sagittarius954 Re: NATLU - STO LAT ! 16.06.11, 12:46 Żebyś chyżo z Topem na spacery biegała Żebyś chętnie na forum Swój głos udzielała Żebyś z chlubą świat cały na swych nogach zwiedzała Żebyś troli chłostała słowem nieprzyzwoitym Żebyś chwacko chuchała na świeczki z tortu swego Żebyś chłonnie z usmiechem szła przez życie po prostu przyzwoicie . Sagi Odpowiedz Link
izis52 Re: NATLU - STO LAT ! 16.06.11, 13:23 Sagi, ależ się wstrzeliłeś w temat tym wierszem. Natla obchodzi urodziny na szczycie Wielkiej Raczy (ponad 1200 n.p.m) razem z przyjaciółmi i Topem. Właśnie to zobaczyłam i usłyszałam....., ode mnie nie tak daleko. Odpowiedz Link
takanietaka Re: NATLU - STO LAT ! 16.06.11, 13:42 i ja się dołączam - żyj i nic się nie martw! Odpowiedz Link
malwina52 Re: NATLU - STO LAT ! 16.06.11, 13:46 Samych szczesliwych dni, a czego tylko pragniesz - by zycie dalo Ci. Odpowiedz Link
czarna12.3 Re: NATLU - STO LAT ! 16.06.11, 14:24 izis52 napisała: > Sagi, ależ się wstrzeliłeś w temat tym wierszem. Natla obchodzi urodziny na sz > czycie Wielkiej Raczy (ponad 1200 n.p.m) razem z przyjaciółmi i Topem. Właśnie > to zobaczyłam i usłyszałam....., ode mnie nie tak daleko. Natla świętuje na szczycie? To ja z nizin, znad morza, niech z wiatrem leci- wszystkiego co dobre! Odpowiedz Link
eurytka Re: NATLU - STO LAT ! 16.06.11, 17:39 Do Natli, portu pięćdziesięciolatek, kosmiczny zawinął statek z różnymi prezentami i z najlepszymi życzeniami: Zdrowia , 100lat i niech wszelki ma dostatek. Odpowiedz Link
misia007 Re: NATLU - STO LAT ! 16.06.11, 18:17 Natlo,100 lat szczęsliwych,ciekawych i zdrowych!!! Odpowiedz Link
graga211 Re: NATLU - STO LAT ! 16.06.11, 18:43 Dołączam: www.youtube.com/watch?v=jYTK9im4dyc&feature=related Odpowiedz Link
natla Re: NATLU - STO LAT ! 17.06.11, 07:57 Kochani, baaaardzo serdecznie dziękuję za dobre słowa. Izis mnie (starą rypę ) dołapała rzeczywiście na Wieliej Raczy, przy schroniskowej herbatce. Jeżeli dzień urodziń jest przepowiednią, to następny rok powinien być bardzo udany. Cudowna pogoda, dobra kondycja i humor, przecudne widoki, mili ludzie wokół, grzeczny Top , centrala telefoniczna w komórce. Zrobiłam sobie chyba najlepszy prezent tą wycieczką. Potem jeszcze ognisko w miłym gronie. No i "torta była" też oczywiście. Gospodyni zrobiła. Tu w ogóle sa przemili ludzie. Dzięki jeszcze raz i obiecuję, że od czwartku się poprawię na forum Odpowiedz Link
graga211 Re: NATLU - STO LAT ! 17.06.11, 09:57 Ciekawe, czy utrzymało się to samo kierownictwo, które było lata temu, kiedy spędziliśmy tam z naszymi dziećmi ferie zimowe. Właściciele dbali o rodzinną atmosferę zupełnie jak Lohmanowie na Skrzycznem. Jeśli tak, pozdrów ich serdecznie od byłych uczestników dwutygodniowego pobytu (nie będą pamiętać nazwiska, dlatego nie podaję). I czekamy na Ciebie! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: NATLU - STO LAT ! 17.06.11, 17:54 Pisała z rana , kaca nie miała? Pewnie Top Pania przegnał przełęczami , iiii co to za urodziny bez bolącej głowy , żeby chociaż prąd w herbatce był... ) Odpowiedz Link
filip505 Re: NATLU - STO LAT ! 17.06.11, 20:56 ....nie wiem co tu mozna jeszcze dodac po naszych poetach,po prostu badz zawsze szczesliwa,....no i psa nie zamecz na smierc, on tylko na lapkach,ty z kijami czy ciupaga pewnie, pozdrawiam. Odpowiedz Link
polnaro Re: 200 lat 21.06.11, 11:08 Ja też świętowałam i dlatego taka spóźniona tu swoje życzenia upycham jeszcze. Najlepszego, najszczęśliwszego i najpiękniejszego tego czego potrzebujesz. Muszę zapytać, bo mnie ciekawość udusi, czy to Święto jest 16 czerwca? Odpowiedz Link
natla Re: 200 lat 22.06.11, 07:15 Dzięki, dzięki Graga, chyba na Raczy jest nowe kierownictwo. W każdym razie w pustym schronisku obsługiwała nas młody człowiek, którego brat tam kierownikuje. Sagi, ja tak piję (o ile w ogóle piję), żeby nie mieć kaca. Tak Polnarko, 16-tego i coś mi się zdaje, że Ty też, więc zdrowia i dobrych ludzi koło sie. Odpowiedz Link
natla Re: 200 lat 22.06.11, 07:28 Obchody nie skończyły się na 16-tego. !8-tego przyjechali (niespodzianka) przyjaciele w liczbie 6 osób z 2 tortami i kiełbasą na ognisko. Rano poszli na Raczę, a po południu i wieczór miało być ognisko i i inne szaleństwa. Niestety.......stało się coś najgorszego, co mogło się chyba stać. Kuzynka, z którą między innymi tam "wakacjowałam", otrzymała wiadomość o tragicznej śmierci swojej córki. Możecie sobie wyobrazić, co się działo. W niedzielę zwinęliśmy majdan i wrócili do domu. Odpowiedz Link
natla Re: 200 lat 22.06.11, 07:20 A wiecie Pierożki, że teraz wiem, iż spotkanie na Rusinowej to pryszcz. Możemy nawet spotkać się nad Zmarzłym. Choć jak nie pozbędę się Topa, to zostanie nam zdobycie Chochołowskiej lub Gubałówki. Odpowiedz Link
natla Re: NATLU - STO LAT ! 22.06.11, 07:17 Filipie, albo pies albo kije.....niestety. W związku z tym kijków w ogóle nie używałam. Odpowiedz Link
polnaro Re: NATLU 22.06.11, 08:26 Zamaszyście świętowałaś - hej! Właśnie, ja też. Traumatyczne zdarzenia dopadają wszędzie - niestety. Kijki dla Topa albo Topa w kijki i na plecy /można też na klatę/. Odpowiedz Link