Dodaj do ulubionych

Dzień dobry :D

25.07.11, 06:56
U mnie pada ...
http://tinypic.pl/i/00109/ff6srqwuh7bg_t.jpg
Obserwuj wątek
    • goskaa.l Re: Dzień dobry :D 25.07.11, 07:34
      A u mnie słońce. Padało cały koniec tygodnia, dopiero w połowie soboty przestało. Za to wiatr był pierwszej klasy (no, może nie mistrzowskiej, bo głów nie urywało)!
      • izis52 Re: Dzień dobry :D 25.07.11, 08:02
        Hej, u mnie tylko sobota się spisała, a właściwie słońce. Wczoraj i dziś ponuro, siąpi, leje sad,
        końca nie widać..... Humor stosownie do pogody - nijaki, ze skłonnościami do smęcenia.
        • xy.5 Re: Dzień dobry :D 25.07.11, 09:53
          Witam,wczoraj lało i grzmiało,padał grad a dzisiaj chwilowa cisza,zobaz=czyny co będzie ,póki co chłodno i ponuro,miłego dnia i całego tygodnia.
          • misia007 Re: Dzień dobry :D 25.07.11, 17:20
            Nawet jakby słońca trochę ale padać MA!!!!
            • xy.5 Re: Dzień dobry :D 26.07.11, 12:00
              Witam,w nocy padał,dzisiaj godzinkę pogrzało słoneczko i znowu czarne chmury wiszą.
              • filip505 Re: Dzień dobry :D 26.07.11, 21:14
                ...wczoraj w miescie ciut popadalo,na szczescie
                sie ochlodzilo,z rana 25 teraz teraz 30,jakaz
                ulga po ostatnich czterdziestkach,
                w gorach wczoraj mocno wlalo,na szczescie.
                • graga211 Re: Dzień dobry :D 27.07.11, 08:30
                  Czy znacie: "Jeśli Jaś się rozczuli, a Anna go nie utuli, to będzie płakał aż do Urszuli" ?
                  W Jana był deszcz, wczoraj w Anny również, czyli lania mamy jeszcze - o rany! - sami zajrzyjcie do swoich kalendarzy...!... https://supergify.pl/images/stories/Buzia/006.gif
                  • xy.5 Re: Dzień dobry :D 27.07.11, 10:24
                    Witam,deszczu ci u nas dostatek również i dziś,miłego dnia.
                    • polnaro Re: Dzień dobry :D 27.07.11, 10:53
                      Graguś....., dobić nas chcesz?
                      Na dzień dobry coś by optymistycznego palnąć potrzeba, ale
                      niestety mży, kropi, marnie jestsad
                      • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 27.07.11, 11:49

Ale ciepło , własnie siedzę sobie prawie rozebrany balkony ot5warte okna uchylone i8 czuje że jest ciepło , taki parny tropik , ostatecznie z dwojga złego jak ma padac to niech będzie tropik , i grzyby może się ruszą ...
                        Dzień dobry ...
                        • polnaro Re: Dzień dobry :D 27.07.11, 12:03
                          Na grzyby....prawisz?
                          Otruć mnie chcesz?
                          • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 27.07.11, 12:08
                            mglejarką pochwiastą??? a chciałabyś ??big_grinbig_grinbig_grin
                            • polnaro Re: Dzień dobry :D 27.07.11, 12:10
                              Co to za jegomość?
                              Może warty grzechu?
                              • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 27.07.11, 12:17
                                tak zwana panienka, ale teraz nie wolno kopiowac z innych stron więc ci nie pokaże grzybka big_grin bo znowu powiedzą że ukradłem ...
                                • graga211 Re: Dzień dobry :D 27.07.11, 15:46
                                  Tia.... "teraz nie wolno kopiowac z innych stron" - to jak będziemy dyskutować?
                                  Gdzie ten przepis?
                                  Taki link chyba możesz skopiować...heh.
                                  • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 27.07.11, 16:11
                                    ale nie samej fotografii prawa autorskie .sad Jakby facet stworzył grzyba może on sam grzyb
                                    • izis52 Re: Dzień dobry :D 28.07.11, 08:30
                                      Witam i uprzejmie donoszę; po wczorajszej ulewie - niebiosa widać wyczerpały limit, a słoneczko nieśmiało wyziera za chmurki. Odnotowuję umiarkowaną poprawę nastroju z powodów bardzo osobistych. Ogólnie idzie ku lepszemu smile
                                      • polnaro Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 08:14
                                        No to popychamy, popychamy......może przyśpieszy.
                                        Pochmurno i durno - póki co.
                                        Do roboty.
                                        • graga211 Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 08:46
                                          Witam sąsiadeczkę zza miedzy - ups! zza górki wink - oraz wszystkich tu zaglądających.
                                          Dla potwierdzenia naszych deszczowych utyskiwań załączam wczoraj pstryknięte foty:

1. Skrzyczne całkowicie przysłonięte chmurą ciężką od nadmiaru wody:
                                          i56.tinypic.com/slnsj9.jpg
                                          2. Polnaro moknie za tą "górką". Hop! hop! ahoj!:
                                          i56.tinypic.com/slnsj9.jpg
                                          A zdjęcia dedykuję głównie Filipowi tak bardzo już tęskniącemu za chmurami wink
                                        • graga211 Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 08:54
                                          Cosiś s rana mi nie wyszło.....
                                          to miał być ten link: tinypic.pl/dgr35qnk6jm7
                                          Dzisiaj już nawet nie widać pierwszego planu, gdyż chmury oparły się o pola i ogrody....bleee.
                                          • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 10:59
                                            Dzień dobry w Warszawie słonko zrzadka chowające się ze chmurki big_grin

http://tinypic.pl/i/00110/esczcwuxsot2_t.jpg
                                            • graga211 Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 13:25
                                              Sagi, wam zawsze jakoś z górki wink
                                              • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 13:39
                                                bogatym zawsze słońce świecibig_grinbig_grin
                                                • graga211 Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 13:51
                                                  Skoro ich na nie stać, to im świeci wink
                                                  Zawsze coś za coś, a nie ciągle za darmo big_grin Ekonomia, panie, ekonomia!
                                          • polnaro Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 11:27
                                            Ahoj!
                                            Ładne widoki, szkoda, że nie na słońce.

A wiecie? big_grin Mam wysyp /chyba z 15/ pomidorów /doniczkowych/. Kurka, jeszcze mi przesiąkną tą wodą.
                                            • graga211 Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 13:26
                                              Zazdraszczam. Gdzie je trzymasz? Chyba na południowej ścianie pod zadaszeniem, czy tak?
                                              Podesłałabyś fotkę.. smile
                                              • filip505 Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 17:28
                                                ...graga,dzieki za chmury,pomogly,w tym tyg niezle
                                                wlalo,chyba,w gorach,w miescie roznie,u nas niewiele,
                                                w niektorych dzielnicach ostro,tak ze jeszcze raz
                                                dzieki,
                                                • izis52 Re: Dzień dobry :D 29.07.11, 22:03
                                                  Cudne widoki Grago, czy to słońce, czy deszcze. U mnie dziś, choc od stolicy z dala - przyjemny, dość słoneczny dzień, a i wieczór. Zaśmiewam się czytając "Bóg śpi na Mazurach" H.H. Kirsta.
                                                  To nie moje klimaty, ale ciekawe studium charakterów.
                                                  • filip505 Re: Dzień dobry :D 30.07.11, 04:14
                                                    ...graga,juz teraz nie chyba,od niedzieli spadlo 4,5 cm deszczu,
                                                    te twoje chmury okazaly sie ok,pierwszy raz od paru tyg podlewac
                                                    nie trzeba.
                                                  • graga211 Re: Dzień dobry :D 30.07.11, 09:26
                                                    Witam w weekend.
                                                    Cieszę się, że coś ruszyło ku lepszemu, a chmurki przyniosły nadzieję.
                                                    U nas podobno dopiero od środy zacznie się lato.
                                                    Ale w górach zawsze jest inaczej - chmury zaczepiają o szczyty i jak usiądą, to na dłużej.
                                                    Nad nizinami swobodnie przepływają, stąd pewnie porównanie ich do statków płynących po niebie i chyba też dlatego kocham lato nad morzem. Tam w ciągu dnia pogoda kilka razy się zmienia, a kilkudniowa letnia szaruga zdarza się rzadko. Moje dzieci są w Karwi nieopodal Rozewia, skąd zdają relacje.
                                                  • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 30.07.11, 12:12
                                                    Znowu pochmurno , ale mi to....tongue_out
                                                  • izis52 Re: Dzień dobry :D 30.07.11, 12:56
                                                    Mi tyż wink nigdzie się nie wybieram. Uzupełniłam w tut. bibliotece zapas i przy okazji - oczy wybałuszyłam na księgozbiór, urodę i nowoczesność wiejskiej biblioteki. Toż WBP w Krakowie się nie umywa sad
                                                  • xy.5 Re: Dzień dobry :D 30.07.11, 13:49
                                                    Witam w pochmurny dzionek,w nocy lało a teraz się zbiera,miłej soboty.
                                                  • natla Re: Dzień dobry :D 30.07.11, 15:04
                                                    Cześć, cześć. Dobrze XY, że choć dzień dobry nam mówisz wink big_grin
                                                    Izis, może Ci podrzucić na wieś kilkaset książek?
                                                  • izis52 Re: Dzień dobry :D 30.07.11, 15:11
                                                    Dziękuję Natlu. W ub. roku oddałam tu do biblioteki 4 wory i pudło książek. I tak na nowym już się nazbierało. Na wsi jeszcze 3 szafy różności, a serca nie mam porządku robić. Teraz mniej kupuję i dlatego po bibliotekach biegam.
                                                  • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 30.07.11, 15:28
                                                    Wnuczka obliczyła że mamy w domu 634 książki .z tymi które mam w wersalce big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • misia007 Re: Dzień dobry :D 30.07.11, 16:07
                                                    Witam tez znad książki! Znowu....pada,widać musi.
                                                  • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 30.07.11, 18:54
                                                    tak na dobranoc
                                                    http://tinypic.pl/i/00111/li5o04e1lc9w_t.jpg
    • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 31.07.11, 03:24
      Powiem Wam dzień dobry teraz , potem róznie może być ...mam nadzieję że nie przerywam wam snu , choć taki filip dopiero wdepnął na drinka do jakiegoś pabu
      • natla Re: Dzień dobry :D 31.07.11, 08:10
        Ależ za oknem ponury dzień. Ważne, że w duszy śpiewa big_grin
        • izis52 Re: Dzień dobry :D 31.07.11, 09:42
          Witam. Cieszę się Natlu. Niech śpiewa cięgiem smile od nocy do nocy....

U mnie raczej nuci cichutko, z nadzieją, przynajmniej do następnego razu smile.
          • xy.5 Re: Dzień dobry :D 31.07.11, 10:01
            Witam,u nas -ciągle pada-miłej niedzieli.
            • polnaro Re: Dzień dobry :D 31.07.11, 11:26
              Pada, pada...., pada.
              I tak to pogoda przygwoździła nas na cały dzień.
              Kto widzi słonko?

Sagi nie kładź się o 19, to po nocy nie będziesz lunatykować big_grin
              • misia007 Re: Dzień dobry :D 31.07.11, 12:30
                Słonka nie widać ale ....nie pada.
                • polnaro Re: Dzień dobry :D 01.08.11, 06:54
                  Kto to zapodawał 'idzie ku lepszemu'?
                  Dawać go tuuuuu...
                  A może gdzieś doszło?
                  Nie u nas, oj, nie.

A grzybów też ni ma.
                  Jutro uparcie wyjdą znowu szukać, tylko przynętę zmienią.
                  • misia007 Re: Dzień dobry :D 01.08.11, 10:13
                    Po wczorajszym armagedonie -pochmurno,wilgotno ale ....nie pada.
                    • filip505 Re: Dzień dobry :D 01.08.11, 18:43
                      ....fakt sagi ze to dobra pora zeby sie zaczac wybierac
                      do baru,
                      .....piekny weekend,wczoraj wieczorkiem ciut deszczu
                      z pol godz,woda w jeziorach prawie jak w wannie,
                      ryby leniwe,poza wegorzami,ale ich dawno nie lowilem,
                      • xy.5 Re: Dzień dobry :D 01.08.11, 19:27
                        Witam,dzisiaj był dzień bez deszczu chociaż pochmurny,miłego dnia,tygodnia i całego miesiąca.
                        • xy.5 Re: Dzień dobry :D 02.08.11, 09:26
                          Witam,dzisiaj (odpukać) jeszcze nie pada,miłego dnia.
                          • filip505 Re: Dzień dobry :D 02.08.11, 17:02
                            ...nie wiem czy powinienem tu pisac zeby nieuzasadnionej
                            zazdrosci nie wzbudzac,
                            slonce,temperatura jak ciala ma byc,wolal bym
                            chmury.
                            • misia007 Re: Dzień dobry :D 02.08.11, 17:10
                              nareszcie i u nas LATO!!!!
                              • filip505 Re: Dzień dobry :D 02.08.11, 17:16
                                ....no to nad wisle misiu.
                                • izis52 Re: Dzień dobry :D 03.08.11, 08:01
                                  Wstał cudny, słoneczny dzień. Wstał chyba wcześniej, a ja dopiero teraz to zauważyłam. Może będzie lato ?
                                  • misia007 Re: Dzień dobry :D 03.08.11, 09:18
                                    Jest lato....tylko jak długo to potrwa???
                                    • polnaro Re: Dzień dobry :D 03.08.11, 13:18
                                      Jest i niech siedzi, do licha.
                                      • xy.5 Re: Dzień dobry :D 03.08.11, 14:28
                                        Witam,dzisiaj dzień bez deszczu,chłodny mimo słońca,miłego dnia.
                                        • filip505 Re: Dzień dobry :D 03.08.11, 16:26
                                          ....u nas chlodny ranek,25 C,ale bedzie cieplej,
                                          niestety duzo cieplej.
                                          • xy.5 Re: Dzień dobry :D 04.08.11, 13:51
                                            Witam w słoneczny i ciepły dzień,miłego dnia.
                                            • izis52 Re: Dzień dobry :D 04.08.11, 16:32
                                              Wreszcie prawdziwe lato, a ja na to jak na lato....
                                              Witam i w plener się ponownie udaję smile
                                              • xy.5 Re: Dzień dobry :D 05.08.11, 10:42
                                                Witam,znowu się chmurzy,miłego dnia.
                                                • misia007 Re: Dzień dobry :D 05.08.11, 10:45
                                                  Witam u nas jeszcze pogodnie!
                                                  • izis52 Re: Dzień dobry :D 05.08.11, 15:11
                                                    Misiu, co to za "jeszcze" ??? Ma być słoneczko i jużżż. W Zakopane jadę z wnukiem w niedzielę....na kilka dni.
                                                  • misia007 Re: Dzień dobry :D 05.08.11, 18:54
                                                    Od jutra w Wawie ma padać,jak w Zakopanym ...nie wiem.
                                                  • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 05.08.11, 19:05
                                                    W Zakopanym nie będzie padac , będzie lać big_grin
                                                  • misia007 Re: Dzień dobry :D 05.08.11, 19:43
                                                    łomatko!!!
                                                  • natla Re: Dzień dobry :D 05.08.11, 21:51
                                                    U mnie upał i słoneczny dzień, ale ja już nosem po ziemi ryję, więc pewnie będzie lało. smile
                                                  • filip505 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 04:14
                                                    ....u mnie gwiazdzista noc,
                                                    ....moj kolega mowi "wszelki duch pana boga chwali"
                                                    jak wydazy sie cos niezwyklego,wiec;
                                                    wszelki duch pana boga chwali,natla sie obudzila!!!!!!!!!
                                                  • polnaro Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 09:28
                                                    Czy to aby pewne?
                                                    Ten duch bardziej rzeczywisty kiss
                                                  • xy.5 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 09:54
                                                    Witam,nie pada i świeci słońce,miłej soboty.
                                                  • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 10:20
                                                    Pochmurno i nie pada ...co za zjawisko....bry...wam...
                                                  • polnaro Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 10:23
                                                    Świeci przecież, odsłońcie te ......
                                                    Niech jest, Wy znów narozrabiacie sad
                                                  • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 10:39
                                                    komu świeci temu świeci a niektórym ciemność w oczy ...
                                                  • polnaro Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 11:14
                                                    Od pesymizmu ja tu jestem /jeszcze trochu/, i na razie mi się nie przepychaj, ustąp miejsca kobicie.
                                                    Jak kadencja minie, godnie oddam - chyba, że sie zasiedzę.
                                                  • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 14:31
                                                    Jak jest jeden tron to trza o niego walczyć . tongue_out
                                                  • izis52 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 14:57
                                                    Kto mi tu ulewę w Zakopanem zaklina ??? Ja tu z sercem na dłoni....i masz zapłatę wink
                                                  • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 16:47
                                                    Nie gadaj , jakbyś z sercem na dłoni szła to byś zimniutka była...
                                                  • misia007 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 16:56
                                                    humorek masz dziś pogrzebowy
                                                  • filip505 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 16:58
                                                    ...slonce niesmialo przez chmury siie przebija,
                                                    druga godzine juz kosze,konca nie widac,jak
                                                    na zlosc zaden gosc nie pryjechal,sam musze,
                                                    pierwszy raz od wypadku.
                                                  • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 17:20

leje ...ciurkiem . Żegnam was do jutra o ile się doczeka ... a bo w tym wieku to wiadomo kto z przepustki zostanie odwołany...tongue_out
                                                  • misia007 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 17:27
                                                    leje i grzmi, pa sagi
                                                  • filip505 Re: Dzień dobry :D 06.08.11, 18:39
                                                    ....chmury,nie takie piekne jak u gragi,ale
                                                    slonce nie prazy,trawa skoszona,na plaze czas,
                                                  • polnaro Re: Dobry wieczór :D 06.08.11, 19:18
                                                    HA.
                                                    U nas nie padało, mało tego /teraz Was dobiję/ słonko świeciło, o!
                                                    Trawę kosiłam, właściwie to poprawiałam, bo syn tak skosił wcześniej, że 'ścieżki' zostały i się wkurzyłam, jeść nie dam dziadowskiemu robotnikowi, no!
                                                    Jak to dobrze, że ktoś prysznic wymyślił big_grin.
                                                    Idę szukać czegoś zjadliwego, głód, głód mnie dopadł, co tam macie?
                                                  • izis52 Re: Dobry wieczór :D 06.08.11, 20:32
                                                    O takiej porze nie jadam smile, ale papryczek faszerowanych narobiłam i żegnam aniołka na 5 dni smile Mogę kurierem wysłać kilka big_grin
                                                    Deszczu nie było. Kotkę jutro zwracam właścicielom. Troszkę mi żal....tak cudnie mruczy.
                                                  • polnaro Re: Dobry dzień :D 07.08.11, 12:11
                                                    Papryczki pyszne big_grin, zjadam je u przyjaciół.
                                                    Oj, dziś wietrznie, podejrzane.....
                                                    Tylko nie deszcz jutro, takie piękne plany plenerowe mam, z widokami.
                                                    Miłego popołudnia bez burz życzę.
                                                  • misia007 Re: Dobry dzień :D 07.08.11, 12:36
                                                    Burze będą , przynajmniej w Wawie, to się czuje.Palny mamy urodzinowo-biesiadne, więc co mi tam.
                                                  • polnaro Re: Dobry dzień :D 07.08.11, 12:45
                                                    Moi poszli na Stożek, miło i spokojnie w domu, może nawet coś na deser.....trzasnę...a może po lody by.....
                                                  • sagittarius954 Re: Dobry dzień :D 07.08.11, 12:55
                                                    To ja se walne kielicha, ballantinesa na wspomaganie trawienia .
                                                  • misia007 Re: Dobry dzień :D 07.08.11, 12:57
                                                    na trawienie to lepsze.....siemię!
                                                  • sagittarius954 Re: Dobry dzień :D 07.08.11, 13:17
                                                    Misia ...big_grinbig_grin
                                                  • polnaro Re: Dobry dzień :D 07.08.11, 13:35
                                                    Siemię....big_grin na czczo, tylko !
                                                    Czy ja zresztą wiem?
                                                    Misia dawaj recepturę na tę siemienną nalewkę.
                                                  • misia007 Re: Dobry dzień :D 07.08.11, 14:39
                                                    łyżeczka na filiżankę dowolnego płynu ...byle ciepłego.
                                                  • misia007 Re: Dobry dzień :D 07.08.11, 14:41
                                                    a i mieszane ,nie wstrząśnięte ma być.
                                                  • xy.5 Re: Dobry dzień :D 08.08.11, 14:37
                                                    Witam,wczoraj było ciepło i bez deszczu,ale w nocy znów polało i teraz duszno i zachmurzyło się,miłego dnia.
                                                  • filip505 Re: Dobry dzień :D 08.08.11, 16:16
                                                    ....w sobote jednak zaczelo padac,zlapalo mnie w wodzie,
                                                    z malymi przerwami padalo z 12 godzin,napadalo prawie
                                                    5 cm deszczu,woda w jeziorach sie uzupelnila i to dobrze.
                                                  • polnaro Re: Dobry dzień :D 08.08.11, 16:51
                                                    W Wiśle to ci wody dopiero i przybiera cięgiembig_grin
                                                  • xy.5 Re: Dobry dzień :D 09.08.11, 16:45
                                                    Wita,zanosiło się na deszcz,ale wytrzymało,miłego dnia.
                                                  • sagittarius954 Re: Dobry dzień :D 09.08.11, 17:45
                                                    Pokropiło i poszło ...Dzień dobry forumie tongue_out
                                                  • xy.5 Re: Dobry dzień :D 10.08.11, 14:21
                                                    Witam,nie pada i to już dobrze,miłego dnia.
                                                  • misia007 Re: Dobry dzień :D 10.08.11, 15:20
                                                    A u nas....pada.
                                                  • xy.5 Re: Dobry dzień :D 11.08.11, 20:38
                                                    Witam wieczorem,pogodę miałam dobrą i mnóstwo spraw do załatwienia stąd mój wpis jest dzisiaj późniejszy nieco,pozdrawiam wszystkich tutaj bywających.
                                                  • xy.5 Re: Dobry dzień :D 12.08.11, 13:11
                                                    Witam,mam dobrą pogodę -odpukać-miłego dnia.
                                                  • misia007 Re: Dobry dzień :D 12.08.11, 13:59
                                                    Witam też z ładną.
                                                  • izis52 Re: Dobry dzień :D 13.08.11, 10:52
                                                    Witam. W nocy z przyzwyczajenia popadało i przestało. Widać w sierpniu powtórka, ale za to wrzesień....
                                                  • xy.5 Re: Dobry dzień :D 13.08.11, 12:15
                                                    Witam,leje jak z cebra,pozdrawiam.
                                                  • xy.5 Re: Dobry dzień :D 14.08.11, 14:25
                                                    Witam,dzisiaj nie pada,ale tak jakoś przypieka i jest duszno,miłej niedzieli,wybywam na kilka dni z domu,pozdrawiam.
                                                  • filip505 Re: Dobry dzień :D 16.08.11, 21:14
                                                    ....w weekend wlalo u nas w NYC tyle deszczu ze przez miesiac
                                                    by starczylo,miejscami ponad 15 cm,w gorach troche mniej,u nas
                                                    na gorze 3 cm,ryby braly bardzo srednio,czyzby wody sie baly.
                                                  • xy.5 Re: Dobry dzień :D 17.08.11, 21:12
                                                    Witam,wieczorową porą,piękny dzisiaj był dzień,słoneczny i ciepły,pozdrawiam.
    • xy.5 Re: Dzień dobry :D 18.08.11, 09:05
      Witam,nie pada i już dobrze,miłego dnia.
      • xy.5 Re: Dzień dobry :D 19.08.11, 09:41
        Witam się już trzeci raz sama ze sobą.Nawet tu nikt nie zagląda?Miłego dnia tak na wszelki wypadek.
        • misia007 Re: Dzień dobry :D 19.08.11, 11:03
          Ja również cie witam i miłego dnia życzę.
    • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 20.08.11, 05:10
      Dzień dobry a może ...dobranoc , bo ja to sie zaraz położe buźka sie drze i do drugiej chce ...big_grin
      • xy.5 Re: Dzień dobry :D 20.08.11, 17:40
        Witam,słoneczy dzisiaj dzionek z silnym i zimnym wiatrem,miłej soboty.
        • filip505 Re: Dzień dobry :D 20.08.11, 18:11
          .....ciplutko i slonecznie,zlowilem parenascie rybek,
          darowalem im zycie,do wieczora,poplywalem na plazy
          z godzinke,czas na sniadanie.
          • xy.5 Re: Dzień dobry :D 21.08.11, 12:01
            Witam,nadal słonecznie,miłej niedzieli.
            • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 21.08.11, 19:01
              a raczej dobry wieczórsmile
            • izis52 Re: Dzień dobry :D 21.08.11, 19:13
              Witam. Piękny dzień, po kilku dniach dość smutnych. Ominęłam slalomem wątki smutne i o robalach, bo nie lubięęę i nie polubię smile
              • xy.5 Re: Dzień dobry :D 22.08.11, 10:21
                Witam,słonecznie nadal,robali i smętnych wątków też nie lubię,miłego dnia i tygodnia.
                • misia007 Re: Dzień dobry :D 22.08.11, 10:23
                  Witam podobno przed burzowo!!
                  • izis52 Re: Dzień dobry :D 22.08.11, 18:33
                    Witam. W Kraku lunęło obficie, acz na krótko. Pod Krakowem tylko grzmiało i żar dziś nieprawdopodobny. Chłodny prysznic i strój prawie kąpielowy po domu smile
                    • misia007 Re: Dzień dobry :D 23.08.11, 07:46
                      Witam baaaardzo wcześnie no bo w końcu mamy to lato i na łono natury ciągnie.
                      • xy.5 Re: Dzień dobry :D 23.08.11, 08:01
                        Witam,po wczorajszej burzy i ulewie ranek chłodny i pochmurny,z trudem przebija się słońce,pozdrawiam.
    • sagittarius954 Re: Dzień dobry :D 24.08.11, 08:37
      Wczoraj było miło, bo upalnie, dzis jest jakoś tak ,słońce za mgiełką, za nią też czai się złowroga chmura ,ale podobno mamy nadzieję ...zawierzając jej tajemnicę dobrej pogody bierzemy się do roboty . Maluj, maluj a garb ci sam wyrośnie. I pomysleć że myslałem iż dożyję czasów kiedy to będąc schorowanym ujrzę grupę harcerzy w hustach na szyi pukających do moich drzwi z atrybutami malarskimi . Ech... tongue_out
      Może ktoś z was chce sobie wałkiem pomachać , ot tak dla zabawy ??big_grinbig_grin

Dzień dobry big_grin
      • misia007 Re: Dzień dobry :D 24.08.11, 14:35
        Taki numer to tylko wyszedł Tomkowi Saweyrowi !!!!
        • xy.5 Re: Dzień dobry :D 24.08.11, 21:22
          Witam dopiero nocą,bo padł mi komp i dopiero teraz działa,pogodę miałam słoneczną,miłych snów życzę.
          • xy.5 Re: Dzień dobry :D 25.08.11, 07:28
            Witam,dzisiaj jesienne niebo,miłego dnia.
    • xy.5 Re: Dzień dobry :D 26.08.11, 20:04
      Witam wieczorową porą,nie było mnie tutaj przez 2 dni z powodu braku netu w naszym bloku,ale nic tu się nie zmieniło-nie mam się nadal z kim przywitać.
      • misia007 Re: Dzień dobry :D 27.08.11, 11:48
        Witam upalnie!!!
        • xy.5 Re: Dzień dobry :D 27.08.11, 13:11
          Witam słonecznie,póki co,miłej soboty!
          • xy.5 Re: Dzień dobry :D 28.08.11, 18:43
            Hej,jest tam kto?Pozdrawiam.
            • xy.5 Re: Dzień dobry :D 29.08.11, 15:59
              Znowu nie ma nikogo,eee tam..
              • xy.5 Re: Dzień dobry :D 30.08.11, 13:18
                Dzień dobry!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się