisza i smile nawet Jakubiak, bo kontrowali Brudzińskiego.
                      • misia007 Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 12:05
                        Czy aby zawsze rozrywka???Nieraz słucham z przerażeniem,że takie głupoty im się roją wobec których trudno przejść obojętnie, nie skomentować.
                        • natla Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 13:19
                          To ja Misiaczku jestem o jeden krok przed Tobą. Chyba już mnie niczym nie mogą zaskoczyć czyli żadną głupotą, perfidnym kłamstwem czy za przeproszeniem Misiu wywracaniem, kota do góry ogonem. Bardziej i to o wiele wkurzają mnie ci wszyscy, którzy wierzą w te brednie.
                          Rozmawiałam wczoraj z pewnym panem, zdeklarowanym pisowcem. Ponieważ pan na poziomie, więc rozmowa była normalna, ale......on na moje pytania czy argumenty odpowiadał "nie bo nie" lub "tak i już", a ja mu 2 razy potwierdziłam jego zarzuty w stos do SLD i rządzących. Nie omieszkałam tego na koniec rozmowy podkreślić.
                          Atmosfera pożegnania z jego strony była lodowata. big_grin
                          • misia007 Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 14:49
                            Mam dwie koleżanki pisolubne niestety i jest tak.Na tematy polityczne ani słowa bo by poszło na noże i to tak,że powiedzmy z mojej strony scyzoryk a z ich....maczeta.Jakoś nam to się udaje już lat parę ale konwersacja jest mocno zubożona i kto wie czy wreszcie nie....pękniemy.
                            • natla Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 15:00
                              W takim przypadku miej blisko siebie komórkę, żebyś na 999 mogła natychmiast zatelefonować big_grin
                            • sioma1 Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 15:12
                              Misia, to trąci kibolstwem.
                              • misia007 Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 15:14
                                Spokojnie może to dalej pociągniemy ,w końcu lubimy się...trochę.
                                • filip505 Re: Hoffman kłamie 05.04.11, 18:41
                                  ....natla,z tym odwracaniem kota ogonem
                                  to troche uwazaj jak do misi piszesz czy do mnie,
                                  nie mozna to na raczki wziac za brzuszek i obrucic?????
                                  ....tak sie zastanawiam kto tych jarosiow od lat
                                  wybiera,z kim nie pogadam kazdy mowi ze nie on.
                                  • wrzosowapolana Re: Hoffman kłamie 06.04.11, 16:37
                                    Pogadaj z tymi od ojca dyrektora smile
                                  • natla Re: Hoffman kłamie 06.04.11, 16:53
                                    Napisałam Filipie "za przeproszeniem wywracanie kata.....", więc mam nadzieję, chociaż nikłą, ze mi wybaczycie big_grin
                                    Natomiast to jest właśnie śmieszne, ze ludzie optujący za PIS-em niechętnie się przyznają, a jeżeli już, to bardzo zawadiacko, jak na pisowca przystało. O dyskusji zapomnij. Twardym argumentom za innymi partiami odpowiadają (o ile w ogóle odpowiadają) argumetami rodem z sf, typu zamach Tuska i Putina. Więc lepeij nie dyskutować.
                                    A Ty ciesz, że nie spotykasz.....widocznie obracasz sie we właściwych środowiskach.....choć akurat tam, u Ciebie wydaje mi sie to wielką sztuką big_grin
                                    • wrzosowapolana Re: Hoffman kłamie 06.04.11, 18:56
                                      Jeszcze gorzej miałby w Szikagosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka